evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

Her halimle çekici olduğum için özel bir çaba sarf etmeme gerek yok. kaydirigubbakcemile3 Temiz ve naturel olmak yeterli.opuyorumnanaktan
Süs bebeği gibi parfümlere boğularak evde dolaşamam doğrusu.
Kendine güvenim tamdır.opuyorumnanaktan

valla belli bi seklim yokk....
o gün nasil hissediyosam kiyafetime yansir...yeterki canim istesin....
esim beni bi model edasiyla evde gezinirkende bulabilir....yada paspal paspal bi sekildede...

evde rahat olmayı seviyorum o yüzden genelde eşofrman tarzı yada şort tişört şeklinde giyinirim

valla rahatıma duskunum ben kendımı neyle rahat hıssedersem onu gıyerımzemuszemus

bende rahatıma çokk düşkünüm...evde yazın şortlu bi takım kışında sıcacık eşofmanlarımı tercih ederim..zaten işdir okuldur hep dışarda rahatsız edici şeylerle dolaşabiliyoruz...
evliykende değişceğimi sanmıyorumm...temiz ve bakımlı olmak en önemlisi ...
böylece insanın daha çok kendine güveni geliyor...
:1closedeyes:

ya bende bu durum malesef mevsimsel.aslında ben evde de dışarda da süslü olmayı çok seviyorum.yazın seksi iç çamaşırlarıyla ya da geceliklerle yatıyorum. gündüzde elbise,etek ya da şort giyiyorum.ama gel gör ki kışın bunu yapmak mümkün olmuyor soğan gibi kat kat giyinerek nasıl seksi olunabilir ki:sinifsinif: altına yünlü bir külotlu çorap onun üstüne polar eşofman onunda üstüne bi eşofman üstü ya da kazak çekiyorum.başka türlü donarım napayım.:gitme: hele yatağa girerken daha da fena oluyorum.bu sefer kaşıntı yapmasın diye penye dizi çıkmış pijamalarımı giyiyorumbilmiyorumkismile

Bu kadar kasmayın kendinizi yaa kocalara güzel görünücem diye...
Daha önce de yorum yaptım şimdi de söylüyorum..
PAspal olmak illa dizi çıkmış eşofmanla saç baş dağınık dlaşmak değildir.. üslü olmak da her daim etek body makyaj parfüm değildir...
Ben eşofmanla da çok süslü olabilirim..
Hatta biz haftasonları eşofmanla dışarı çıkarız ...
Zaten haftanın 5 günü sabahtan akşama kadar kumaş pantolonların şıkırdım bluzların ceketlerin fönlü saçlar makyajların içinde hapsoluyoruz, evde bari rahat edelim yaa....

Eve gelir gelmez makyajımı teizlerim... elimi yüzümü yıkar eşofmanlarımı geçiririm... Mutfağa girir yemeği hazırları, eşim gelir gelmez takımelbiselerii çıkarıp eşofman alı ve tişortunu çeker...
Yemeğimizi yer tvmizi izler yatarız.. yatarken pijama yada gecelik giyerim ama o değiştirmez üstünü..
Yaa ev zaten temiz niye evde oturduğum kıyafetle yatmıyım ki, sanki koltukta çamur üstünde oturuyoruz da aman oturduğun kıyafetle yatma demem, ama kendim değişirim çünkü yatakta eşofman kalın gelip terlemiyim diye....

Haftasonu da sabah kalkıp eşofmanları geçirir şöle boğaza açılırız.. biraz yürüyüş biraz kahvaltı, yeni evliyken sıksık, şimdilerde arada sırada oltaları alıp balık tuttuğumuz da olur... Bazan aynı kıyafetle günü uzatıp bira kalamar da yapabiliriz, yada eve gelip ev eşofmanlarını giyip miskinlik de yapabiliriz....
Aman kocam beni şık görsün, bakımlı görsün, gözü dışarı kaymasın gibi kaygılarım olmadı hiç..
Bilirim ki kocam beni en paspal halimle de afeti devranken de çok sever... ZAten çk güzelim anacım, çuval giysem yakışıyor

bende eşofman giyiyorum genelde sonuç olarak evdeyiz sürekli kot pantoln bluzlar felan rahat edemeyiz hem gün boyunca mutfağa giriyoruz fela. Sabah ilk kalktığımda işlerimi yaparım sonra üstümü çıkarır norml eşofman giyerim bazen kot ve tişörtte giyiyorum yazında şort, bady yada elbise. Zaten eşimde kot pantolonla felan oturmamı istemiyor evdeyken çıkart eşofman felan giy rahat diyor kendisi. Rahatsız olmasam bile ona rahatsız oluyormuşum gibi geliyor ama elbette saçımı başımı toplarm bir rimek göz kalemi çekerim, parfümümü sürerim. Ağır yemek yaptıysam hemen duşa girerim bence temiz ve bakımlı olmak daha önemli..

yazın şort askılı body elbise giyerim.
kışın eşofman yada sadece eşofman altı ve kazak giyerim.
bazen pijamayla bütün günü geçiririm. pijamayla kahvaltı etmeyi seviyorum.
saçlarımı toplarım ama hiç özenmem.
eğer dışarı çıkacaksak kot giyerim. kot giymeyi çok özlüyorum. iş yerinde giyemiyorum.
bazende eşofmanla çıkarız eşimle
yatak için pijamamız ayrıdır. eşim bazen eşofmanıyla yatar kızarım

valla evımız sobalı yni ufolu :) o yuzden ıstedıgımı gıyemıyorum.ancak esofman.kalorıferlı olsaydı yazınkı gıbı sort elbıse etek gıyerdım.

Rahat ama her zaman duzgun giyinmeyi severim ,hic bir zaman ustumde rengi, sekli kacmis kotu bir esofman olmaz,birde evde gecelik,sabahlikla gezenlere sinir olurum.. .lülülülülülü

Evde eşofmanla oturmayı sevmiyorum.
Kışın tayt üzerine mini etek, kazak giyiyorum yada kot pantolon ve badi ya da elbise. O günkü ruh halim nasılsa. Ve çok hafif bir makyajım olur. Sadece kalem rimel ve dudak parlatıcısı. Saçlarımı da değişik şekillerde yapmayı seviyorum. Bazen düz fönlü, bazen dalgalı, bazen toplu. Ben böyle mutlu hissediyorum kendimi. Hiç de rahatsız olmuyorum.
Yazın da şort yada mini etek ve kolsuz yada askılı tişört yada elbise.

ben türbanlıyımo yüzden yazın evde minişort mini etek elbise nerde ilginç şey var giyrim ama kışın öle olmyo çünkü klima ile ısınıyoruz heryerin ısısı aynı değil..
ama kışın da güzel güzel eşofman ve bady giyerim bakımlı olmayı severim bekarkende severdim ev çinde uyumlu ve bakımlı olmayı...

bekarligimda evde ve disarida makyajsiz gezmez, ustume basima cok dikkat ederdim. Evlendim evleneli evde mumkun oldugunca makyaj yapmiyorum ve sadece gezmelere ve ozel durumlarda makyaj yapiyorum susleniyorum. hic isim yok hergun kukla gibi evde gezicem. valla inanin esofmanla ya da tayt vesaire rahat kiyafetlerlede cok hos olunabiliyo.. yeterki temiz olun (bu cok onemli). ha esim icin o özel anlarimizda kiskirtici olmak amacli giyinebilirim tabi ama her an da evde minik etek makyaj dolasmak zorunda degilim..

vallahi eşimin beni paspal görmesini istemem.bu nedenle evde hoş görünümlü zamana ve duruma göre giyinirim,ne giydiğim değil ama nasıl göründüğüm önemlidir benim için
örneğin ;eşorfmanlıysam saçlarımı ona uygun toplarım,terliklerim ona uygun olur.renk uyumuna çok dikkat ederim.
hafif bir makyaj yaparım bazen..
çalıştığım için zaten gün içerisinde hep şık olmaya özen gösteririm..bu yüzden evdede özenli davranırım..

valla durumuna gore degisir....ama evde en rahat oldugum sey esofman ile dolasmaktir...bir kac kez kot ile dolasayim dedim,olmadi yapamadim yani..evdeysen oldugun gibi olacaksin..tamam cok paspal olmak,pis dolasmak hos bisey degil ama esofmanda cok rahat..ev icin en ideali bence...ama bu aralarev icin daha cicili biseyler giymenin pesindeyim..

sanırım ben evde kötü giyiniyorum ,yorumları okudumda öyle karar verdim,paspal halimle dolaşıyorum,
saçım hep topuz,makyaj sıfır
birazda çocuk olunca böyle oldum ben
offff offf biraz bakım gerekiyor,evdede olsak,,

Malesef evde paspal dolaşıyorum.haklısınız bencede bu erkeği uzaklaştırabilir.arada bir eser süslenirim falan.ama sürekli yapamıyorum.Bunu yapabilenlere bravo diyorum

ayy anacimmm hamileyimm vallaaa olan kiyafetlerimde olmuyo artik! esofmandan baska biseey giyemiyorum! ama kocisim bu paspal halimi cok seviyo zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…