Evine yemek gönderen kız

Bu beni de önemsediğini aslında gönderen kızı çok takmadığını göstermezmi bilemedim

Siz durumu hala beni seçerse diye düşünerek cevaplıyorsunuz. Başkası ile de flört etsin ama sizinle de görüşsün yani? Sizinle de ilgili ama erkek arkadaşına anlatır gibi diğer kızlarla ilişki kurma çabalarını paylaşsın, adresini versin ama sırf sizle bunları görüşüyor diye siz daha değerlisiniz öyle mi?
Burada suç sizde ve görüştüğünüz kişide. Siz kendinizi buna değer gördüyseniz, onda da suç aramamak lazım.

Selam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime :) kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bana bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.
Anlayamadigim yer hanginiz daha genissiniz 🙂

Back
X