Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Valla kabus gibi akrep yılı nedir ya!!iyi bari siz kurtulmuşsunuz mutlu son:)
Evden nasıl çıktığımızı bilmiyorum valla 3 aylık kramızda heba oldu tabiki ama önemi yok evi toplarken herşeyi 2-3 kez kontrol ettim allah korusun bişey çıkar diye:temizlik:

Bu konuyla alakali bi hatoram var biz bigun tokiye tasindik ama ben orda olcani tahmin etmedim ilk bi yil yoktu bisi ama diyuyodum komsulardan neyseikinci yila yakin tuvalatte minnak bi akrep yavru anaa dedim :) suyu doktum gitti delige on gun sonra halida ee oda minnak :) ama esime yavastan sinyal veriyom evden tasinmamiz icin tartisiyoz bu arada bi yirmi gum sonra mutfakta tombik bi akrep artik dayanadim ve derhal ertesi gun ev aramaya basladik bulduk tasindik hmn kisacasi canimizi zor kurtardik bunlar galiba yuva yapiyolarmis aman ha yaklasmayin direk evi ona taktim edip kacinnn valla ben ev ona biraktim simdi ki evimde gonul rahatligiyla oturuyom :)

Yaşadım ben de üç dört kere hatta bir kere yatağın içinden çıktı toplarken fark ettim ay yazarken bile ağlamaklı oldum. Sonra teras yaptırdık üç beş mangal yaktık bir daha da çıkmadı hiçbir yerden dumanda intihar eder diyorlar ama bu bir efsane de olabilir ciddiye alma sen beni..
Üç-dört kere mii!!çok geçmiş olsun,sizinkiler büyük müydü ne yaptınız o anda

Bu konuyla alakali bi hatoram var biz bigun tokiye tasindik ama ben orda olcani tahmin etmedim ilk bi yil yoktu bisi ama diyuyodum komsulardan neyseikinci yila yakin tuvalatte minnak bi akrep yavru anaa dedim :) suyu doktum gitti delige on gun sonra halida ee oda minnak :) ama esime yavastan sinyal veriyom evden tasinmamiz icin tartisiyoz bu arada bi yirmi gum sonra mutfakta tombik bi akrep artik dayanadim ve derhal ertesi gun ev aramaya basladik bulduk tasindik hmn kisacasi canimizi zor kurtardik bunlar galiba yuva yapiyolarmis aman ha yaklasmayin direk evi ona taktim edip kacinnn valla ben ev ona biraktim simdi ki evimde gonul rahatligiyla oturuyom :)
Ayy inşallah bizde aynı aşamalardan geçmeyiz,benim gördüğüm kocamandı ama..Tombik olan çok mu büyüktü naptınız görünce:))

Ayy inşallah bizde aynı aşamalardan geçmeyiz,benim gördüğüm kocamandı ama..Tombik olan çok mu büyüktü naptınız görünce:))
Valla benim gordugumde avuc ici kadr ddi ben panik yaptmda esim terlikle vurdu olmedi tornavidayi ortalik yerine batirmisti ama cok iradeliler bi vurusta olmuyolar ama onlari sanirim yakmak gerekiyomus diye biliyorum cunku birisini oldurunce diger esi geliyomus bu seefr insallh sizde tasinirsoniz bnm gibi tek care bu oluyo cunku

Üç-dört kere mii!!çok geçmiş olsun,sizinkiler büyük müydü ne yaptınız o anda
Büyüktü ya kahverengi el kadar. Süpürürken buluyorduk çığlık çığlığa komşuyu çağırıyorduk o gelip öldürüyordu bir kere dedem denk geldi bezle tutup sıktı hayvanı ay unutamıyorum. Çok kere mayıs ayında çıkıyorlardı. Sadece bir kere 29 ekimde çıkmıştı. Belki daha kaç kere çıktı kim bilir de biz denk gelmedik :skandal:

Back
X