Evine yemek gönderen kız

Bende koşmaktırlar amacı sezdim ya beni ilgilendirmez zaten ciddi ilişki düşünmüyorum dedi tanıma aşamasındayım kız düşünsün de niye yemek gönderiyorsun bacım yani amaç ne o kimin ona sinirim
Kızın amacı; bilemeyiz , belki de böyle bir kız aslında yok ...erkeğin amacı; sizin kıskançlıktan deliye donmeniz ve onun evine gitmeniz ...ona yemekler pişirmeniz sürprizler !! hazırlamanız

Oda garipsediği için anlattı iletişimi kestim kriterlerim dışı kendisi bana ne ona kim naptı meydan vermesin :)

Henüz sevgili misiniz değil misiniz bana onu de eğer sevgili olmadan flörtse güya bişey saklamıyor sana da diyor ama değilseniz kıskandırıyor beni seven biri daha var gibi yapıyor olabilir. Sevgilinse açık açık sor veya karşı tarafla iletişime geç. O da bunu istiyor olabilir. Seviyorsan uzaklaştırırsın diye ama o seni sevse niye adres versin?

Tanıma aşamasındayız bana tüm geçmişini de anlattı bende anlattım ama ben yaptığını doğru bulmadım niye adres veriyorsun yemek konusunda hemde nasıl güvenirsin diye biraz fırçaladım benden şu aşamada hoşlanıyor olabilir geçmişi anlattığı için bana sen evlenmek isteyen bir adamın tam aradığı kızsın dedi

6 ayda bir kız ortaya çıkıyor devam eden iletişim yok
Ay bu ne saçmalık
İnandın mı sende?
Bi arkadaşın yazdıüı gibi öyle bir kız yok
Adam senin hırslanıp yemek yapmanı evine gitmeni falan istiyor muhtemelen
Ben olsam böyle salakça numaralara giren birine "sen nasıl tanımadığın birine adresini verirsin? Üstelik benimle flört ederken başka biriyle konuşursun? Bu iletişime devam etmek istemiyorum." Der iletişimi keserdim
Ve sonra izlerdim
Kesin "ya tamam kıza saydım sövdüm engelledim daha ulaşamaz" diyecektir
Çünkü öyle bi kız yok
Beni çıldırtmak mı istiyorsun yokk yok sdfhjk

kız tuhafta tanımaya çalıştığın çocukta tuhaf. 5/6 ay ne tanıması onu da anlamadım. ilişki içinde tanır insan birini. sizinle sevgili olmuyor çünkü alternatifleri değerlendiriyor gibi geldi. kız adres istediğinde ne alaka niye sana adresimi vereyim niye birşey gönderesin ki bile dememiş. hayatımda biri var hoş olmaz da dememiş. siz kıza odaklanmışsınız ne yapmaya çalışıyor diye ama asıl bu çocuk ne yapmaya çalışıyor belli değil.
diyelim kıskandırmak için anlattı o halde baştan kıza adres vermeyip görüşmemeliydi.. diyelim size bak benimle ilgilenenler var ille sevgili olacağız diye birşey yok diye anlattı eh o zaman zaten sıkıntı.. yani asıl çocuk ne yapmaya çalışıyor düşünmeniz gereken bu.

Tanıma aşamasındayız bana tüm geçmişini de anlattı bende anlattım ama ben yaptığını doğru bulmadım niye adres veriyorsun yemek konusunda hemde nasıl güvenirsin diye biraz fırçaladım benden şu aşamada hoşlanıyor olabilir geçmişi anlattığı için bana sen evlenmek isteyen bir adamın tam aradığı kızsın dedi

İletişimi kestim kafam rahat

Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğine karar vermiş arkadaş..
Siz flört ediyorsunuz da, adam sizinle flört ediyor mu?

Zaten bu anlattıklarından sonra uzaklaştım ki böyle bir hayat olamaz arkadaş olarak bakmış da olabilir kıza ama yüzyüze gelmediğim birini açık adres vermek gibi bir hata saçma geldi ben şimdilik seninle görüşmeyi düşünmüyorum dedim sen bilirsin dedi

-Peki sen ister miydin bu kızla evlenmek diye sorsan başlamıştınız belki de evet dese

ya zaten sizden hoşlanmış olsa 6 ay tanıma mı olur.
hiç vakit kaybetmeyin bu tiple.
siz evlenilecek!! kızmışsınız ya yedekte dursun demiş.

Bunları sana neden anlatıyor.Demekki sizin hissettıgınız gibi bişey hissetmıyor.Bence bılerek bunları yapıyo olanılır siz kıskanın diye.Arkadaşınız ne yspmaya calışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…