eşin ne iş yapıyor, daha iyi bir iş bulma imkanı var mı, sen niye çalışmıyorsun ??
Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Sen paarani ne yapiyorsun kiBen zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Eski konunuzda da adamın size mutsuz muş gibi davranıp oyun oynadığından şüpheleniyordunuz onu çözebildiniz mi
Bence bu durumda onun devamı
Yani sizi pes ettirmeye çalışıyor ailesine yanına dönmebilmek için
Kizlar yanlis anladiniz evlenmeden once calisiodum ve olan parami zaten esimle paylastim evime alisverisimi yaptim. Bu arada is aradim bulamadim ve bu arada tabi param bitti esim ise zaten isinin garatisi yok o yuzden is ara dedim. Ki bulabilir ama biseyler yapmadi. Alisti benim herseyi almami ve simdi ise girdim zaten kendime bakiyorum ama ocagii kendim almicam. Yanlis belki ama almicam cunku ben bilerek evlenmedim calisacakti dogru duzgun biyerde. Turkiyede yasamiyoruz bu arafa
Eksik anlatmışsın o zamanKizlar yanlis anladiniz evlenmeden once calisiodum ve olan parami zaten esimle paylastim evime alisverisimi yaptim. Bu arada is aradim bulamadim ve bu arada tabi param bitti esim ise zaten isinin garatisi yok o yuzden is ara dedim. Ki bulabilir ama biseyler yapmadi. Alisti benim herseyi almami ve simdi ise girdim zaten kendime bakiyorum ama ocagii kendim almicam. Yanlis belki ama almicam cunku ben bilerek evlenmedim calisacakti dogru duzgun biyerde. Turkiyede yasamiyoruz bu arafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?