Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Bende evde sıgara içiliyor mu? diye sormadan birini yakıp birini söndüren misafire.
Kendini restoranda hisseden misafirede sinir oluyorum.

Misafir kelimesini duyduğum an sinirleniiyorum,çünkü aşadığım yerde sadece eşimin arkadaşları var.Birkaç aydır burdayım.Hepsine sinir oluyorum.Yatılı kalmak isteyenler olunca kıyameti koparıyorum.Millet çok düşüncesiz olmuş.Kimseyi rahatsız etmem.Misafir demek sorun demek benim için.Memleketime taşındığımda toplayacağım bütün arkladaşlarımı,dolduracağım evime.:jeyyar:İçimde kaldı yahu.

Misafiri cok severim ama ennn ama ennnnn nefret ettigim sey,
evimin dibine kösesine temizmi diye caktirmadan bakanlar.
Öyle insanlar hic gelmesin daha iyi.

yatak odama girmelerine ,bilgisayarımı kullanmaları,çoçuklarına sahip çıkmamaları,ewimi eleştirenlere! ve yatılı misafiri!

Son düzenleme:
Aynen..

en çok misafirliğe gelenlerin eline dantel örgü alıpta
çocuklarıyla ilgilenmemelerine sinir olurum
benimde 5 yaşında kızım var pek gezmeye gitmeyi sevmem
ama gittiğim zamanda çocuğumun önünde arkasında dolaşırım a.s
gelenlerin evimi süzmesine eksik aramasına ,
karı koca kavgasına ,
evimde tv kumandasını eline alıpta kanal değiştirip özellikle
maç seyretmelerine ,
özellikle bazı kendini bilmezler cinsel hayattan konuşunca çok sinir oluyorum
cinsel hayat oda içinde kalır ortalıkta konuşulacak şeymi

hatta birgün bana gelen bir misafir anlatmaya başladı
çok sinirlendim lütfen konuyu kapatırmısın hiç hoş değil dedim klava:

adab-ı muaşeret kurallarını bilmeyen insanlarla karşılıklı kalmak dahi istemem..
gelmek..gitmek..misafir..değil..konuşmak..
hepsi dahil..
bilen insan yapmaz da..

Yatak odama utanmadan çekinmeden girmeleri beni delirtiyor...Girip bide çekmecelerimi dolaplarımı karıştırıyorlar sinir oluyorum ya...Bende kitliyorum odamın kapısını artık...Ya bunu çocuklar yapsa çocuk der geçerim ama koca koca insanlar ya ayıp...Çok yakınım bile olsa kimsenin yatak odasına girmedim girmemde ayıp ya...

ukala kendini beğenmiş davranırsa acayip sinir olurum

off nerden başlasak..
ilk sırada yatılı misafiri hiç ama hiç sevmiyorum(annem,anneannem hariç) çok titiz oldugum için.sonucta yatılı kalan adam tabiki tuvaleti kullanacak,duşa girecek.hatta duşa girmezse bu yatılı bünyeler daha da sinirleniyorum.nasıl bir paradoks değil mi? :)) kaldıkları 2 gün de olsa bana zehir oluyor.ne tv izleyebiliyorum,ne soyle bir koltuga uzanabiliyorum.ne kendim tuvalete girebiliyorum.bi de arkalarını topluyosun.nefret ediyorum yatılı misafirden!

çocuklu misafirim henüz hiç olmadı ama burda yazılanlar gibi yok lcd yi yumruklamalar yok bilgisayarı istemeler yok kırıp dökmeler falan hiç bana gore değil.walla kafasını kırarım ben o bebenin. biz de cocuk olduk.annem yanında ortusunu tasır,beni ortasına koyardı :) orda yemeğimi yer oyuncaklarımla oynardım. :)

tabiki herkes gibi habersiz gelen misafir(annem ve anneannem hariç)

haa bi de en sinir bozuculardan biri; kedimi odaya kapatmamı isteyenler! "kusura bakmayın asla kapatmam" cevabını alır, otururlar.kedimi kapatacakmışım bilmiyoki o kedi kendisinden kat be kat değerli,birçok insandan çok daha değerli. neyse anlarlar sonucta bu evin o kedinin de evi oldugunu.

esyaların yerlerini değiştirmeye calısanlar.

en pahalı parfümümü,kremlerimi kullananlar.

ayakkabısını neredeyse salonun kapısında cıkaranlar,giyenler.biz de biliyoruz ayakkabıyı kapını dısında cıkarttırmak büyük görgüsüzük ama içeri gir de çıkar salonun onunde ne işin var?

kalkmak bilmeyen 2, ye 3 e kadar oturanlar.

kumandayı alıp tv i, maç izleyen olursa şak diye kapatırım o televizyonu.git evinde izle,iki kelam etmeyeceksen!

tuvaleti pis bırakanlara.

eli boş gelen misafirden de hiç hoşlanmam! paran olmayabilir en kotu bir poşet türk kahvesi , cola alırsın.ben herkese nasıl davranıyorsam bana da oyle davranılmasını istiyorum. çok mu istiyorum sanki?

çoluklarına çocukalarına sahip çıkmamaları...şakkıdı
eşim sağolsun bu konuda süpper ben gelinim ben desem kötü olur diye o hadlerini bildirir....
-bakamayacağınız çocuğu neden yaptınızzzzz!!!!!!!!!!

Evimin dolaplarını aıp bakan misafirlere sinir olurum, çocuklarına git şu odada oyna diye odanın durumunu bilmeden yönlendiren misafirlere sinir olurum:mymeka:klava:

Ben pek misafir sevmem aslında.Öyle gün gün kadınlarla gezmekte hoşuma gitmez.Bana gelse gelse bi eşimin ailesi bi benim ailem bide çok samimi olduğumuz birkaç arkadaşımız gelir.
Ama benimde sinir olduğum şeyler var tabii...
Eve gelir gelmez nasılsın iyimisin diye bile sormadan bilgisayarın başına geçene uyuz oluyorum.İnternet cafeye gitseydin ozaman klavabunu özellikle görümcem çok yapar koskoca kadın)
Çocuklarına sahip çıkmayan anneler.Bide demezler mi "giderken toplarız biz dağınık bırakmaz arkamızdan laf ettirmeyiz kimseye" diyee tövbe tövbe kötükedihüso
Kaynanamlar bi binada oturuyorlar birini akşama gel oturalım diye çağırdığımda bütün binayı toplayıp gelmelerine uyuz oluyorum.(Belki seninle özel konuşacağım bişiler var,yada hazırlığım yok)
2 tane tuvalet var söylememe rağmen gidip klozeti kullanana sinir olurum.
Daha çok var ama bunlar en önemlileri benim için.
Ohhh rahatladımm

yatak odama girenlere veya kapi araligindan bakanlara
cocuklarina sahip cikmayanlara
cok sesli konusan misafirleri sevmiyorum

Dünyayı ben yarattım havasında olup ,gereksiz yere övünenlerden,
Ayakkabı, çanta ,aksesuar vs marka ismi gözükecek şekilde gözümüze sokmasından,
Çocuklarını özgür( ? ) bırakıp ,zarar verirken bile sesini çıkarmayan annelerden,
Karşıdaki çocuğu hiçe sayıp sürekli kendi çocuğunun isteği olsun diyen annelerden,
Gelen eşlerin birbirlerine gönderme yaparak ,söz düellosuna girmelerinden,
Sohpet esnasında kimseye söz fırsatı vermeyip lafı hep ağızdan alanlardan,
Çok yüksek sesle konuşmalarından,
Aşırı dedikoducu tiplerden,
Eh!Oturupta hiç düşünmediğim bir konuydu, bayağı sıralamışım....düşünsem daha çıkar belki,ilk etapta bunlar aklıma geldi....

aldığı sattığı ile övünen, parası ile şımarıklık yapan misafirlerden ve insanlardan gıcık kaparım.bir de çocuklarına sahip çıkmayan misafirleri sevmem

Ben misafiri çok severim....
Ama saygılı olanını...
Bir misafir evime gelip de orayı burayı karıştırırsa, çocuklarıyla ilgilenmezse sinir olurum...
En kötüsüde çocuklu misafirlerin zırt pırt benden su istemesi, yok selpak, yok kalem kağıt gıcık oluyorum...Geldiklerinde yeğenime ait oyukcakları alıp götürüyor çocuklar. Anneler ses çıkarmaz. Babaları çıkarıp parasını vermeye kalkar. Hiç hoş değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…