Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Elime ne geçerse ağlaya ağlaya ezerdim heralde :sinirli: şimdi bazen minnacık gümüşçül oluyo yerde ona bile öyle tepki veriyosam akrebe naparım bilmiyorum.
Eskiden ben bakamazdım bile cıyak cıyak bağırırdım hatta büyüklüğe bağlı tepine tepine ağlayabilirdim bile zira böcükleri görmeye bile fobim vardı, ama ama amaaaa oğlum olunca allah ne verdiyse saldırırım acımam hiç valla :sinirli: bazen oğlucumun etrafında olabilecek haşere türü herşeyin misal dışarda uçuşan kara sineklerin bile kanatlarını koparıp işkence yapasım geliyo:KK53:
Ahaha:))evet annelik içgüdüsü her şeyden ağır basabilir ama birden karşıda el kadar bir şey görünce insan irkiliyor:)

Aman Allahımm o derece zehirli olanlar olduğunu bilmiyordum burada:KK43:(Sizinki de büyükmüş çok kolay nası öldü ki!!
Tam komedi filmi gibiydi:KK53: yatak odasında çamaşır katlıyodum benim kızda yanımda baya durduk uykusu gelince içeri yatırdım klmalı odaya bi döndüm kızmla durduğumuz yerde bi korku hamamböceğinin üzerine dahi basamam normalde :sinirli: elime ne geçirdiysem en son üzerine çekiçle vurdum öldü

Tam komedi filmi gibiydi:KK53: yatak odasında çamaşır katlıyodum benim kızda yanımda baya durduk uykusu gelince içeri yatırdım klmalı odaya bi döndüm kızmla durduğumuz yerde bi korku hamamböceğinin üzerine dahi basamam normalde :sinirli: elime ne geçirdiysem en son üzerine çekiçle vurdum öldü
Küçük çaplı savaş olmuş aslında çekiç falan hayatta aklıma gelmez benim o an:)))Bir de ben çıktıktan sonra araştırırken internette gördüm çok iyi ölü taklidi yapabiliyorlarmış,o yüzden ölmemiş bile olabilir:)

O korkuyu bende yaşadım ama akrep değil Örümcekle kocaman zehirli bir örümcek bebeğim vardı gördüm hemennoglumu aldım kanepeye çıktım saklandığı önce beni gördü tekrar kaçtı ayağım topuklu terlik vardı fırlattı ve 1 ayağının üzerinde durdu örümceğe hiç bir zarar vermeden hemen koştum kavanoz aldım ve içine koydum kapattım ne oldugunu bilmiyordum çünkü birilerine gösterdim internetten araştırdım evde başka da olabilir diye evi ilaçlattim normalde sinekler korkarım ama benegim için olsa gerek cesaretlendim o an
Örümceğin Adida sarı ömer diye geçiyo nette

Küçük çaplı savaş olmuş aslında çekiç falan hayatta aklıma gelmez benim o an:)))Bir de ben çıktıktan sonra araştırırken internette gördüm çok iyi ölü taklidi yapabiliyorlarmış,o yüzden ölmemiş bile olabilir:)
eşimi nasıl koştor koştur getirttiğimi hatırlıyorum allahtan iş yeri yakın ondan bi iki ay sonra taşındım zaten evi taşırken holdeki sergının altında iki tane yanyana ölmüş akrep gördük o yıl akrep yılıymıs zaten eşim hatıra diye saklayalımmı dedi yok canlanır felan dedim

O korkuyu bende yaşadım ama akrep değil Örümcekle kocaman zehirli bir örümcek bebeğim vardı gördüm hemennoglumu aldım kanepeye çıktım saklandığı önce beni gördü tekrar kaçtı ayağım topuklu terlik vardı fırlattı ve 1 ayağının üzerinde durdu örümceğe hiç bir zarar vermeden hemen koştum kavanoz aldım ve içine koydum kapattım ne oldugunu bilmiyordum çünkü birilerine gösterdim internetten araştırdım evde başka da olabilir diye evi ilaçlattim normalde sinekler korkarım ama benegim için olsa gerek cesaretlendim o an
Örümceğin Adida sarı ömer diye geçiyo nette
Evet bu cesaret sanırım annelikten kaynaklı..Zehirliymiş birde ayy evlerden uzak..Bari uzaklarda bir yerde bıraksaydınız tekrar birilerinin evine girmesin:(

eşimi nasıl koştor koştur getirttiğimi hatırlıyorum allahtan iş yeri yakın ondan bi iki ay sonra taşındım zaten evi taşırken holdeki sergının altında iki tane yanyana ölmüş akrep gördük o yıl akrep yılıymıs zaten eşim hatıra diye saklayalımmı dedi yok canlanır felan dedim
Valla kabus gibi akrep yılı nedir ya!!iyi bari siz kurtulmuşsunuz mutlu son:)

Yaşadım ben de üç dört kere hatta bir kere yatağın içinden çıktı toplarken fark ettim ay yazarken bile ağlamaklı oldum. Sonra teras yaptırdık üç beş mangal yaktık bir daha da çıkmadı hiçbir yerden dumanda intihar eder diyorlar ama bu bir efsane de olabilir ciddiye alma sen beni..

Back
X