Evinizde her gün yemek pişer mi?

genelde hergün yaparım ama bazen 2 günde birde olur çorbam muhakkak olur çocuklar çok seviyo...

hiç yapmıyorum desem yeridir. haftada birgün kayınvalidemlerle annemler gelir yemeğe bir tek o zaman pişer yemek. onun dışında 4 aydır yemek yapmıyorum.
çünkü eşim saat 4 de gidiyor. ve sabah 3 de geliyor. giderken kahvaltı yapıyoruz. o kadar.

gunluk yemek yapıyorum bende.. ilk zamanlar (evlılıgımın ılk gunlerınde ) alısmıstım 4kısılık yemek hazırlayamaya oyuzden hep artıyordu.mecburen ertesı gunde yemek zorunda kalıyorduk sımdı ogrendım olculerı az yapıyorum hergun pişiriyorum..
ancak eşim nöbetciyse evde bazen 1gun olmuyor bazen 3gun duruma göre ozaman yemek yerıne kahvaltılık yada pasta borekle idare edıyorum :)

kendine neden eziyet ediyorsun canım
yaptığın yemeği 2 gün yemezmisiniz
benim pazartesi hem yemek hem günlük temizlik günümdür
yemeğimi yaparım ve salı günü yine yeriz
çarşamba günü yemek yaparım gene perşembe yine yeriz
cuma günüde balık günümüzdür
cumartesi dışardan yeriz
pazar günüde pratik şeyler elde atıştırma yani

sende kendini böyle bir şekilde ayarlayablirsin

her gün pişer tabii ki, yemek olmayınca ben kendimi doymuş hissetmem valla, kilo almanın bi nedeni bence yemek pişmemesi, yemek olmayınca kalorili şeylere yöneliyo insan doyduğunuda anlamıyo bu rağmen, kilo alıyosun
ertesi güne kalcak şekilde de yapmam, kalan yemeklerin tadı değişiyo ertesi güne çünkü

e tabı hergun pişer yemek ama sadece haftada 1 benım hakkım dısarıda yemek yerız.

Ben hem calistigim, hem okudugum donemde bile her gun bi kac cesit yemek yapardim...
Saat kac olursa olsun..

Asiri yorgun, veya hasta oldugum zamanlar ya disardan alirdik.. Ya da kahvaltilik biseyler yerdik..

Esim yemek konusunu cok ciddiye alir, bende oyle..

evet hergün yemek pişer evimde arada yemeğim kalırsa ertesi günde yeriz ama pek nadir olur bu durum.çünkü eşim aynı yemeği 2 gün yemeyi pek sevmez.
ara ara dışardada yemek yeriz ama çok sık değil
canım anlıcağın bende senin gibiyim 3 çocuğum var ama hergün ne pişirsem sıkıntısını yaşıyorum maalesefmafoldumben

bizdede hemen hergün yemek pişer bazende dünden kalanları yeriz eşim beni o konuda hiç sıkaz sağolsun ne versen yer vermezsen aç durur bişeylerle geçiştiririz.bende hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten biktım valla :hulya:

vall ne yalan söyleiyeyim pişmez :çok üzgünüm: eve nerdeyse 8 de geliyorum hafta sonu yaptığım yemek çarşambaya kadar yetiyor çarşamba dışarıdan perşembe köfte ya da tavuk perşembe dışarıdan

bizim evdede hergün yemek pişer. eşim yemeğe biraz fazla düşkün.5 aylık evliyiz eşim 7 kilo aldı.

Evet bende hergün hemen hemen yemek yaparım benim eşimde yemek seçmez,hatta pişen yemeği 2 günde yediğimiz olur zaman zaman

3 günde bir falan eve gelen kadın pişirir ben pek anlamıyorum yemek işlerinden sadece zeytinyağlı falan yapıyorum ettir,tavuktur kokusu falan midemi kaldırıyo yemek yaparken. zaten eşim şehir dışında çoğu zaman oğlum da küçük sadece ben ve eve gelen arkadaşlarım için pişiyo yemek..

bnde yaparım hemde hergün ayrı bi yemek yaparım 2 günlük yapsam bna iyi olacak ama eşim sevmiyor öyle

bende her gün yemek yapanlardanım çok nadir yapmadığım günler boshayallersmile
ve az yaparımki yarın kalmasın die zira kaldığındada ben yemek zorunda kalırım eşim ikinci defa yemiyo beyfendi

2 günde bir yaparım zaten eşim ve ben varım arada da hafifi şeyler yeriz kurtarır beni o zaman delikafadulden

evde her gün felli külli yemek pişmez ....öyle 3-4 çeşit yemek olmaz zaten akşam işten gelince yorgun argın çok da iştah olmuyor ...kolay ve aperatif şeyler yapıyorum ben genelde ..hem daha hafif oluyor ..ama mesela kurufasulye taze fasulye filan da pişiriyorum ama genelde bu tip şeyleri haftasonu yapıyorum ..çünkü haftaiçi 6 da evde oluyorum ..öyle bir gün önceden yapılan yemeği de sevmem ..yemek sıcak yenmeli ..e 6dan sonra gel yemek hazırla pişir ye çok uzun iş... o yüzden haftasonlarına saklıyorum ben o tip şeyleri ...hafta içi de aperatif yapıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…