Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Benim yatak 2 odali ve bi salonum var ve odalarimin tum kapilari acikdir bi komsum var nerdeyse hergun gelir son 5 yildir ama odalarin icine sooyle bi egilip mutlaka bi bakar ve gelince kalkmak bilmez esne esne bi hal oluyoz her gece biiiiikdikkkk

eve gelen misafirin etrafda gezmesinden helede çocuklarının ona buna el atmasına sinir olmuyorum resmen deli oluyorum... :84:

çocuklarıyla gelenler için dinlenme vakti,ev sahibi için ısdırap vakti kalkıp çocuklarına bakmayı üşeniyorlar ben onların anneleri değilim,zaten ben hastalandığımda bir tas çorba getireceklerini sanmıyorum,sadece vakit geçirme insan kullanma

evime gelip aaa bu resmi neden buraya astınız yatak odası daha uygundu denmesine
her yeri karıştıran çouklara ses çıkarmamalarına
ben yabancımıyım dur sana yardım edeyim deyip mutfağı karıştıranlara
ben onlara gidince sürekli yardım ediyorum ama benim evime gelince bir çaylarını doldurmaktan aciz olanlara
SİNİR OLUYORUM

vallahı arkadaslar herkez aynı konudan muzdarıp cocuklu mısafırlerden bende hoşlanmıyorum gelıceklerı zaman her yerdekı esyaları kaldırmak zorunda kalıyorum bı defasında coocuklar benım mısafır odamdakı cıceklerı yemıslerdı bırde tv sehpamı cızmısler benım daha cocgum yokken bunların yapılmasına sınır oluyorum bırde unuttum bebeklerın altlarını bı altlık yazmadan alan kadınlardan nefret edıyorum cocuk poposuyla oraya buraya oturuyo bırde yaa ama o yapan kısılerı yazdım bn cocguum olunca bende aynısını onların evınde yapıcam

sevvim yorumuna cok güldüm, Allah`da seni güldürsün, inan cok dogru söylüyorsun.
Gülme nedenim cocuklar cicekleri nasil yedi diye gözümde canlandirdimda....
Masallah öyle cok hareketli cocuklar gördümki inan cicekde yerler, duvarada tirmanirlar...

Çocuğuna Sahip Çıkmayan Annelere..
Dedikoduya Dalıyor, Çocuğu Evi Savaş Alanına Çevirsin Umrunda Değil..
Çocuğuna Kızmayan, Her Dediğini Veren..
Kendi Evinde Çikolatayı Kendi Yediren, Başkasının Evinde Çikolatayı Açıp Çocuğunun Eline Veren Annelere..
Çocuğun Altına Bir Şey Sermeden Halının Üzerinde Altını Değiştiren Annelere..
El Kadar Çocuğa Sen Git Tuvalete Diyen Annelere..

Bu Sorumsuz Yapıdaki Annelere Sinir Oluyorum..

Unutmadan, Evi Baştan Aşağı Süzenlere.. Hayatlarında Sanki Ev Görmemişler..

Şimdilik Aklıma Gelen Bunlar..
Unuttuğum Daha Neler Vardır Kimbilir..
Aklıma Geldikçe Yazacağım..

Evime misafir gelmesinden misafir ağırlamaktan çok hoşlanırım.
çocukların dağıtması etrafa zarar vermesi benide rahatsız ediyor
Tabi ki burada çocuklar değilde asıl hatalı olan annelerrr
Çocukları ilgilenmeyn aman bişey olmaz oynasın diyen eline yiyecek verip
heryere dökülmesine nedn olduğu halde umursamayan annelerrdee
Çocuk yapmayı marifet sanıp arkasından koşmaya üşeniyorlar.
Hele o tuvelet fırçasını sağ sola sürmesi allahım okurken çıldırdımmmm:84:

Son düzenleme:

arkadasım bende bılmıyorum nasıl yedıler cıceklerı zehırlenmedılerse ıyı yanı simli yapay cıceklerdendı cocuklar bı geldı annelerı agızlarından aldılar yutanda olmustur emınım bırde pasta yemıler kapılara surmusler ellerını cocugun annesıde dıyorkı bı gıdınce temızlık yapacaksın kapıların battı cıktı bı zahmet alda elıne bı ıslak mendıl ayıp olmasın dıye sılıyomus gıbı yap

ahahah bayıldımm bunaa bnm eltimde bembeyaz salon koltuklarımda bebeğinin altına bişey sermeden değiştirmiştii bnde bebeğim doğunca aynısını yapıcam ama onun koltuğu beyaz değill(((

sevvim Allah senden razi olsun, ne zaman okusam hala gülüyorum yorumuna.
Ayyyy cok görmek isterdim, nasil yediklerini....Iyi hastalanan veya hastanelik olan olmamis Allah korusun.
Demekki cok istah acici duruyormus ciceklerin.

Çalışan insanın evine sırf onu görmek için yatılı gelmeye kalkanlara gıcık oluyorum.İnsanda düşünce olur ama nerde...Misafirperverlik bu olamaz...

Misafirden hoşlanmıyorum...
yedirip içirmeyi çok severim ama misafiri sevmiyorum işte.
Bekarlığımda bıktım gelenin gidenin hesabı yoktu.
hepsine hizmet hürmet.Evimde kocamla yalnız olmayı çok seviyorum.
Mümkünse dışarıda görüşelim misafirlerle.
Birde çocuklu misafir gelince sinir oluyorum çok sorumsuz davranıyorlar.
Düzenim bozuluyo. Çocuğumla ilgilenemiyorum.
Ayrıcada bir kere yüz verdin mi bıktırana kadar gelip gidiyolar insan biraz arayı açar mesafeli olur.
misafiri özlemeye bile fırsat vermiyorlar...
Bir yere oturmaya gitmeyi de sevmiyorum. hafta sonu dışarı çıkarız sadece eşimle alışveriş merkezlerini gezer geliriz.
Kimseye rahatsızlık vermeyiz.

kızlar valla benim bir komşum var düsman basına...eşimin tam işten geldigi yemek yiyecegimiz saatte kızını yukarı gönderiyor.neymiş dersini yapamıyorlarmış...tamam iyi hoşda gelip alsana kızını sonra.kızda gitmek bilmiyor.bende git diyemiyorum.bu haftanın 3 4 günü gerceklesiyor....bide güzdüz vakti oturmaya geliyor kızı.neymiş efendim bilgisayar kullanmak istiyormus...ufacık kızın benim yanımda ne işi var anlamıyorum...işim gücüm var sonuçta...

bilirim öyle tipleri bi şekilde bişi deyip uzaklaştırıcaksın.yoksa hergün strese girersin

Evime ayakkabi ile girmeye israr edenlere, ayrica Misafirlige gelirken koca kopegini de getirmek icin israr edenlere sinir oluyorum. Ilk defa geldiklerinde adabimiz geregi hayir diyememistik. Kopek evin icine girdi bir de yeni halimin tam ortasinda catir cutur kemik parcaladi yedi ve her taraf pislendi. Ben silip supurdum kadin oylece beni izledi. Gittiklerinde de tum halilari yikamak zorunda kaldim. Ikincisinde cesaretimi toplayip lutfen kopegini getirmemesini rica ettim."getirsem balkonuna kitlesek olmaz mi" diye tutturdu. Ben yine hayir dedim. Evime geldiginde ogrendim ki o yaz sicaginda zavalli kopegi arabanin bagajina kilitlemis.
Hamis: Bu misafirler Turk degil avrupali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…