Evine yemek gönderen kız

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.725
917
123
Selam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime :) kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bana bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
anlamadım 5 yıl önce konuştuğu kız birden ortaya çıkıp adres mi istemiş?
yoksa devam eden bir iletişimleri mi varmış.
siz sevgili misiniz?

Yari varsa neden hiç yüzyüze gelmediğini bana anlatıyor ve eğer yüzyüze hiç gelmediyseniz korona olmasa kızı görmeye gidermisin deyince gitmem niye diyor ben sordum baya ve Yanıtlar sevgiliyiz denen bi durumu içermiyor ben kızları anlamıyorum neden yemek gönderiyorsun
Banlanacak şeylerde yazmışsın ama yine de cevaplayayım arkadaşının aşkına karışmasan iyi edersin sanırım sana "bana bakma benim yarim var" diyor

Bir anda fake hesaptan yazıyor iletişim kesilmiş sonra kızın kim olduğunu anlıyor kız sana birşeyler göndermek için adresini verirmisin diyor ve veriyor bizi saf ve evine kargo ile yemek geliyor yemek geleceğini bilmiyor biz tanıma aşamasındayız
anlamadım 5 yıl önce konuştuğu kız birden ortaya çıkıp adres mi istemiş?
yoksa devam eden bir iletişimleri mi varmış.
siz sevgili misiniz?

Benimle görüşmek istemez o zaman ve söyler
Ne alaka? Görüştüğü herkesle flört amaçlı görüşmez insan.Arkadaş olmak diye bir kavram var.Sizi de normal arkadaşı olarak görüyor ki bu kızı bu kadar detaylı anlatıyor..Ha flört ettiği halde anlatıyorsa sadece siz değil o da bir garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…