Evinizde et ocak varmi

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.

Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.

Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim

Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi

sizi böyle düşündüren veya böyle düşündüğünüz biriyle niye evlendiniz, sebebi neydi ki ???

Ne iş yapıyor acaba merak ettim? Hani olur imkansızlık parasızlık vs ama bir yıldır ocak yoksa ciddi bi sıkıntı var demektir. Siz artık evlisiniz bir düzen olmalı. Annenize de anlatmayın yokluk vs. Bakın eşinize karşı aranızdaki sevgi saygı nasıl bilmiyorum ama yinede anlatmak kötü sonuç doğurur. Annenizde zaten sevmiyormuş eşinizi. Allah huzur versin.

Adamin parasi yok cnm durumunuzu sen daha iyi bilirsin

Annende olsa senin evinin durumunu en iyi sen bilirsin mudahale ettirtme mutlulugun etle tavukla alakasi yok boyle seyler icin esine yuklenme

sen calisiyormusun?

allah gönlünüze göre versin
bence hedıyeydı evi süslemeydi bunlara takılma
evin zaruri ihtiyaçları eksikmiş
öncelik onların olsun, onları almaya calısın
senin eşinden hatırlanmak anlamındaki beklentılerını ınankı parası olupta yapmayan erkek de cok
yanı dusuncelı olmak parayla olmuyo

Ben senin yerinde olsam madem kandırılmadım bilerek evlendim
Madem durumumuz bu der bi işe girerim
Ocak ta alırım ette, haa her ocağı olanda hergün et yemiyor yalnız

Eşin evde yatmıyor çalışıyor ama yetmiyor anlaşılan, sadece evi süslemiş diyorsun ocağınız yokken kürk mü bekliyordun? Düşünmüş süslemiş evi işte, parası olupta özel günlerinde hiç bişey yapmayan nice dangozlar duyduk..

Ailen seni fişekliyor ve eşini dışlıyor
Sende dolduruşa geliyorsun, ziyagillerin gelini olmadığını bildiğin halde

Eşinin ailesi seni dışlayıp eşini fişeklese bu konuyu bambaşka anlatırsın
Biraz mantıklı düşün

Sabir edeceksin huzurun oldukca geriside gelir insallah annendir artik bildigi birsey var mutlaka ama seni doldurmassa,daha iyi olacak esinde iyi anladigim kadariyla calisyorda eèe geriye kalan sabir oluyor sükur yani hersey hemen yerine gelmeye bilir esine destek ol yapamadigi seyler icinde yuklenip kendini sogutma,umarim hersey istediginiz gibi olur

Eski konunuzda da adamın size mutsuz muş gibi davranıp oyun oynadığından şüpheleniyordunuz onu çözebildiniz mi
Bence bu durumda onun devamı
Yani sizi pes ettirmeye çalışıyor ailesine yanına dönmebilmek için

Kizlar yanlis anladiniz evlenmeden once calisiodum ve olan parami zaten esimle paylastim evime alisverisimi yaptim. Bu arada is aradim bulamadim ve bu arada tabi param bitti esim ise zaten isinin garatisi yok o yuzden is ara dedim. Ki bulabilir ama biseyler yapmadi. Alisti benim herseyi almami ve simdi ise girdim zaten kendime bakiyorum ama ocagii kendim almicam. Yanlis belki ama almicam cunku ben bilerek evlenmedim calisacakti dogru duzgun biyerde. Turkiyede yasamiyoruz bu arafa

Yok resti cektim kendine geldi gorsen. Birden piskolojisi yerine gelmis. Valla bilmiyorum ocak alacak parasi var aslinda ama almiyo adam imkanim yoka vuruyo anlatamadimki kendimi

Ama sen aile binasından ayrıldın,uzaklaştın.
şuan birbirinize daha sıkı sarılıp ayaklarınızın üstün de durmanız gerekir. eşine destek olup evet biz bagımsız da yapabiliyoruz dedirtmelisin.
şuan onu sap gibi ortada bırakmış gibi bişey oluyor bu yaptıgın.

Eksik anlatmışsın o zaman
Ama yinede ortak paydada buluşulmalı ya da olmuyorsa ayrılmak lazım
Ailen damadı evine almıyor, sanki çok aşağılıkça bi suç işlemiş gibi
Sen sorununu eşinle kendin çözmeye bak
Ama yine diyorum sadece evi süslemiş demişsin bunda bişey yok, çiçeksepetinden çiçek alsa daha mı iyiydi durumunuz yokken
Herşeyi üstlen demiyorum ama bir kısmını üstlenmen lazım hayat müşterekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…