evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

altına imzamı atıyorum :)
Nasıl rahatsam öyle dolaşırım.
Asla evde gecelikle dolaşmam.

Ben olayı o kadar abartmışım ki eşim bana geçen hafta şöyle dedi ;

Canım sen neden güzel bi eşofman almıyosun kendine ?? (hep pijamayla geziyyomuşum :)
Bende alayım bari dedim :))

Ki kendisi benim mini etekle askılıyla dolaşmamı bekliyormuş ama adamı hayal kırıklığına uğrattım resmen :)
Çünkü diyoki dışarda süslen evde pasaklı gez , yok öyle diye :))

ama neyseki biz tam evli sayılmayızda kocacım gelince çeki düzen vereyim kendime :)))

Bence seksi şortlarla gezmeli yani adamlar bundan hoşlanıyo anasını satayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sınav dönemiyse pijamamı giyerim,kitapların başına geçerim
diğer zamanlarda da tişört tayt
evlenince de zaten dersler,sınavlar bitmez birlikte pijamalarımızla oturup ders çalışırız

çeyizimi o kadar abartmıştım ki 16 takım ,bady li cici pijama almıştım ev içi giymelik ,5 yıl oldu ,içlerinde hala giymediklerim var ,e evlendikten sonrada 4-5 takım eşofman aldım ,ama genelde kısa veya askılı bady ,altına eşofman altı ile dolaşırım evde ..

esimde bende is yerinde takim elbiseli olunca eve gelir gelmez elimizi yuzumuzu yikayip kisin esortmanlarimizi giyeriz yazinda sortlarimizi t-shirtlerimizi. Evet her zaman temiz olmak birinci kural makyajsiz disler fircali saclar yagsiz ve mis kokulu gerisi onemli degil bizim icin. ev demek huzur demek rahatlik demek :hulya:

Evlenmeden once hep cicili bicili seyler giyecegimi dusunurdum.Pijama ve esofman tarzinda olmayan seyler..
Fakat oyle olmuyormus. Evimiz en huzurlu en rahat oldugumuz yer olduguna gore giysilerde rahat olmali diye dusunuyorum simdi.Cok daginik olmamaya calisiyorum ama , hem rahat hemde guzel gozuken esofman altlari, tayt, bady falan giyiyorum ben.:1rolleyes:

Bende genelde eşofman giyerim veya badi eşofman altı giyerim ee yani günün yorgunluğundan sonra sürekli takım kıyafet giyimnden sonra insan akşamda evinde rahat olmak ister ev hanımlarına diyecek sözüm yok vakti olanlar gündüz rahat giyim akşam eşi gelince süslenebilirler ama biz çalışan bayanlar akşam biraz rahat olma istiyorlar haksızmıyım kızlar ??

ben esofman pijama giymem hep şık giyinirim evlenmeden önce de böyleydim okuldan geldiğimde bile giymezdim esofman falan yatana kadar kıyafetlerimle kalırdım
ben kendimi esofmanlı pjamalı hasta gibi hissediyorum içim sıkılıyo resmen o yüzden kalkar kalkmaz giyinirim

ben kesinlikle eşofman asla dolaşamam evin içinde kokoş gibi rahat edemeyeceksem kendievimdede yaşamıyım daha iyi ama bazen tabi kombinezon falan da giyerim ama herzaman olsa tadı kalmaz zaten bayanssulusmile

esim gelene kadar esofman giyerim o gelmeden once gider uzerimi degstiririm makyajimi tazelerim,genelde yaz kis mini etek,sort giyerim..suan 18 haftalik hamileyim karnim iyice buyuyunce ne giycem bilemiyorum..ama yinede paspal olmamaya dikkat ederim sanirim..

benim ruh halime göre değişir sempatiksalakcinni bazen eşorfmanlarla bazen süslü püslü..ama ne olursa olsun eşim gelmeden şöle bi bakınırım aynaya bayanssulusmile saçlar temiz bakımlı az birazda parfüm ohhh zemuszemus

bekarken esofmanlada geziyordum evin içinde ama suan kıyafet giyiyorum aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…