• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eviniz olduğu halde kayınvalidenizle yaşar mısınız.

mecbur kalırsam yasarım tabi ama onun dışında herkes kendı evınde mutlu olsun....

.

büyük konusmak istemiyorum ama

yasamak istemem

ev üstüne ev kurulmaz bana göre :19:

neden sordunuz böyle bir sorununuz mu var?

.

il zamanlar kayınvalidemlerle bırlıkte kalıyordum, baktım sorunlar cıkmaya basladı, benden bklentılerı cktu, işe gdyrdm eve gelıyrdm yemek yapılacak masa hzırlanacak bulaşık yıkanacak.. haftasonu temzılık, üstelık sorunlar vsvsvs bıtmıyordu da , yenı evliydık evlılığımızı yasayamıyorduk ... olmaz dedım eşime apartman da kendılerının... kiracılarını cıkarıp da bızı oturtmadılar cunku kıra parası alıyorlardı hemde 4 daireden.. en sonunda patladım... boşanmaya kalktım eşim de sorunların farkındaydı alt kattakı kıracıları cıkardık sımdı orada oturuyoruz... sımdı huzurumuz yerınde cok şükür... aynı eve tekrar gıtmek ıstemyrm ac kalsam da gıtmem. ınsanın kendı evı gbsı yok... iç çamasırla bıle dolanıyrm evde ehheh :1:

canım şimdi ilk etapta herkes tabiki kendi evinde oturmak ister. ama herşey basit değil. bazı durumlar karışık. mesela annesi hastadır, yaşlıdır kimsesi yoktur sizden başka, çok güçlü tek kalabilecek bi kadın değildir... tam olarak nedir senin durumun.

ben sana derim normalde "aa olur mu öyle şey herkes yuvasını bilsin" derim. ama sen desen kadın evini çeviremiyo bile kimsesi yok... ozaman "ayy kadına da yazık" derim.

yani üstünkörü cevap verilecek bi konu değil.

sen onu ayrı evinde bırakınca senin ya da eşinin vicdanı rahat etmeyecek bir durum var mı ortada?

Allah kimseyi kimeye muhtaç etmesin.

yok kadının kişisel kaprisi ise. daha çok para olup huzursuz olacağınıza daha az paranız olsun, kira geliriniz de olmayıversin ama huzurunuz olsun. sebep sırf kira geliri elde etmekse hiç gerek yok.

evimin huzuru 3 kuruş kiradan daha önemlidir,
yaşayamam ben.
kendi ailemde dahi yaşamıyorum, çok yakın oturmamıza, eşim evde olmamasına rağmen.

kayınvalıdem onunla yaşamamızı istiyor.
koca evde ben tek boşu boşuna nıe masraf olsun dıyor.
burda yaşayın sen evını kıraya ver kira parası al rahat yaşayın diyor.

rahat edemessiniz gibime geliyor, evlimisiniz??

rahat rahat yayila yayila tv izleyemessiniz, zaten kumanda onun elinde olur

yemek yap ev temizle onun misafirlerini agirla vs vs

birde problemeleriniz ciktimi tam olur

madem ev sizin kira ödeemeyeceksiniz aldiginiz maas ile gayet iyi gecinirsiniz, bence masraf olmasin laflarina kanmayin

insanin kendi evi gibisi yok, belki evde don kilot gezmek isticeksiniz :52:

esinizle rahat edemeyebilirsiniz geceleri yanii

vs vs

:34:

rahat edemessiniz gibime geliyor, evlimisiniz??

rahat rahat yayila yayila tv izleyemessiniz, zaten kumanda onun elinde olur

yemek yap ev temizle onun misafirlerini agirla vs vs

birde problemeleriniz ciktimi tam olur

madem ev sizin kira ödeemeyeceksiniz aldiginiz maas ile gayet iyi gecinirsiniz, bence masraf olmasin laflarina kanmayin

insanin kendi evi gibisi yok, belki evde don kilot gezmek isticeksiniz :52:

esinizle rahat edemeyebilirsiniz geceleri yanii

vs vs

:34:

ben de ılk baslarda masraf olmasın dyrdm da gerekırse masraf olsun huzurum bozulmasın.. gerekıyorsa evını gıder temızler ıhtıyaclarını karsılarsın...

Asla yaşamam diyemem, ama asla yaşamak istemem diyebilirim.

İllaki beraber yaşanması gerekiyorsa kayınvalidem gelebilir evimize.Diğer türlü ne düzen sizin düzeniniz oluyor nede hayat sizin hayatınız oluyor.

En azından diğer türlü daha çok söz hakkı oluyor insanın.

kayınvalıdem onunla yaşamamızı istiyor.
koca evde ben tek boşu boşuna nıe masraf olsun dıyor.
burda yaşayın sen evını kıraya ver kira parası al rahat yaşayın diyor.

Kesinlikle kabul etmeyin bu teklifi..

Dertsiz başınıza dert alırsınız inanın..

Benim k.validemde yıllardır tek başına yaşıyor yakın da oturuyoruz üstelik böyle bir teklifle bana gelse asla derim..

Kuru ekmek yiyin sorunsuz yaşayın tek başınıza..

Back
X