- 23 Şubat 2019
- 1.728
- 918
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kızın amacı; bilemeyiz , belki de böyle bir kız aslında yok ...erkeğin amacı; sizin kıskançlıktan deliye donmeniz ve onun evine gitmeniz ...ona yemekler pişirmeniz sürprizler !! hazırlamanız
Ne alaka? Görüştüğü herkesle flört amaçlı görüşmez insan.Arkadaş olmak diye bir kavram var.Sizi de normal arkadaşı olarak görüyor ki bu kızı bu kadar detaylı anlatıyor..Ha flört ettiği halde anlatıyorsa sadece siz değil o da bir garip.
Henüz sevgili misiniz değil misiniz bana onu deYari varsa neden hiç yüzyüze gelmediğini bana anlatıyor ve eğer yüzyüze hiç gelmediyseniz korona olmasa kızı görmeye gidermisin deyince gitmem niye diyor ben sordum baya ve Yanıtlar sevgiliyiz denen bi durumu içermiyor ben kızları anlamıyorum neden yemek gönderiyorsun
Ay bu ne saçmalık6 ayda bir kız ortaya çıkıyor devam eden iletişim yok
Bir anda fake hesaptan yazıyor iletişim kesilmiş sonra kızın kim olduğunu anlıyor kız sana birşeyler göndermek için adresini verirmisin diyor ve veriyor bizi saf ve evine kargo ile yemek geliyor yemek geleceğini bilmiyor biz tanıma aşamasındayız
Henüz sevgili misiniz değil misiniz bana onu deeğer sevgili olmadan flörtse güya bişey saklamıyor sana da diyor ama değilseniz kıskandırıyor beni seven biri daha var gibi yapıyor olabilir. Sevgilinse açık açık sor veya karşı tarafla iletişime geç. O da bunu istiyor olabilir. Seviyorsan uzaklaştırırsın diye ama o seni sevse niye adres versin?
Ay bu ne saçmalık
İnandın mı sende?
Bi arkadaşın yazdıüı gibi öyle bir kız yok
Adam senin hırslanıp yemek yapmanı evine gitmeni falan istiyor muhtemelen
Ben olsam böyle salakça numaralara giren birine "sen nasıl tanımadığın birine adresini verirsin? Üstelik benimle flört ederken başka biriyle konuşursun? Bu iletişime devam etmek istemiyorum." Der iletişimi keserdim
Ve sonra izlerdim
Kesin "ya tamam kıza saydım sövdüm engelledim daha ulaşamaz" diyecektir
Çünkü öyle bi kız yok
Beni çıldırtmak mı istiyorsun yokk yok sdfhjk
kız tuhafta tanımaya çalıştığın çocukta tuhaf. 5/6 ay ne tanıması onu da anlamadım. ilişki içinde tanır insan birini. sizinle sevgili olmuyor çünkü alternatifleri değerlendiriyor gibi geldi. kız adres istediğinde ne alaka niye sana adresimi vereyim niye birşey gönderesin ki bile dememiş. hayatımda biri var hoş olmaz da dememiş. siz kıza odaklanmışsınız ne yapmaya çalışıyor diye ama asıl bu çocuk ne yapmaya çalışıyor belli değil.
diyelim kıskandırmak için anlattı o halde baştan kıza adres vermeyip görüşmemeliydi.. diyelim size bak benimle ilgilenenler var ille sevgili olacağız diye birşey yok diye anlattı eh o zaman zaten sıkıntı.. yani asıl çocuk ne yapmaya çalışıyor düşünmeniz gereken bu.
Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğine karar vermiş arkadaş..
Siz flört ediyorsunuz da, adam sizinle flört ediyor mu?
-Peki sen ister miydin bu kızla evlenmek diye sorsan başlamıştınız belki de evet deseTanıma aşamasındayız bana tüm geçmişini de anlattı bende anlattım ama ben yaptığını doğru bulmadım niye adres veriyorsun yemek konusunda hemde nasıl güvenirsin diye biraz fırçaladım benden şu aşamada hoşlanıyor olabilir geçmişi anlattığı için bana sen evlenmek isteyen bir adamın tam aradığı kızsın dedi
Ohooo.. daha neyi konuşuyoruz o zaman? Soru neydiO pek çok kişiyle flört ediyor bence adam sıkıntı
Ohooo.. daha neyi konuşuyoruz o zaman? Soru neydi
Zaten bu anlattıklarından sonra uzaklaştım ki böyle bir hayat olamaz arkadaş olarak bakmış da olabilir kıza ama yüzyüze gelmediğim birini açık adres vermek gibi bir hata saçma geldi ben şimdilik seninle görüşmeyi düşünmüyorum dedim sen bilirsin dedi
-Peki sen ister miydin bu kızla evlenmek diye sorsan başlamıştınız belki de evet dese
Bunları sana neden anlatıyor.Demekki sizin hissettıgınız gibi bişey hissetmıyor.Bence bılerek bunları yapıyo olanılır siz kıskanın diye.Arkadaşınız ne yspmaya calışıyor.
O zaman bu cümle evlilik düşünmeyen biri için değilsin sen demek değil mi?Evlilik düşünmüyor hayatından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?