evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

evde eşofmanla oturuyorum genelde
kocacım bu rahat halimi daha çok seviyor sağolsun :1hug:

benim ev halim ikiye ayrılıyo:
normal kreasyon ve temizlik kreasyonu:roflol:
temizlik yaparken, en korkunç, eskimiş eşofmanlarımı giyerim, saçımı da bööle bi uyduruktan toplarım...bu halimi eşim hiç görmedi; gerçi görse de farketmez onun için ama ben herşeyden önce kendime saygımdan ötürü işim biter bitmez normal kreasyonuma geçiyorum...normal kreasyonum da temiz,kokoş eşofman ve bluzlerden oluşuyor...bekarlıktan alışkanlık, gün içerisinde pijama gecelikle gezemiyorum:1ninca: illa günlük kıyafet giyecem yoksa olmuyo

kısın eşortman giyerim yazın mini etek sort askılı bluzler elbiseler vs...
bakımlı bi kadın ne giyerse giysin yakısır önemli olan kişisel temizlik ve bakımdır..a.s.
öle kokos kokos giyinsin makyaj yapsın ama kötü koksun ıykkk....lmaz:aklinialirimsmile
benim için önemli olan bu zemuszemus

Kafama ne eserse onu giyiyorum açıkçası.
Yazın terletmesin kışın üşütmesin önemli olan bu faktörler.
:roflol:

valla rahatıma düşkünüm kasacak şeyler giyemem zaten gün akşama kadar giyiyor bıkıyorum
yazın şort, mini etek, tayt,elbise
ama kışın eşofman...

evde yanlız oldugum halde pasaklı giyinmem
sirin, guzel ve sik evde giyilebilecek cok sey var artik, oyle ki yazin bakkala falan gidebilirsin ustleriyle
ben duzgun giyindigimde kendimi daha iyi hissediyorum kimse gormese bile...

yaz kış elbise giyerim uzun mini farketmez eşofman hasta olunca giyerim gecelik ile dolaşmaktan nefret ederim çünkü aniden kapı falan çalar acınca rezil olmak istemem.hep bakımlıyımdır sabah kalkarım evime temizler makyajımı yapar elbisemi giyer otururum.

temizlik yapmıyorsam o günkü ruh halime bağlı acıkcası ne giydiğim bazen davete gidecekmiş gibi bazende eşofmanla dolaşırım. ben eşim beni nasıl görürse beğenir diye düşünmüyorumbelki bencillik diyeceksiniz yaptığıma ama ben erkekeleri kıyafetle bağlamak fikrine inanmıyorum çünkü onlar nasılsa zamanla size öyle alışıyorlarki ne giydiğinizi bile fark etmiyorlar. Siz onların kafasında evde onu her zaman( çalışıyor bile olsanız ) bekleyen kadınsınız.her gün başka bir kadın olarak bile çıksanız karşısında gözü başkasının çöplüğünde olan gidiyor anacım....

valla bazen spor takilirim
ama keyfinde yerindeyse deymesin bana basta nagasi sanki disariya yemege gitcekmisiz gibi süslenirim:))

derli toplu eşofmanlar giyerim,paspal dolaşmam ama makyaj da yapmam kesinlikle.sabahları zaten beraber çıkıyoruz,bakımlı halimi de görüyor her gün.ama evde ikimiz de eşofmanlarımızı giyip ayaklarımızı uzatıyoruz:)

Kışın şık eşofmanlar,bazen kot pantolon, üstüne uygun renkte penye badiler,altına uygun renkte çorap ve terlik...
Yazın şort,kapri,askılı badiler...Yazın makyaj yapamıyorum, daha doğrusu sevmiyorum.

Ama sürekli bakımlı dolaşan bayanlara acayip özeniyorum :))

eşofmanımı çekiyorum altıma
üstümede hırkamı giyiyorum
saçlarımda ya örgülü ya topludur.

yazında elbise şort falan rahat edebiceğim şekilde dolaşıyorum evde

ama dışarı çıkarken birden kokoş bi hatuna dönüşüveririm bayanssulusmile
evlenince belki evde de özenli giyinirim boshayallersmile

aynı bu arkadaş gibi takılıyorum işte evlendim hala aynıyım geceleri ve dışarı çıkarken çok farklı bı hatun oluyorum bende:)naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…