Evinizde her gün yemek pişer mi?

son 2-3 aydır çok sık yemek yapmıyorum..işyerinde diğer arkadaş doğum izninde olduğu için cok yoruluyrm..ama oncelerı mutlaka 2-3 çeşit yemek yapardım şimdi ya haftada 2 kere yada günde 1 çeşitle geçiyo eşim çok yemek seçer..

çocukluğumdan beri annem bizi ev yemekleriyle yetiştirdi..böyle alıştırdı...
bende yeni evli olarak ve bekarken hiç yemek yapmayan biri olarak
evlendikden sonra yemek yapmaya başladım...sevmiyorum mutfak işlerini ama
alışkınım ev yemeklerine ve ailemden uzak bir şehirdeyim hergün dışarıda yemek yemeyide sevmiyorum annemin de tüyolarıyla yemeklerimi pişiriyorum...
basit ama lezzetli şeyler tercihim mutlaka 2 güne bir yapıyorum zaten 2 kişiyiz
kalıyor onlarıda ziyan etmem hiç...özellikle sebze,baklagil, ve çorba tercihlerim arasındadır.

Bir yıl önce yazdığım mesaja baktım da.O zaman haftada iki kez bir şeyler yapmaya çalışıyormuşum.zemuszemusElimi hiçbir şeye sürmüyorum.Artık haftada 1 kez bile yemek yapmıyorum.N'apayım sevmiyorum !zemuszemus

calıstıgım ve cocuguma annem baktıgı ıcın hafta ıcı genel ıtıbarıyle annemde yıyoruz
bıldıgımız ev yemeklerı
ama cuma aksamları gezmeye cıkarız genelde ve dısarıda yerız
hafta sonu mutlaka evımde yemek yaparım
pılav ve makarnayı ogunluk yaparım esımde bende ısınmıs halını sevmıyoruz
ana yemegım kaldıysa ertesı gun yerız yanında bır ıkı ılave yaparak

bizim evde mutlaka her akşam yenecek sıcak bırşeyler yapılır..(çorbadan salataya kadar)
çok yorgun oldugm zaman eşimden rıca ederım o dışardan halleder..

hemen hergün yemek yapıyorum bayanssulusmile
eger ertesi günden bişe kalmadıysa kesinlikle yaparım cokacimcoook
akşam ne yicez sorusunun cevabı olmalı ki rahat edeyim şakkıdı

hergün yaparim.mutlaka iki cesit olur..
salata ve diger yogurt filan saymiyorum..mutlaka sebze corbasi yaparim.(mantar,mercimek,tavuk,kerevizli havuclu biberli sebze corbasi vs..)
ikinci cesit olarakta et tür seyler( tavuk balik yada kirmizi et)
hazir gida kullanmamaya gayret ediyorum...
yogurdumu bile evde yapiyorum harika oluyor cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…