- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Oo Allah bağışlasın meleğini canım. Gel yine topiğime beklerim efenim ben simdilik kaçıyorum iyi gecelerbi kızım var canım onunkileri sığdırmak ayrı bi dert zaten
sağol canım iyi gecelerOo Allah bağışlasın meleğini canım. Gel yine topiğime beklerim efenim ben simdilik kaçıyorum iyi geceler
evet yaa bazanın altında şu an sadece yazlıklar kaldı ne hoş oldu.Bugünde sular kesik oğlanın bazasını dökecem .Yemeni eşarp doluydu ortalık hepsini doldurdum bir poşete 5 tane yemeni 5 tane eşarp 3 tane de şal bıraktım .Nasılsa sürekli bişiler çıkıyo yaza örtecek bişeyim kalmadı amaann 3 e 5e 7 ye her zevke göre bulunuyor nasılsa alırım bir iki tane.işte açıkken kuaför masrafı oluyo toka taç vs.alıyosun değişik dğişik kapanınca da nefis yine durmuyo bu sefer de eşarpçıları zengin ediyoruz.AAhh biz kadınlar.ben aslında böyle biriktirmiyodum da ev alma konusu kesinleşsin belki bazı şeyler lazım olur,olmayacaklarıda taşınırken atarım diyodum.Sonra düşündüm o dönem zaten yorucu geçiyor en iyisi başlıyım şimdiden atmaya dedim.Yani atma derken dağıtmaya işte...şimdi kahvaltı takımının sütlükahve fincanları var öyle kalın bir porselenki (ya da seramikl iyice bilmiyorum ) hiç zevk vermiyo içinden bişi içmek onu da hediyemi etsem benim gibi herşeye takılmayan biri gayette kullanır yani.Ama ambalajı yok işte._sekerpare_ ,ne guzel,cogunu ihtiyacı olanlara verip elden cikarmissin bile,Allah razı olsun,ihtiyacı olanlar ne sevinmislerdir.Fazlaliklar gidince,insanın ruh hali değişiyor,bi hafifleme oluyor di mi?
Ben eğer bir sezon geçtiyse ve bir kere bile giymediysem ertesi sezon onu elden mutlaka çıkarıyorum canım .Hele kıyafetten çok çabuk sıkıldığım ve uçuz aldığım için böyle.Ama çok marka biseyse ve severek giyiyosqm o zaman 5-6 yıl bile giyiyorumgünaydın kızlar
aslında benim de kıyafet konusunda dağıtmam gerekenler var..
mevsimi geçince aaaa uygunmuş diyerek alıyorum seneye yüzüne bakmıyorum
ya giyersem diye de atamaıyorum
napcam böyle bilmem.
siz kıyafetlerinizin gereksiz olup dağıtmanız gerektiğine nasıl karar veriyorsunuz?
Giyerim ya dursun giyerim ya dursun diyip elim hic ona gitmiyosa giymek icin, direk eliyorumgünaydın kızlar
aslında benim de kıyafet konusunda dağıtmam gerekenler var..
mevsimi geçince aaaa uygunmuş diyerek alıyorum seneye yüzüne bakmıyorum
ya giyersem diye de atamaıyorum
napcam böyle bilmem.
siz kıyafetlerinizin gereksiz olup dağıtmanız gerektiğine nasıl karar veriyorsunuz?
Hanim hanimmm diger topikden cagriliyosunuz isin sirrini ver bakalimNe güzel bir hayvan bu kıızz Rabbim ne güzel yaratmış Ben bunun yemini suyunu vermem mi..
At kuzu at 1-2gun atmasamiydim dersin sonra ammann beee oluyooKendimi durduramıyorum üç tane çanta attım herbiri onar yıllık kullanırim belki diyip tutuyodum .Küçük bir yırtığı olan perdem vardı öbür evden onuda koydum verileceklerin içine .cam aksesuarlarım vardi ama dışı boyalı şu dandik ucuzlardan bir milyonluk tablolarim vardi kaldirmıştim belki diye attiii yaptım kurtuldum.Benim oglan küçükken herşeyi balkondan aşağı atar attiiiii diye sevinç çığlıkları atardı ona döndüm haa ...ehe ohü hii hiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?