Bu kadar kasmayın kendinizi yaa kocalara güzel görünücem diye...
Daha önce de yorum yaptım şimdi de söylüyorum..
PAspal olmak illa dizi çıkmış eşofmanla saç baş dağınık dlaşmak değildir.. üslü olmak da her daim etek body makyaj parfüm değildir...
Ben eşofmanla da çok süslü olabilirim..
Hatta biz haftasonları eşofmanla dışarı çıkarız ...
Zaten haftanın 5 günü sabahtan akşama kadar kumaş pantolonların şıkırdım bluzların ceketlerin fönlü saçlar makyajların içinde hapsoluyoruz, evde bari rahat edelim yaa....
Eve gelir gelmez makyajımı teizlerim... elimi yüzümü yıkar eşofmanlarımı geçiririm... Mutfağa girir yemeği hazırları, eşim gelir gelmez takımelbiselerii çıkarıp eşofman alı ve tişortunu çeker...
Yemeğimizi yer tvmizi izler yatarız.. yatarken pijama yada gecelik giyerim ama o değiştirmez üstünü..
Yaa ev zaten temiz niye evde oturduğum kıyafetle yatmıyım ki, sanki koltukta çamur üstünde oturuyoruz da aman oturduğun kıyafetle yatma demem, ama kendim değişirim çünkü yatakta eşofman kalın gelip terlemiyim diye....
Haftasonu da sabah kalkıp eşofmanları geçirir şöle boğaza açılırız.. biraz yürüyüş biraz kahvaltı, yeni evliyken sıksık, şimdilerde arada sırada oltaları alıp balık tuttuğumuz da olur... Bazan aynı kıyafetle günü uzatıp bira kalamar da yapabiliriz, yada eve gelip ev eşofmanlarını giyip miskinlik de yapabiliriz....
Aman kocam beni şık görsün, bakımlı görsün, gözü dışarı kaymasın gibi kaygılarım olmadı hiç..
Bilirim ki kocam beni en paspal halimle de afeti devranken de çok sever... ZAten çk güzelim anacım, çuval giysem yakışıyor