• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinize hırsız girse....

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
kızlar mrh evime hırsız girdi psikolojim bozuk napcam bilmiom evden igreniom kim belli deil başınıza geldimi böle bir durum :(

valla bizim geldi.yazın hemde böyle şortla falan yatarken.hepimizin odasına tek tek girmiş.gezmiş bizde mışıl mışıl uyuyoruz.ilk zaman değil uyumak eve giremiyordum bile:KK17:.ama geçer zamanla korkun.geçmiş olsun..

başımıza gelmedi ama komşumuzun gelmişti ilk zamanlar korktu falan sonraları alıştı.normal hayatına döndü.

ay bu korkuyu ömür billah atamasınız :( iğrenecek bişi yok da korkusu fena :(

fazla mı kötümser oldum bilmiyorum ama ALLAH cc yardımcınız olsun.

saolun arkadaşlar da evden aldıgı eşyalar tuhaf çocuk bisikleti kurutma mak. ve altın ev tertemiz dagılma yok çok düşündürüyo beni korkuyu işallah atarım aferdersiniz tv bile eşimle gidicem nerdeyse

ay geçmiş olsun...
en büyük korkularımdan çünkü eşimi uyandırmak müthiş zordur
hani fısıldasam, dürtsem anlayıp uyanmaz:KK35:
Allah korusun

Benimde evime hırsız girdi. Eve geldiğimde evimi tanınmaz halde buldum. Değerli bir çok eşyamda gitti tabi. Uc gün temizlikle ve boşalttığı dolabımdaki elbiselerini yıkamakla geçti. 4.gun ise yalnız uyudum evde. Sizde alışırsınız. Tedbirlerinizi arttırın. Geçmiş olsun.

hırsız girmedi de girmeye çalıştı kapının anahtar deliğini patlatmş falan

bizede girdi gerçekten çok kötü oluyor insan bizim yatak odamızı alt üst etmişti evdende tiksindim kaç gün temizlik yaptım ayakkabıyla girmiştir orayı ellemiştir burayı ellemiştir diye evi kırklamıştımmm:KK43::KK43::KK43: ama alışırın zamanla merak etme canım :KK66:

kızlar mrh evime hırsız girdi psikolojim bozuk napcam bilmiom evden igreniom kim belli deil başınıza geldimi böle bir durum :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun ..
13-14 yaşlarındayken biz uyurken girmiş sabah farkettik ..
Baş ucumuzdaki eşyalara varıncaya kadar şeyi kurcalamış o zaman çok kortmuştuk geceleri hiç uyumak istemiyordum ..
Ama sonra geçti ...
Biz o evde uzun yıllar daha oturmaya devam ettik ..
Şuan böyle hissetmen normal zamana bırak ..
Ama zamanla da geçmezse evi değiştirmenizi tavsiye ederim tabi imkan varsa..

Bize de girdi.. Psikolojim bozuldu. Üstüne bir de doğalgaz zehirlenmesi oldu. Ölümden döndük. Şimdi evden taşınmak istiyorum. Ama 1.5 yıl oldu hala taşınamadım. Yok. okulu, çocukların oyun alan derken oturduk kaldık. Ama hala evin uğursuzluğuna inanır oldum.

tuhaf olan hr tarafa bakmış am dagıtmamış inşallah tanıdık deildir :KK43:

Bu biraz düşündürücü. Aradıklarının nerede olduğunu biliyor bence.
Bilmeyen birisi olsa bir kaç saniye girip çıkmak için çokca dağıtırdı. Ki çok da hızlılarmış gerçekten.

Ablamın evine girdi yatak odasında gardrop üstlerinde ki hunçlara kadar her şey yerlerdeydi.

geçmiş olsun. başıma gelmedi, inşallahta gelmez.ama teyzemin evine girdi.teyzem evde olmadığı gün hırsız eve girmiş ogünde teyzemin oğlu evde uyuyormuş.çıtt diye ses duymuş kafasını kaldırmış bakmış kolidorda 4 tane hırsız dolanıyor.bir tanesi mutfaktan bıçağı almış kendilerini korumak için. bunlar kuzenimin onları gördüğünden haberi yok.kuzenim onların onun bulunduğu odaya geldiklerini farkedince kafasını yastığa gömmüş uyuyor rolü yapmış.eğer karşılarına dikilseydi mutfaktan aldıkları bıçağı ona saplayacaklardı.kuzenimin yanında duran bilgisayarıda alıp kaçmışlar.sonradan polis çağırdılar ama neye yarar bulamadılar.aynı günde 48 tane ev soymuşlar.evinize iki tane kilit yaptırın.kapının arkasınada sürgü yaptırn demişti polis

Çocuk bisikleti kurutma makinesi falan ne alaka onu anlamadım garip bir olaymış. Atlatırsınız zamanla...

Benim evimede girdi 1,5 yıl önceydi kızımın ilk doğum gününden 1 hafta sonra.
Korku v.s. bir şey hissetmedim ama kızımın bilezik ve bilekliğini çalmıştı ona çok üzüldüm.
Daha küçük olduğu için takmıyordum ama içime oturdu, benimde bir kaç parça takım gitmişti ama ben bir tek kızımın takılarına çok üzülmüştüm.
Allah yedirmesin inşallah, kat kat fazlasıyla çıkar onlardan ama yaşattığı üzüntü unutulmuyor.

bu hırsızlar genelde tekli halde çalışmıyorlar çete halinde belirli günde yapıyorlar bu hırsızlığı, bizim komşununda toros arabası vardı pahalı bir araba değil bişey değil, onu çalarken tesadüf eseri yakalamış, kaçmış hırsız , meger o gece çok kişinin arabasını çalmışlar toros marka çete halinde çalışıyorlar ve yakalanmaları zor yakalansalarda cezası yok , daha caydırıcı cezalar getirilmeli.

Back
X