Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Son düzenleme:
ben genel olarak arkadaslarimi agirlamayi severim. disarida bulusalim dediklerinde ne gerek var bize gelin derim.genelde yasitlarim olanlari severim. şimdi tam tersi olmuş. gencler daha cok haddini biliyor. ben ozellikle yaşi buyuk olan dedikodu malzemesi arayan tipleri evime sokmak istemiyorum. mecburen gelenler oluyor o da nadir Allah tan. ben başkasinin evine gittigimde rahatim ve misafirlerimin de rahat etmesi icin elimden geleni yaprim ama insanlar rahatligi ve hadsizligi karistiriyorlar. en hassas noktalarim yatak odama girilmesi,dolaplarimin acilmasi, odalarima girip bakilmasi. evimin haddinden cok incelenmesidir. bir de klozetimin kullanilmasini istemiyorum ama ona bir sey diyemiyorum haliyle ama beni rahatsiz ediyor. yani misafirler icin olan tivaletin kullanilmasi gerekli. banyoma girilmesi beni rahatsiz ediyor. bir de etragi kirleten,kıŕıp döken cocuklara ve onlara mudahale etmeyen ebebeynlere ifrit oluyorum. evimden uzak olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…