Evine yemek gönderen kız

Eleman herkesle sevgili bence

Siz niye boyle acaip bir tiple iliski icindesiniz?

Bu adamin yerinde olsam ben de evlenmeyi dusunmem herkesle haha hihi takiliyor yani niye evlenip tek kisiyle gorussun?

Hem size hem diğer kıza mavi boncuk dağıtıyor. Bir de bunu size anlatıp arayı kızıştırıp kendini paylaşılamayan erkek haline getirmeye çalışıyor. Şimdi siz hala bu adamı tanımak istiyor musunuz? Bana biraz omurgasız gibi geldi kendisi.

2 sevgilisi olan biriyim o kadar deneyimsiz değilim ama sevgili olmadan bir erkeğin evine yemek göndermedim
Anlatmadan geçemicem, benim görünce sohbet ettiğim ayda yilda bir oturup kahve içtigim bir tanıdığım var. Böyle biraz fazla iyi niyetli icinde kötülük olmayan safça biri.

Bir gün oturuyoruz, biriyle sevgili olma aşamasında olduğunu anlatti. Çocuğu gösterdi fln bayada yakışıklı hali vakti yerinde. Hayırlı olsun dedim, 2 3 hafta geçti arkadaşım tekrar arayıp ağladı biz ayrıldık diye. Bulusunca mesajları bir okudum ki bunlar sevgiliyi geç flörtlesmemişler bile. Cocuk sadece yakin arkadaşı olarak bununla konuşmuş, bu yakınlığı yanlış anlamış önceden hiç sevgilisi olmadığı için. Sizin durumuda ona benzettim

İnsan en özelini flörtüne anlatır
Sana yanlış öğretmişler flört ettiğin kişi size hastalığı yada ailevi sorunlarını anlatsa tamam sorun değil hatta flört ilişkiye eğrilme şekli. Ama adam bariz başkaları ile de flört ediyor bunu da utanmadan sıkılmadan size anlatıyor. Siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz asıl sorun bu

İş aile hayatını da anlatıyor sadece konuya indirgemeyelim
Sana yanlış öğretmişler flört ettiğin kişi size hastalığı yada ailevi sorunlarını anlatsa tamam sorun değil hatta flört ilişkiye eğrilme şekli. Ama adam bariz başkaları ile de flört ediyor bunu da utanmadan sıkılmadan size anlatıyor. Siz nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz asıl sorun bu

Selam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime kaçtım :) Neyse kız koyu iktidar partisi yanlısıymış onu bu fikirlerine kızmış kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bana bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.
Flort ettiginiz kisi ayni anda kizlada flortlesiyor resmen kizda suc var ama flortunuz bastan asagi suclu

Ya tüm detayı anlatacak değilim hikayenin tümünü anlatmaya gerek ana temayı sordum ben uzak kalma taraftarıyım zaten çocuklukla uğraşamam

yemeği kendi eliyle yapmamış birine yaptırıp göndertmiş
Size sadece şunu diyebilirim at gözlüklerinizi çıkarın ve bası şeyleri kabul edin. Başkasına yaptırması kendi yapması aynı amacı güdüyor üzüleceksin demiyorum zira kendini her türlü kandırmaya müsait bir yapın var

Eskiden flört ettiğimiz bir adam, yaptığım kurabiyeleri görüp kurabiye muhabbeti yaptığımız için adresini isteyip bir kutu kurabiye göndermiştim. Çünkü neden olmasındı?

Flört ettiğinizi düşündüğünüz adam da o kızla muhtemelen sohbet muhabbet içinde ki kız adresini alıp yemek gönderebiliyor.

Selam arkadaşlar flört ettiğim bir arkadaşım var.Arkadaşım sağlık çalışanı arkadaşımla 6 aydır tanışıyoruz.Kendisi sanaldan 5-6 yıl önce tanıdığı bir bayanın kendisine fake hesaptan yazdığını sonra beni ne kadar tanıyorsun demiş kıza kız yazışmaları onun hakkında bilgileri hiç unutmamış yediği yemeğe kadar.Tabi bunu bana anlatırken kıskançlıktan içime kaçtım :) Neyse kız koyu iktidar partisi yanlısıymış onu bu fikirlerine kızmış kız bundan ev adresini istiyor bizimkide gönderiyor daha sonra bu salı çocuğun evine yemek geliyor bi yakınına yaptırtmış çocuğun en sevdiği yemekler ve evini kargo ile göndertmiş kız.Arkadaşlar bu kızın amacı nedir?Ben baya bi hoşlanıyorum bu çocuktan ne yapmalıyım?Bu çocuğun bna bunu anlatma nedeni nedir?Fikirlerinizi rica ediyorum.
Zaten amacı çarpık olan kız sohbeti bu kadar ilerletip ev adresi veren flörtünüzün amacı ne ?

Back
X