Evinizde et ocak varmi

Bazı kadınlar çalışmaktansa evde oturup yatmayi aç kalmayı tercih ediyor

Terbiysizlik yapma dogru duzgun oku ben kac aydir is ariyorum bi hafta oldu calisali. Yazdimda olan parami ortaya koydum hepsi zaten bitti diye hepinize tek tek ayri mi yaziyim yorum yaziosaniz dogru duzgun okuyun bi zahmet.

Esimde hic pata yokta demiyorum ama isi gecici is yani contracti bitecek. Ve su anki maasiyla ac kaliyorum evde. Bende bilirim yesil fasulyedir falan yapmayi. Gecenlerde misafir bende agirladim pasalar gbi ama onun disinda esim yanasmiyo alisveris yapmaya para gidecek diye. Istese ocagida alabikirdi ama almiyo o yuzden ben almicam istese coktan alirdi diye.

Siz alabilecek durumdayken ocağı almayarak, sadece eşinize değil, kendinize de sıkıntı yaratıyorsunuz. Ocakta yemek tek eşiniz için pişmeyecek, et onun için kavrulmayacak. Sıkıntılar eşit oranda yani. Siz şu an banane almam derseniz, eşinizden pek te bir farkınız kalmaz, evlilikler inatla, senin paran, benim paramla gitmez, iki kişinin bir olmasıyla gider.

Yahu zaten parami ortaya koydum kalaniyla kendi ihtiyaclarimi giderdim dedim. Su an yeni calismaya basladim daha param bile yatmadi. Para su an esimde ve almiyo nedenini bilmiyorum. Ocagi ben aliyim. Zaten evi ben ev ettim bi erkek olarak bi ocak almali diye dusunuyorum. Ha yanlis dusunuyosam bu boyledir benim icin okadar modern insanlar bile birlikte alir. Herseyi zaten ben duzdum ettim yahu ve simdi parasizim yani esimden bekledim ama biseyler cikmio

daha önce eve para vermişsiniz ya sizin parayla neler yapıldı. ocak almam kendisi alsın diyorsunuz ya. kafam karıştı

evlenmeden önce ocağımı fırınımı kendim almıştım ve başka ihtiyaçları. eşimde başka şeyler aldı. maaş kartlarımız kendimizde ama yinede alınacak verilecek oldumu haberli alışveriş yaparız. ilk evlendiğimiz zamanlar para kalmıyordu. benim parada eşimin parada uçup gidiyordu.

madem parası var ev idaresini siz ele alın. yada para isteyin.

para istediniz mi ne diyor?

Annen hakli bence sen cok passiv kaliyorsun ...
Durumu yok diyorsun ama bu durum ikinizin yani aslinda durumunuz yok suan. Yani esinle oturup bak surdan surdan biraz kisitliyalim alalim bir ocak demelisin bence ....
Aktiv ol :))

Sende aklini kullan da o zaman bu pinti heriften ayrıl.

Esin olduğu halde parasını kısmış kendi icin çalışıyor. sen kinlenmissin inatlasiyosun. Bana doğru gelmiyo bu tip hareketler ya. Evlilik paylasmak değil mi? Madem parasi var ve alışveriş yapmıyor parayi nereye harciyor?

Ben konu sahibini çok iyi anladım.

Ben herşeyi bizim için yaptım tüm paramı harcadım diyo. Eşimse ocağı çok görüyo diyo.
Parasızlıktan almıyo değil kocası isteyen herşekilde alır diyo.
Evliysek enazından onu alsın tüm Yük mecbur benim sırtımda olmasın diyo.

Sorumsuz kocayı gerçekten yaşamayan bilemez .

Kuzum senin eline para vermiyo mu ? Ha o vermiyo sende at ocağı. Mecbur bırak alsın.

Valla calisip kazaniyorsam o ocagi kocam icin degil kendim icin alirim. Once ben. Neden kendine sikinti yasatiyorsun. Endiselerini anliyorum ancak boyle o almadi bende almamla ancak kendine eziyet edersin. Birde evine ocak almayan adamdan dogum gununde hediye beklemek bana cok sacma geldi..

Arkadaşım yapma, sen de, bıktım hergün patates makarnadan de, hiç mutfağa girme. Ne kahvaltısını hazırla, ne akşam yemeğini. O düşünsün. Kendine yetecek kadar atıştırırsın sen.

Annen doldurusa getiriyor seni akilli bir kadın bal gibide evine alisveris yapar türlü türlü yemekte yapar. Ocakta ocak diye takmis durumdasin ama misafir ağırladim bu şekilde diyorsun yani bence bu ocak meselesi bahane değil.

İşe giderken sana para vermiyor mu yol kirasidir öğle yemegidir falan? Biraz fazla al paranı. Her gun eve giderken sen al malzemeni evde gönlünce yemek yap.

Kopuk kopuk yazıyosun herkes tırım tırım senin yorumlarını aramak zorunda değil
Konunda herşeyi net yazman lazım
Sonradan herşeyi ben aldım diyosun
Evin olmazsa olmazı nedir ocak en başlarda gelir mesela
Bi para yok başka iş baksın diyosun bi parası var ama almıyo diyosun
Senin de kafan karışmış herhalde

Diyeceğim adam cimriyse iş değişse bile almaz eve bişey, ayrılırsın
Aynı evde olalım ama herkes kendi maaşına yumulsun , düşman gibi de gardımızı alalım ocağı kim alıyomuş görelime dönerse iş zaten ondan hayır gelmez

Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
ne demek ki o destek olmayı düşünmüyorum bnde çalışıyorum ve kasamız ortak ne saçma şeydir çalışıp eşine destek olmamak napıyosun paranı evin bi eksiğini gidermedikten sonra tek başına mı yiyon bu o anlama geliyor.Sen eşine destek değilsen o da sana destek olmayabilir.Benim kızdığım nokta iki tarafta çalışıyorsa ikisi de evlilik için herşeyi beraber yapmalı hemen adam beni kullanıyora getiriyor bazı kadın arkadaşlarım

He birde insan ozunde neden calisir? Maddi ihtiyaclarini karsilayabilmek icin, para kazanabilmek icin. Daha iyi bir is imkani varken yok ben bu isimi seviyorum diyip ailesini zora sokan adamin mantigini da aklim almadi.

Et cok pahalı
kıyma cok pahalı alamıyor yetısemıyor olabılır
ancak butun yemekler bunlarla olmuyor ya?
Bazen ben ogluma yemek yapuyorum oglen 5 tl kıyma alıyorum onunda bıze bıle yemek oluyor
neden sadece makarna patates?

eşinizin sürekli birşeyler yapmanıza alışmış buyüzden pes etmenizi bekliyor...
sürekli olarak parasal konularda sizin adım atmanız çok yanlış aileniz haklı...
evet durumu olmayabilir ama taksitle de olsa alavbilirdi bence
ayrıca eşiniz para ne kadar alıyor ne kadar harcıyor takip edin derim, bana göre işler karıştırıyor boşanacaksınız gözüyle bakıp ailesine veriyor olabilir

Benim eşim eve katkı sağlamasa
Hemde parası olup ta yapmıyorsa bunu
Ben ya düzel ya al pılını pırtını git yoluna derim
Anneme kalmaz tavır takınmak evine almamak filan

Madem elim ayağım tutuyo çalışır ocağımı da alırım üstünde elimden geldiğinde yemekte kaynatırım
Herkes parasını alsın turşusunu kursun ama ayrılmayalım diye bi mantık mı olur
Bi de son satırında çocuğa bağlamışsın konuyu, bence çocuk konusuna hiç girmeyin
Çocuk kimin en çok sen mi pışpışladın ben mi, bezini kim alacak pişik kremini sen ala döner iş . Çocuğun psikolojisi de cabası

çocuktamı var bu sefaletin içinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…