Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

bunlara katılıyorum,ayrıca habersiz gelen misafire sinir oluyorum...insan her zaman müsait olmuyor ya da başka bir yere sözü oluyor..çok sinir bir duurm...

eşimin iş ortağının eşiyle bu nedenle görüşmüyorum artık
hazırladığım ikramlarımı çatalıyla didik didik edip 'ay bunda kıyma var ben yiyemem,yok bunda kaç yumurta var ben çok yumurtalıysa yiyemem,aman bunda çiğ yumurta kokuyor yiyemem....'cinnet geçirecektim birgün,yaaa sabır
yatak odama girilmesinden nefret ederim

yaramaz olduğunu bilidiği
halde çoçuklarına bakmayan annelere sinir oluyorum
akşam eşimin arkadaşı gelmişti eşiyle beraber
çoçuk orta sehbamın örtüsünü yırttı
ama olmazkii

ne ayıp şey o yaa, allahın nimeti sonuçta
hem senin ikramlarına bahane bulanın aklı yoktur canım benim, kendi kaybeder

bazı insanlar gerçekten kendini bilmiyo bide kendi evinde çocuğunu oturduğu yerden kaldırmayan evine kimseyi almayan insanlar başkasına gidince çocukları yatakların üstünde boya kalemleriyle halıları boyar çıt çıkarmazlar sinir oluyorum bekarken yengelerim bize gelince böyle yapıyodu çocukları.bide 5 dk mesafe olmasına rağmen hem kendileri hemde çocuklarını aç getiriyorlardı sinir oluyodum.annem yemek hazırlıyo ay yoğurt yokmu ay sulu bişey olsun çocuklar öyle yiyo diyolardı ıyyyyyy ne münasebetsiz olaylar.

misafirin de suyu çıktı:dilcikar:
eskiden bayılırdım birileri gelsin diye ama evlendim evleneli illallah dedim çünkü ne zaman misaifr gelse benim sinirlerim alt üst oluyor ille bi kıllık çıkartıyorlar
hemde nedesne hep koca tarafından oluyor

Çocuğu bütün evi alt üst ederken karşıdan sadece 'dur yavrum yapma' deyip konuşmaya devam eden annelerden, evimin düzenini değiştirmeye çalışanlardan (o vazo burada olmamış şuraya koy gibi), çocuklarının her yaptığını noktası virgülüne kadar anlatan annelerden, çocuğuna bebeğimi kucaklatması ve öptürmesinden hatta o da çocuk diyerek kendi kaşığından yemek vermesinden nefret ederim

buzdolabımı açanlara
çat kapı gelenlere
yatakodama girenlere
evin olur olmaz yerlerini karıştıranlara
çocuğunun yaptığı yaramazlık umrunda olayıp geniş geniş oturanlara sinir oluyorum

bende dökülen saçlarını yere atanlara uyuz oluyorum ben kendi saçımdan bile tiksiniyorum geliyolar yere saçlarını atıyolar sanki çöp yok evde
bir keresindede bi arkadaşım okuldan arkadaşını bana getirdi tanıştırmaya kız ii güzel oturdu ondan sonra çantasından aynayla cımbız çıkarttı oturma odasında başladı kaşlarını almaya ben sinirden kuduruyorum bide gelmiş utanmadan ay oymuşmuyum bakar mısın demez mi?
bu kadar rahat insanlardanda hiç hoşlanmam çok yakın arkadaşım olur eşim dostum olur bu yaptığına bi derece katlanırım ama hayatımda ilk ve son kez gördüğüm birinede katlanamam
klava:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
aayyyy yok artık daha neler
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar bunlarrrr
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

henüz öyle çocuklarını ortalığa salan misafirlerim olmadı ama annemin evinde bende öylelerine sinir olurdum
ayrıca misafirin mutfağımda olmasından da pek hoşlanmam
ama şimdilerde en büyük derdim eşimin süt kardeşi
eşim güzel yemek yapar o da onun her yaptığını çok sever
buraya kadar bi sıkıntım yok
ama her yemeğe geldiğinde eşime bunu sen mi yaptın diye sorup
hayır ZkYsN yaptı diyince hmm belli demesine deli oluyorum delikafadulden
3. keredir sabrediyorum bi dahakine vericem ağzının payını kötükedihüso

herkes gibi bende çocuklarına ship çıkmayan kadınlardan nefret ediorumm . bu bizim evde yengeleirm tarafından çok yaşanıo gerçkten . çocukk bi oraya bi buraya koşar. sevgili yengeciim hiç ağzını açmaz . ben yapma etme desem bu kez hadi eve gidleim bi daha gelmeyiz diyo. gelde sinir olma.bide çocuklar kendi evleirnde koltukta oturmazken örtüsü bozulmasın diye bizim eve gelince koltukların kenarlarında otura otura kırdılarr. bi gün gelir zigon sehpanın üstüne oturur sehpa kırılır. . . ama yengem güler geçer .büskivi falan yerken gezmediği yer kalmaz . halyle her yere dökülür. bi çocuğu gelir aynalara sürer ellerini . biri gider ellerini yıkarkenn sıvı sabunu sıkmktan bitirir .ayy yine aklıma geldi sinir oldmm.çocukları deil aileleri suçlu buluorummm kesinlikle . o çocuktur anlamaz annenin onu terbiye etmesi lazım

bende tuvaletten cıktıktan sonra ellerını yıkamayan ınsanlardan nefret edıyorum.
gelen mısafırlerın yemek yedıkten sonra ellerını banyoda yıkamak yerıne mutfak lavabosuna yönelmelerı benı sınır edıyor.(demekkı kendı evlerınde öyle yapıyorlar)asla müsamaha gösteremedıgım bıseydir.

Lavabo duruken mutfak tezgahında elmi yıkanırmış-tatlicadiarzu-
Bazı misafirlerin yaptıklarını okuyunca dumur oluyorum -tatlicadiarzu-

misafirliğe geldiğinde çocuklarına sahip çıkmayan annelere çok sinir oluyorum ne hikmetse en çokta benim akrabalarım yapiyor bunu bize geldiklerinde eşimin akrabaları bu konuda gerçekten çok hasaslar ya getirmiyorlar yada bir an olsun gözlerini ayırmıyorlar
bide belirli bir aile oturmaya geldiği zaman her seferinde aynı şeyi yaşiyorum 4-5 yaşlarında ve 7-8 yaşlarında çocukları var, her seferinde ikramların yanında ben çocuklara meyve suyu koyuyorum annesi tutuyor ayyy bizimkiler çay içerler, hala öğrenemedin diyerek gülerekten meyve suyunu lavoboya döküyor ve çocuklara çay koyuyor. Bide çocuklarına dikkat etse içim gitmicek bi güzel yayılıyor çocuklar naparlarsa yapsınlar Ya sinirden çatlıyorum her seferinde, halılarım ve eşyalarım zaten hep açık renk bişeyde denmiyor ama ben mecburmuyum senin çocuklarına dikkat etmeye oraya buraya çay dökmesinler diye uğraşmaya. Bide küçücük çocuklar çay içmese nolur? meyve suyu nelerine yetmiyor dimi? kendi evlerinde istedikleri kadar içsinler beni ilgilendirmez ama benim evimde içmesinler yaa. Aklıma geldikçe sinir basıyor.

mutfakta abdest almaya kalkanlardan ve tuvaletten ellerini yıkamadan çıkanlardan nefret ederim ve tabiki burnunu kurcalayanlar bazısıda otururken kulağını karıştırır ne alaka anlamam sinir olurum ağzını şapırdatanlara hüpleterek içecek içenlere vs.. ay deli oldumm delikafadulden

AYNEN KATILIYORUM CANIM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN
BEN MİSAFİR SEVMİYORUM ZATEN YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…