- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Sizi anlıyorum. Kv nin niyeti iyi aslında ama siz de evinizi mutfağınızı sahipleniyorsunuz. Sizi haklı buldum. Bir insana bir kez söylenir onun da anlaması gerekirdi. Gelinini ve oğlunu zor durumda bırakıyor
Yani bence çok yerinde bir örnek olmamış. Eski yaşam standartları belliydi. Bir çoğumuz sobalı evlerde doğduk. Ben 80 li biri olarak konuşuyorum. Evlerimize renkli TV 86 girdi daha geç girenler olmuştur. Eski kadınların sınırları dardı, fazla beklentileri yoktur hayattan. Özenebilirler ama bu özenme duyguları bile bastırılmıştır. Kvalidesi yetişkin bir insan başka birinin psikolojisini bozarken nasıl huzur bulabilir ki konu sahibinin evinde kendi egolarını tatmin ederek? Bir değil, 2 değil,3 değil. Nasıl bir ego ki ölene kadar mı sürecek?
Fetisist veya sapik falan mi acep? Gelip oglunun oteberisini mi kokluyor manyak napiyor anlamadim
nasıl iyniyetli ?
önceden yemek temizlik yapıyomuş hadi burda iyi diyelim ...
ee şimdi gelip öylece duruyomuş evde perde indir kaldır kapıları aç kapa
bunun iyi niyet neresinde ?
eşinizi kayınvalidedeki anahtarı almaya ikna etmeniz lazım.kayınvalideniz laftan anlamıyorsa iki çözüm yolu var biri taşınmak biri anahtarı almak.eşinizi ikincisine ikna etmeniz daha kolay.eşinizden habersiz kilidi değiştirip sadece iki anahtar çıkarttırsanız ne olur?evet belki çok kötü kavga edersiniz ama bir süre sonra affeder herhalde.gerçi o zaman da bir tane daha anahtar çıkarttırıp annesine verir...bilmiyorum ya ama görünen o ki bu dertten kurtulmanızın tek yolu kayınvalidede anahtar olmaması.
Bazı insanlar takıntılı tuhaf oluyor. Bir şey planlayarak yapmıyor olabilir. Yapma dedikçe yapıyor belli ki takıntılı kadın
Ben bu benim evim benim düzenim evin hanımı benim takıntılarını anlayamadığım için çok bilemiycem.Evde herzaman bi çalışanımız olduğundanmıdır bilmiyorum ama bennyokken eve girilmesi ev çok dağınık olmadığı sürece çokta sorun değil benim için.hele şu ara bi çalışan bulamamışkem geldiğimde sıcak bi kap yemek bulmak bulunmaz nimet olurdu..
Bilmiyorum kayınvalideniz fettan kötüniyetli bi kadın gibi gelmedi
ilk başlarda benimde hoşuma gidiyordu sonra baktım koltukların yerini değiştirdi baktım yatak odama girmeye başladı en sonunda bi baktım evime benden kabersiz misafir kabul etmiş ondan sonra ben delirdim.. yaptığın hiç bi iyiliği istemiyorum uzak dur evimden dedim.. şimdi hiç bişey yapmıyor sanki orası parkmış gibi giriyor evde dolaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?