Hemen yaziyim cocuklari orayi burayi karistiran ama sorumsuz, umursamaz olan gormezden gelen annelerden, sagi solu kontrol amacli bi bahane uydurarak
koseyi bucagi teftise cikan misafirlerden, kendi ezilmisligini bastirmak amacli yapilan basit konusmalardan ve basit konusan misafirlerden hic hoslanmam simdilik aklima gelen bunlar jeton dustukce yazarim:icecream:
ne ayıp şey o yaa, allahın nimeti sonuçtaeşimin iş ortağının eşiyle bu nedenle görüşmüyorum artık
hazırladığım ikramlarımı çatalıyla didik didik edip 'ay bunda kıyma var ben yiyemem,yok bunda kaç yumurta var ben çok yumurtalıysa yiyemem,aman bunda çiğ yumurta kokuyor yiyemem....'cinnet geçirecektim birgün,yaaa sabır
yatak odama girilmesinden nefret ederim
Benim eşimin dayısının karısıda öyle bir kere bayram günü el öpmeye gittik size gelicez ama habersiz geliriz biz dedi bende haber verin ama evde olmayabilirim hazırlığım almayabilir dedimneymiş illa habersiz geleceklermiş
Ertesi günü çıktılar geldiler sabahın köründe evde yalnızım yeni kalkmışım yenge olacak pat diye girdi mutfağa balkon kapısına dayandı açtı alarm başladı mı ötmeyeee
neyse kapattım baktı ne varsa balkonda
Sonra etrafa bakmalar sormadan dolaşmalarr dedim eşime bir daha istemiyorum gelmesinlerklava: klava:
Daha da gelmediler çok lafçıdır hiç sevmem halden hiç anlamaz o nedenle gelmesini istemiyorum o kadar bende evine bayramdan bayrama dayının hatrına giderim
Biz çocuk gelecekse pcleri toplıyoruz zatenkaydirigubbakcemile3
Ama bazıları var melek gibi maşallah onlar geldiğinde çok rahat davranıyoruz biz
bende dökülen saçlarını yere atanlara uyuz oluyorum ben kendi saçımdan bile tiksiniyorum geliyolar yere saçlarını atıyolar sanki çöp yok evde
bir keresindede bi arkadaşım okuldan arkadaşını bana getirdi tanıştırmaya kız ii güzel oturdu ondan sonra çantasından aynayla cımbız çıkarttı oturma odasında başladı kaşlarını almaya ben sinirden kuduruyorum bide gelmiş utanmadan ay oymuşmuyum bakar mısın demez mi?
bu kadar rahat insanlardanda hiç hoşlanmam çok yakın arkadaşım olur eşim dostum olur bu yaptığına bi derece katlanırım ama hayatımda ilk ve son kez gördüğüm birinede katlanamam
klava:
bende tuvaletten cıktıktan sonra ellerını yıkamayan ınsanlardan nefret edıyorum.
gelen mısafırlerın yemek yedıkten sonra ellerını banyoda yıkamak yerıne mutfak lavabosuna yönelmelerı benı sınır edıyor.(demekkı kendı evlerınde öyle yapıyorlar)asla müsamaha gösteremedıgım bıseydir.
evin girilmemesi gereken odalarına dalanlara,
evimde 2 wc var,biri bizim için,diğeri gelen misafirler için,
özellikle bizim kullandığımız banyodaki wc ye girmek istemelerine,
çocuklarına dur,yapma demeyenlere,
elinde yemek tabağıyla çocuğun peşinden gidenlere,
karı-kocanın sürekli birbirini ezmeye çalışan,tartışmaya giden konuşmalara,
sürekli evindeki eşyalardan bahsedenlere,
oturma adabını bilmeyenlere...
aaaa ne çok varmış ya,aslında daha da vardır,ama
bunlara gerçekten sinir oluyorum...
evin sahibi olduğun için birşey diyemiyorsun ama
insanların düşünceli olmaları lazım..değil mi...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?