evinizde eşyalar üstünüze üstünüze gelip sizi boğuyormu

_sekerpare_ ,ne guzel,cogunu ihtiyacı olanlara verip elden cikarmissin bile,Allah razı olsun,ihtiyacı olanlar ne sevinmislerdir.Fazlaliklar gidince,insanın ruh hali değişiyor,bi hafifleme oluyor di mi?

_sekerpare_ ,ne guzel,cogunu ihtiyacı olanlara verip elden cikarmissin bile,Allah razı olsun,ihtiyacı olanlar ne sevinmislerdir.Fazlaliklar gidince,insanın ruh hali değişiyor,bi hafifleme oluyor di mi?
evet yaa bazanın altında şu an sadece yazlıklar kaldı ne hoş oldu.Bugünde sular kesik oğlanın bazasını dökecem .Yemeni eşarp doluydu ortalık hepsini doldurdum bir poşete 5 tane yemeni 5 tane eşarp 3 tane de şal bıraktım .Nasılsa sürekli bişiler çıkıyo yaza örtecek bişeyim kalmadı amaann 3 e 5e 7 ye her zevke göre bulunuyor nasılsa alırım bir iki tane.işte açıkken kuaför masrafı oluyo toka taç vs.alıyosun değişik dğişik kapanınca da nefis yine durmuyo bu sefer de eşarpçıları zengin ediyoruz.AAhh biz kadınlar.ben aslında böyle biriktirmiyodum da ev alma konusu kesinleşsin belki bazı şeyler lazım olur,olmayacaklarıda taşınırken atarım diyodum.Sonra düşündüm o dönem zaten yorucu geçiyor en iyisi başlıyım şimdiden atmaya dedim.Yani atma derken dağıtmaya işte...şimdi kahvaltı takımının sütlükahve fincanları var öyle kalın bir porselenki (ya da seramikl iyice bilmiyorum ) hiç zevk vermiyo içinden bişi içmek onu da hediyemi etsem benim gibi herşeye takılmayan biri gayette kullanır yani.Ama ambalajı yok işte.

günaydın kızlar
aslında benim de kıyafet konusunda dağıtmam gerekenler var..
mevsimi geçince aaaa uygunmuş diyerek alıyorum seneye yüzüne bakmıyorum
ya giyersem diye de atamaıyorum
napcam böyle bilmem.
siz kıyafetlerinizin gereksiz olup dağıtmanız gerektiğine nasıl karar veriyorsunuz?

Ben eğer bir sezon geçtiyse ve bir kere bile giymediysem ertesi sezon onu elden mutlaka çıkarıyorum canım .Hele kıyafetten çok çabuk sıkıldığım ve uçuz aldığım için böyle.Ama çok marka biseyse ve severek giyiyosqm o zaman 5-6 yıl bile giyiyorum

Giyerim ya dursun giyerim ya dursun diyip elim hic ona gitmiyosa giymek icin, direk eliyorum
Sezon olarak artik gectiyse eliyorum
Hevesimi aldiysam oylece dolapda sadece yer kapliyosa eliyorum

Mont/kaban/mevsimlik tarzim baya var benim
Ama bady,triko,kazak,hirkam sayilir
2tane alir kisi cikaririm zaten eskitemiyorum

Bu arafa hala bekarkenden giydigim pantolonlarim var
Sevdigim bisiysede giyerim
Şalim var mesela hic kullanmadim ama hediye gelmisti onu vermem dursun
Bir tane cizmem var deri kare topuk onuda vermem pekde giymiyorum ama seviyorum boyle boyle bazi seyleri eleyemiyorum iste
Oluyo bazen

Kendimi durduramıyorum üç tane çanta attım herbiri onar yıllık kullanırim belki diyip tutuyodum .Küçük bir yırtığı olan perdem vardı öbür evden onuda koydum verileceklerin içine .cam aksesuarlarım vardi ama dışı boyalı şu dandik ucuzlardan bir milyonluk tablolarim vardi kaldirmıştim belki diye attiii yaptım kurtuldum.Benim oglan küçükken herşeyi balkondan aşağı atar attiiiii diye sevinç çığlıkları atardı ona döndüm haa ...ehe ohü hii hiii....

At kuzu at 1-2gun atmasamiydim dersin sonra ammann beee oluyoo
Benim babannem dedemin takim.elbiselerini bile saklamis ,takma.dislerini,mendillerini cok seviyolarmis birbirlerini dedem cok genc olmus ben hic tanimiyorum ama babannem.olunce hepsi atildi kim.naapsin onlari

Bende oyle dusunuyorum hadi sakladim.diyelim benden sonra kim.naapsin onlari

Benim annemin babannesi varsi cocuktum daha kitli bi odasi vardi koynunda tasirdi anahtarini kimseyi sokmazdi
Oyle merak ederdikki hazinemi var,hayalet mi var,altinlarimi var ne var diye kendi cocuklarini bile sokmazdi

Öldu herkes merakla odaya girdi bir suru çul ciktiyun orme yelekler
Patca parca kumaslar
Battaniyeler
İpler
Bi suru pislik
Hepsini bahceye dokup yaktilar

Sana kiymetlidir ona buna cöptur
Bu isler boyle kuzu

En iyisini yapıyosun canım benimde annem bi dünya çeyiz yatak yorgan yaptırdı istemedigim halde pek kullancagımı zannetmiyorum hepsinide sıkıştırdım bazaya dolaba önceleri düzenliydim ama şimdi bütün çekmeceler karışık durumda daha annemden kitaplarımı alamadım koycak yerim kalmadı evim olsun mutlaka depo yaptırıcam şart oldu puffff

Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.

Banu Kiremitçi Bozkurt

Oldu@civvenim valla çok güzel oldu eğilip doğrulmaktan çok zorlanmama rağmen bazaların altına bile daldım hic yorulmadım zevk aldim valla.düşüncesi bunaltıyodu beni.Burdan çıkamasak badana yaparsak bile yine bana kolaylık olur .Sevdim ben bu isi...Teşekkür ederim @civvenim yine bekleriz bunu saymayız haa

Ayy aşkolsun civvenim yaa bugün sular kesikken şu dolap işlerini filan halledeyim dedim.Arada girip bakıyorum işte.Şu vakumlu poşetlerden hiç kullandın mı almayı düşünüyorum battaniyeler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…