eve gelen misafirin etrafda gezmesinden helede çocuklarının ona buna el atmasına sinir olmuyorum resmen deli oluyorum... :84:
Azmettim 1.sayfadan itibaren hepsini okudum. Hemen hemen hepimizin şikayeti aynı sebepler... Peki bu saygısızlığı yapanlar kimler acaba? Çocuğuyla gelen çocuğuna göz kulak olacak. Ben sadece bir kişiden bu konuda rahatsızlık duydum 5 defa falan gelmiştir sanırım. Aynı şekilde çocuğun elinde pastalar koltuklara falan sürmeler saksıdan toprağı alıp yerlere saçmalar en son çocuk banyodan wc fırçasını almış oraya buraya sürmeler hızla elinden alıp götürdüm çocuk ağladı anneside ağlama ben döverim onu dedi. Gayet güler yüzle uğurladım. Israrla çağırdı hiçbir davetine gitmedim en son kendi geldi surat astım bir kahve bile ikram etmedim. Lojman ortamındayım diğer komşuluk ilişkilerinden farklı oluyor. Bir kaç kişiyede olayı anlattım.Yanlış anlamayın ama çok rahatsız oldum dedim. onlarında çocukları var sık da görüşürüz oynayabilecekleri ellemelerine izin vereceğim şeyleri önlerine koyuyorum zaten. Bir daha da böyle birşeye asla izin vermem. Tabikiide bir çocuk eşyalarımdan daha önemli ama sırf şımarıklık arsızlık yüzünden neden savaş alanına dönsün evim eşyalarım kırılıp dökülsün. 36 haftalık hamileyim burda okuduklarımdan sonrada gittiğim yere çocuğumla anlaşma yaparak gideceğim. uymazsa gitmeyiz. Niye insanlar benim yüzümden üzülsün sinirlensin kul hakkına girmez mi bu?
birde saçlarıyla oynayıp oynayıp yere atanlar. ne kadar ayıp bir şey ya saygısızlık...
sevvim yorumuna cok güldüm, Allah`da seni güldürsün, inan cok dogru söylüyorsun.
Gülme nedenim cocuklar cicekleri nasil yedi diye gözümde canlandirdimda....
Masallah öyle cok hareketli cocuklar gördümki inan cicekde yerler, duvarada tirmanirlar...
vallahı arkadaslar herkez aynı konudan muzdarıp cocuklu mısafırlerden bende hoşlanmıyorum gelıceklerı zaman her yerdekı esyaları kaldırmak zorunda kalıyorum bı defasında coocuklar benım mısafır odamdakı cıceklerı yemıslerdı bırde tv sehpamı cızmısler benım daha cocgum yokken bunların yapılmasına sınır oluyorum bırde unuttum bebeklerın altlarını bı altlık yazmadan alan kadınlardan nefret edıyorum cocuk poposuyla oraya buraya oturuyo bırde yaa ama o yapan kısılerı yazdım bn cocguum olunca bende aynısını onların evınde yapıcam
kızlar valla benim bir komşum var düsman basına...eşimin tam işten geldigi yemek yiyecegimiz saatte kızını yukarı gönderiyor.neymiş dersini yapamıyorlarmış...tamam iyi hoşda gelip alsana kızını sonra.kızda gitmek bilmiyor.bende git diyemiyorum.bu haftanın 3 4 günü gerceklesiyor....bide güzdüz vakti oturmaya geliyor kızı.neymiş efendim bilgisayar kullanmak istiyormus...ufacık kızın benim yanımda ne işi var anlamıyorum...işim gücüm var sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?