- Konu Sahibi _sekerpare_
-
atmak derken... atmayın da bir öğrenciye verin mesela. ya da ne bileyim durumu pek de iyi olmayan bi tanıdığınız, komşunuz, akrabanız filan. seçenekler çoğaltılabilir. bunca yeri nasıl buluyorsunuz evinizde? nasıl temizliyorsunuz? yazarken üşendim vallaşuAn bende gaza geldimama gidip annemin evindekileri atıcam yine kendiminkilere kıyamam kesin...
yok ihiyacı olan kimse cevremde ,belkide budur sorun.depom var,konu sahibesi gibi bazalar dolaplar hurçlar ekstra dolu vaziyette,zira nevresimi ıvır zıvırı havlusuna girmedim:)temizleyemiyorum ki bayan geliyor,yine de evim dağınıkmış gibi hissediyorum onlar yüzündenatmak derken... atmayın da bir öğrenciye verin mesela. ya da ne bileyim durumu pek de iyi olmayan bi tanıdığınız, komşunuz, akrabanız filan. seçenekler çoğaltılabilir. bunca yeri nasıl buluyorsunuz evinizde? nasıl temizliyorsunuz? yazarken üşendim valla
of of of fena bir durum. yardım kuruluşları yok mu çevrenizde? para harici ayni yardım alan. belediyelere veriliyor diye biliyorum. onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. hatta temizliğinize gelen bayana da verebilirsiniz ne bileyim. şahsen eşya dolu bi yerde yaşayamazdım. umarım bulursunuz kısa zamanda bi çözüm. yoksa böyle hissetmeye devam edeceksiniz.yok ihiyacı olan kimse cevremde ,belkide budur sorun.depom var,konu sahibesi gibi bazalar dolaplar hurçlar ekstra dolu vaziyette,zira nevresimi ıvır zıvırı havlusuna girmedim:)temizleyemiyorum ki bayan geliyor,yine de evim dağınıkmış gibi hissediyorum onlar yüzünden
inşallahof of of fena bir durum. yardım kuruluşları yok mu çevrenizde? para harici ayni yardım alan. belediyelere veriliyor diye biliyorum. onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. hatta temizliğinize gelen bayana da verebilirsiniz ne bileyim. şahsen eşya dolu bi yerde yaşayamazdım. umarım bulursunuz kısa zamanda bi çözüm. yoksa böyle hissetmeye devam edeceksiniz.
of of of fena bir durum. yardım kuruluşları yok mu çevrenizde? para harici ayni yardım alan. belediyelere veriliyor diye biliyorum. onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. hatta temizliğinize gelen bayana da verebilirsiniz ne bileyim. şahsen eşya dolu bi yerde yaşayamazdım. umarım bulursunuz kısa zamanda bi çözüm. yoksa böyle hissetmeye devam edeceksiniz.
kesinlikle ...Ben diyorum ya benim atışım evden atmak ,yoksa çöpe koymak değil asla ..çünkü ben zaten kullanılamıycak hale gelmiş bişeyi hakaret eder gibi ihtiyacı olana vermeyi doğru bulmuyorum.neymiş benim çöpüm çok yoksulun işşine yarayabilir derdi bir komşu yüzüne bakılmıycak şeyleri verirdi sinir olurdum.Biraz empati biraz...Şu geri dönüşüm çok iyi bişey.
İnsan çöpe atmaya kıyamadığı kullanılmaz durumda olan malzemeleri gönül rahatlığıyla geri dönüşüme koyabiliyor.
evet ya ben de kendime teşhisi koydum onlarla uğraşacak boşaltıp temizleyip tekrar yerleştirecek gücü kendimde bulamadığım için dağıtmayı tercih ettim.Kendi kendime de kızdım ne bekletmişim bunca şeyi diye...gerçekten değer verecek kullanacak birinin işini görsün benim de evim rahatlasın di mi...nurcum senin evinde fazla mobilya türüde yoktur bence di mi ? ŞU vitrin denen olaya gıcığım mesela yukarlarda yazmıştım belki de görmüşündür .Biz yemek odamı zamanında çok pahalıya almıştık o kocaman vitrini geçen sene acımadım verdim gitti çok da mutlu oldu alan kişi ...gerçekten terapi gibi ...bloğuna da bakıcam canım ...gel yine bekleriz efenimhttp://azesyacokmutluluk.kadinlarkulubu.com.tr/
ben de az eşya çok huzur diyorum. bence bi bakın bloğa. dantelleri, süslü püslü örtüleri, vitrin, gümüşlük, süsler, biblolar, yapay çiçekler, ıvır zıvır şeyler, sürekli toz alacağım raflı dolaplar, sehpalar filan sevmem, kimseden kabul etmem, gelirse de ardından atarım ertesi güne bile bırakmam hiç acımam. annem-babam bile almış olsa. ne kullanıyorsam, işime ne yarıyorsa o. alışveriş yaparken de dikkat ederim nefsime değil işime yarayan şeyleri alırım. tembelim, tembelliğimi bozanları affetmem, acımam. okkaddarrr
canım inanki ben de bu kadarla başa çıkamazdım eminim ki..çok fazla çeyiz eşyası alınıyor bekarken çok gerekecekmiş gibi geliyor insana sonrada kıyamıyor insan .Anlıyorum daha gençsin muhtemelen 2-3 yıllık filan evlisindir ,seni tanıyorum diğer topiklerden.Böyle olunca da depolamak icab ediyor.Birkaç yıl sonra bazı şeyler çok fazla gelecek gözüne ...Sen mutluysan sorun yok.Başlıkta da belirttiğim gibi benim artık üstüme üstüme geliyolardı sanki evin içinde ardiye de yaşıyor gibiydim .Birçok şeyi dağıttım ve kurtuldum ohhhsen benim eve bir gelsende atsan keşke ben görmeden herşeyi...bir gunluk takım bır mısafırlık,bır kv Hediyesı acılmamış yemek takımı,12 kişilik misafir kahvaltı takımı,gunluk kahvaltı takımı,balık takımı,katlı ayaklı kapaklı taşımalı pasta servisleri,gunluk catal bıcak takımı mısafırlık catal bıcak takımı,renkli catal bıcak takımı,6 farklı modelde pasta takımı tabaklı 3 tencere takımı...saysam bitmez düşündükçe çıkıyor...annem nasıl kendinden geçmişse artık,hayır ben atamamda kıyıp,hiç bir şeyi kırmamda...sonumu düşünemiyorum
canım 100 eşya ile yaşamak diye yazınca birsürü blog çıkıyor hangisi senin bilemedim ama baktım bikaçına ...http://azesyacokmutluluk.kadinlarkulubu.com.tr/
ben de az eşya çok huzur diyorum. bence bi bakın bloğa. dantelleri, süslü püslü örtüleri, vitrin, gümüşlük, süsler, biblolar, yapay çiçekler, ıvır zıvır şeyler, sürekli toz alacağım raflı dolaplar, sehpalar filan sevmem, kimseden kabul etmem, gelirse de ardından atarım ertesi güne bile bırakmam hiç acımam. annem-babam bile almış olsa. ne kullanıyorsam, işime ne yarıyorsa o. alışveriş yaparken de dikkat ederim nefsime değil işime yarayan şeyleri alırım. tembelim, tembelliğimi bozanları affetmem, acımam. okkaddarrr
evet gümüşlük-vitrin, sehpa gibi şeyler yok. konsol da sırf kapaklı ve mutfağım küçük olduğu için bazı şeyler sığmadığı için. mutfağım büyük olsa inanın onu bile durdurmam. dekoratif aksesuarlar falan da yoktur. bi tek puzzle tablolarımız var. onları da kendimiz seçerek kendimiz yaptığımız için. bi de mumları severim. huzur bulmak için. bu kadar dekorasyonum. ben öyle fotoğrafları çerçeveletip oraya buraya da koymam ya da asmam duvarlara filan. fotoğraflarım için kutum vardır onda durur. öyle hurçları da sevmem. yığıntı gibi geliyor bana. tekstil malzemelerim de 3 er çeşittir. bir 4. sünü barındırmam evde. bu kadar da olmaz ya misafir için mecbur oluyor. hazır, temiz.evet ya ben de kendime teşhisi koydum onlarla uğraşacak boşaltıp temizleyip tekrar yerleştirecek gücü kendimde bulamadığım için dağıtmayı tercih ettim.Kendi kendime de kızdım ne bekletmişim bunca şeyi diye...gerçekten değer verecek kullanacak birinin işini görsün benim de evim rahatlasın di mi...nurcum senin evinde fazla mobilya türüde yoktur bence di mi ? ŞU vitrin denen olaya gıcığım mesela yukarlarda yazmıştım belki de görmüşündür .Biz yemek odamı zamanında çok pahalıya almıştık o kocaman vitrini geçen sene acımadım verdim gitti çok da mutlu oldu alan kişi ...gerçekten terapi gibi ...bloğuna da bakıcam canım ...gel yine bekleriz efenim
Seccadeler vardı birsüruydü annecimin eliyle işledikleri 5 taneyi ayırdım gersini attim gitti çok desenliydi vesvese veriyodu.Atma işleri yordu biraz beni ama olsun ferahlıyorum böyle böyle...[/QUOT
http://azesyacokmutluluk.blogspot.com.tr/
Yok yok ben de mutsuzum,sade heryerden bir sey cikmayan ev gibisi var mi?sadelik guzelliktir,ben de senin gibi uygun biri ya da kesmes cikinca bu firsati kacirmayacagim...tebrikler gercekten rahatlamissindircanım inanki ben de bu kadarla başa çıkamazdım eminim ki..çok fazla çeyiz eşyası alınıyor bekarken çok gerekecekmiş gibi geliyor insana sonrada kıyamıyor insan .Anlıyorum daha gençsin muhtemelen 2-3 yıllık filan evlisindir ,seni tanıyorum diğer topiklerden.Böyle olunca da depolamak icab ediyor.Birkaç yıl sonra bazı şeyler çok fazla gelecek gözüne ...Sen mutluysan sorun yok.Başlıkta da belirttiğim gibi benim artık üstüme üstüme geliyolardı sanki evin içinde ardiye de yaşıyor gibiydim .Birçok şeyi dağıttım ve kurtuldum ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?