Evine yemek gönderen kız

Partisiyle alakasi ne olayin?
Cocuk sizden hoslanmiyor belli ki.
Valla 4 kere okudum konuyu, herhalde algılarım düşmeye başladı diye kendimi sorguladım. O kısmı ben şöyle anladım; galiba daha evvel o kızla siyasi görüşlerimiz uymuyor diye devam etmedim demek istemiş sağlıkçı bey.
Konuya gelecek olursak flört ettiğinizden eminseniz ya öyle bir kız yoktur, sizden böyle ilgiler bekliyordur böyle hayali karakterle kıskandırmaya çalışıyordur ya da sizi kendinden soğutmaya çalışıyordur.

Çocukla flört falan ettiğin yok. Buradan bakınca gayet kendi kendine platonik sevdalı gibi duruyorsun. Senden hoşlanıyor olsaydı zaten burada bu konuyu açıyor olmazdın, hoşlanan adam allem eder kallem eder bir şekilde ilgisini belli eder. Diğer kızın ilgisi hoşuna gidiyor ki ev adresini vs. ona vermiş, altında başka şeyler de olabilir bilemem. Kısacası, bu işin oluru yok.

İlk gün ya oruç bitirdi beni , parti kısmı olunca herhalde aynı partidenler dedim. İktidar partili kız yemek göndermiş orayı anladım. Ama iktidar partili kız fakat oğlan muhalefet . Konu sahibi mhp nin 40. yılını kutluyor orası apayrı hikaye

2 sevgilisi olan biriyim o kadar deneyimsiz değilim ama sevgili olmadan bir erkeğin evine yemek göndermedim
Yoo gönderirsin çok da tatlı bişey bence, demek ki onunla flörte sizden önce başlamış.Yemek aşamasına gelmiş. Oyundaki level gibi düşünün siz daha o kilidi açmadınız. Kız önce başlamış oyuna ya da para falan yüklemiş bilemedim 😬

Ya ilahi siz güzel yazmışsınız bu kadar bölümü gecmekle uğraşamam
Yoo gönderirsin çok da tatlı bişey bence, demek ki onunla flörte sizden önce başlamış.Yemek aşamasına gelmiş. Oyundaki level gibi düşünün siz daha o kilidi açmadınız. Kız önce başlamış oyuna ya da para falan yüklemiş bilemedim 😬

Bunu anlatması sizi kıskandırmak olabilir, dost olarak gormeside olabilir, eğer seçiyorsunuz bir daha kızlarla ilgili birşey anlatmamasini çaktırmadan söyleyin , anarşistler genelde kendilerini övmek için kadınların onlar için yaptıklarını anlatır , aşık olmamak için telefonla uzun ve özel konuşmayın sadece yuzyuze konuşun , eğer telefonda özel seyler romantik şeyler konusursaniz kötü şekilde aşık olursunuz , frenlerin kendinizi

Bende koşmaktırlar amacı sezdim ya beni ilgilendirmez zaten ciddi ilişki düşünmüyorum dedi tanıma aşamasındayım kız düşünsün de niye yemek gönderiyorsun bacım yani amaç ne o kimin ona sinirim

Adam size ciddi ilişki istemediğini söylemiş zaten.
Sonra da gelmiş bu kızı anlatmış. Yemek geleceğini bilmeden vermiş adresini. Kızın kendisinin geleceğini ummuştur belki.
Üzgünüm ama flört ettiğinizi düşünen sadece sizsiniz bence.

Adam size ciddi ilişki istemediğini söylemiş zaten.
Sonra da gelmiş bu kızı anlatmış. Yemek geleceğini bilmeden vermiş adresini. Kızın kendisinin geleceğini ummuştur belki.
Üzgünüm ama flört ettiğinizi düşünen sadece sizsiniz bence.
Adam resmen uzaklastirmak icin ugrasiyor daha ne desin ki. Arkadas flört olayini hic anlamamis.

Bunu anlatması sizi kıskandırmak olabilir, dost olarak gormeside olabilir, eğer seçiyorsunuz bir daha kızlarla ilgili birşey anlatmamasini çaktırmadan söyleyin , anarşistler genelde kendilerini övmek için kadınların onlar için yaptıklarını anlatır , aşık olmamak için telefonla uzun ve özel konuşmayın sadece yuzyuze konuşun , eğer telefonda özel seyler romantik şeyler konusursaniz kötü şekilde aşık olursunuz , frenlerin kendinizi
Anarşist ne alaka

Back
X