aayy kızlar valla ne güzel yazmışsınızz..hepinize katılıyorum...
bazı ahbaplarım vardır, evime geldiklerinde her yeri süzerler...tavanları eşyaları senle konuşur ama gözü hep eşyalardadır yerdedir, ya da üstüne giydiklerindedir...deli olurum...
bir de gerçekten çocuğuna sahip çıkmayan kadınlara deli oluyorum...Allah başıma vermiş bir tane çook çok yakın akrabam var, çocuğu daha girer girmez mutafağa dalar, dolap kapaklarını açar tencere tava artık Allah ne verdiyse çıkartır, ordan hevesini alınca gider plazmaya vurur eliyle yumruklar (kaç kez dedim aslında plazmalar biliyorsunuz darbe alınca ordaki likit kayıyor ve orda görüntü görülmüyor artık, kadın gene de oturduğu yerden kalkmıyo) salonumda ortada pufum var kaç keredir tekerlerini değiştiriyorum, her geldiklerinde onun üzerinde zıplıyorlar, hr geldiklerinde de kırılıyor tekerleri...onu araya köprü yapıp o koltuktan bu koltuğa , ondan heveslerini alınca kız olan yatak odasına giriyor neyim var neyim yoksa salona getiriyor,o bitince paltolarımızı astığımız yere geçip tek tek onları aşağı çekiyorlar, bir gün tepelerine inecek ya neyse, o bitince sıra elektroniğe geliyor....fırının gaz düğmelerini oynuyorlar, taa banyoya girip çamaşır makinesini çalıştırıyorlar...
hadi hepsini geçtim bir de çırım çırım çığırmaları yok mu onu istiyom bunu istiyiom diyee, yırtınıyo resmen çocuk...
Allah yukarda yaa hiç istemiyorum gelmelerini ama dediğim gibi ailemden oldukları için maalesef yaniii
Hep te dua ediyorum Allahım bana uslu akıllı çocuk ver, sakin yetiştirmemi nasip et diye