Bazı kadınlar çalışmaktansa evde oturup yatmayi aç kalmayı tercih ediyor
Sende aklini kullan da o zaman bu pinti heriften ayrıl.Terbiysizlik yapma dogru duzgun oku ben kac aydir is ariyorum bi hafta oldu calisali. Yazdimda olan parami ortaya koydum hepsi zaten bitti diye hepinize tek tek ayri mi yaziyim yorum yaziosaniz dogru duzgun okuyun bi zahmet.
Esimde hic pata yokta demiyorum ama isi gecici is yani contracti bitecek. Ve su anki maasiyla ac kaliyorum evde. Bende bilirim yesil fasulyedir falan yapmayi. Gecenlerde misafir bende agirladim pasalar gbi ama onun disinda esim yanasmiyo alisveris yapmaya para gidecek diye. Istese ocagida alabikirdi ama almiyo o yuzden ben almicam istese coktan alirdi diye.
Arkadaşım yapma, sen de, bıktım hergün patates makarnadan de, hiç mutfağa girme. Ne kahvaltısını hazırla, ne akşam yemeğini. O düşünsün. Kendine yetecek kadar atıştırırsın sen.Yahu zaten parami ortaya koydum kalaniyla kendi ihtiyaclarimi giderdim dedim. Su an yeni calismaya basladim daha param bile yatmadi. Para su an esimde ve almiyo nedenini bilmiyorum. Ocagi ben aliyim. Zaten evi ben ev ettim bi erkek olarak bi ocak almali diye dusunuyorum. Ha yanlis dusunuyosam bu boyledir benim icin okadar modern insanlar bile birlikte alir. Herseyi zaten ben duzdum ettim yahu ve simdi parasizim yani esimden bekledim ama biseyler cikmio
Kopuk kopuk yazıyosun herkes tırım tırım senin yorumlarını aramak zorunda değilYahu zaten parami ortaya koydum kalaniyla kendi ihtiyaclarimi giderdim dedim. Su an yeni calismaya basladim daha param bile yatmadi. Para su an esimde ve almiyo nedenini bilmiyorum. Ocagi ben aliyim. Zaten evi ben ev ettim bi erkek olarak bi ocak almali diye dusunuyorum. Ha yanlis dusunuyosam bu boyledir benim icin okadar modern insanlar bile birlikte alir. Herseyi zaten ben duzdum ettim yahu ve simdi parasizim yani esimden bekledim ama biseyler cikmio
ne demek ki o destek olmayı düşünmüyorum bnde çalışıyorum ve kasamız ortak ne saçma şeydir çalışıp eşine destek olmamak napıyosun paranı evin bi eksiğini gidermedikten sonra tek başına mı yiyon bu o anlama geliyor.Sen eşine destek değilsen o da sana destek olmayabilir.Benim kızdığım nokta iki tarafta çalışıyorsa ikisi de evlilik için herşeyi beraber yapmalı hemen adam beni kullanıyora getiriyor bazı kadın arkadaşlarımBen zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?