cnm ben zaten beraber oturuyorum ayrı çıkmak istıyorum.
evide yeni aldım zaten.
Neden böyle oluyor anlamıyorum kendi kızlarınada bunu yapıyorlar mı?Benim anneminde iki gelini var ama; onlarla arkadas gibidir karışmaz, müdahale etmez.Ki böylesi bi sorun olursada yengemler bana anlatır ve hemn ortayı bulur, annemi durdururum
peki ya yanlız kalıyorsa ve evler birbirine yakınsa ???
keşke senın gb bır gorumcem olsa :))))
Canım madem evinizde var, öyle birşey düşünmeyin.Bende 3 ay kaynanamla birlikte oturdum, çok iyi ve anlayışlı birisi oldğu halde; ev ev üstünde olmuyor.En basiti kocanla rahat bi şekilde şakalaşamıyorsun, ayaklarını uzatıp film izleyemiyorsun, bir misafir çağıramıyorsun; çağırsan bile rahat edemiyorlar ve bunun gibi bir çok sorun.Daha da kötüsü de 'edep' sınırı yaratıyor eşin farkında olmadan.Annemin yanında öle deme, böyle hitap etme ayıp.Derken bi bakıyorsun sizden birçok şey gitmiş.
İşin özü şu ki eğer ayrı evde oturuyorsan, sakın birleşme.Belki şimdi birarada oturmadığınız için sorun olucak ama zaman sonra unutulacak.Eğer birleşirde anlaşamazsanız, hem ayrılmak çok zor olur; hemde ayrıldığındaki psikolojik baskı daha da artar.
Canım madem evinizde var, öyle birşey düşünmeyin.Bende 3 ay kaynanamla birlikte oturdum, çok iyi ve anlayışlı birisi oldğu halde; ev ev üstünde olmuyor.En basiti kocanla rahat bi şekilde şakalaşamıyorsun, ayaklarını uzatıp film izleyemiyorsun, bir misafir çağıramıyorsun; çağırsan bile rahat edemiyorlar ve bunun gibi bir çok sorun.Daha da kötüsü de 'edep' sınırı yaratıyor eşin farkında olmadan.Annemin yanında öle deme, böyle hitap etme ayıp.Derken bi bakıyorsun sizden birçok şey gitmiş.
İşin özü şu ki eğer ayrı evde oturuyorsan, sakın birleşme.Belki şimdi birarada oturmadığınız için sorun olucak ama zaman sonra unutulacak.Eğer birleşirde anlaşamazsanız, hem ayrılmak çok zor olur; hemde ayrıldığındaki psikolojik baskı daha da artar.
İnanmıyorum nasıl bir insanmış görümceniz.kaynanam yok ama görümcemle yaşadım 1 yıl...
1 yıl boyunca tek kelime konuşmadık birbirimizle..
ablası teyzeleri beni istemiyolardı o yüzden yanımdaki görümcemide dolduruyolardı..
abisiylede hiç konuşmuyodu..
sonra eşim kovdu bunu evden üstüne yürüdü yine ben ayırdım girdim araya salak gibi...
kız bağıra bağıra şarkı söylerdi " allah belanı versin" derken şarkıda ciğerleri patlayana kadar bağırırdı..
eşyalara vururdu..
ben yanından geçerken kapıları çarpardı...
ben temizlik yapardım resmen saçlarını dökerdi daha ben arkamı dönmeden..
ben yokmuşum gibi davranırdı..
sesli gaz çıkartırdı aynı ortamdaysak (adam yerine koymuyoya)
misafirlerimin yüzüne kapı çarpardı fln...
sonra abisiyle konuşmak isteyince eşim bunun üstüne yürüdü gelmiş bana
"deniz yarım et" diyo..
varyaaaaaaaaaaaaa dedim ahanda düştün ocağıma..
eşim hepsini başından defedince deniz değerli oldu birden..
son çare eşime tercih yap deyince eşimde beni tercih etti..
şimdi görüşmüyo kimseyle..
görümcede ağustos ayında ayrıldı bizden gitti ev aldılar...
diyeceeeeeem o kii en iyisiyle bile yaşanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
katılıyorum asla yaşanmaz nihayetinde gelin görümca va kaynana yani adı bile yeter sendede iyi sabır varrmış 1 yıl iyi sabretmişsin tabrikler diyorum sanakaynanam yok ama görümcemle yaşadım 1 yıl...
1 yıl boyunca tek kelime konuşmadık birbirimizle..
ablası teyzeleri beni istemiyolardı o yüzden yanımdaki görümcemide dolduruyolardı..
abisiylede hiç konuşmuyodu..
sonra eşim kovdu bunu evden üstüne yürüdü yine ben ayırdım girdim araya salak gibi...
kız bağıra bağıra şarkı söylerdi " allah belanı versin" derken şarkıda ciğerleri patlayana kadar bağırırdı..
eşyalara vururdu..
ben yanından geçerken kapıları çarpardı...
ben temizlik yapardım resmen saçlarını dökerdi daha ben arkamı dönmeden..
ben yokmuşum gibi davranırdı..
sesli gaz çıkartırdı aynı ortamdaysak (adam yerine koymuyoya)
misafirlerimin yüzüne kapı çarpardı fln...
sonra abisiyle konuşmak isteyince eşim bunun üstüne yürüdü gelmiş bana
"deniz yarım et" diyo..
varyaaaaaaaaaaaaa dedim ahanda düştün ocağıma..
eşim hepsini başından defedince deniz değerli oldu birden..
son çare eşime tercih yap deyince eşimde beni tercih etti..
şimdi görüşmüyo kimseyle..
görümcede ağustos ayında ayrıldı bizden gitti ev aldılar...
diyeceeeeeem o kii en iyisiyle bile yaşanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?