Uyguna denk geldi öyleAşkım, biz iki çocuk bir kayınbaba ile 2+1 e sığıyoruz, sen tek kişi napıyon 3+1 de, at mı koşturuyon?
Ben 3+1e sığamıyorum yaAşkım, biz iki çocuk bir kayınbaba ile 2+1 e sığıyoruz, sen tek kişi napıyon 3+1 de, at mı koşturuyon?
Tek kaldığın yer sonuçta, şimdi temizlemek zor geliyor işte.Uyguna denk geldi öyle
Makine boşsa koyuyorum ben deTutmuyoruz diyecektim ki
Bulaşığı da makineye koyuyoruz canım
O kadar da değil
En sevmediğim şey bekleyen bulaşık
Biz de idare ediyoruz, yer iyi, okula yakın, kira makul, teras kat fifir fifir esiyor. Burdan kendi evime çıkayım artık, yeter.Ben 3+1e sığamıyorum ya
Hala sığamadığım yerleri var
Aslında kirli ev derli topluda olsa kendisini bir şekilde belli ediyor. Geçenlerde bir yakınımıza gitmiştim. Ev muazzam düzgü derli toplu, temiz duruyordu ama bebeğim emekledigi için salonda koridorda dolanıp durdu.. Eve geçtiğimizde çorabı bayağı renk değiştirmjşti. Çok şaşırmıştım bildiğiniz kirlenmişti.Mesela bulaşığı hemen makineye koyarsanız dağınıklık olmaz. Yani yaptığınız her şeyi geri hemen yerine koymanız gerekiyor. Ben dağınıklık sevmem. Anneannemin bir sözü var ev temiz olsa bile dağınıksa o ev pis görünür. Ama ev toplu olup kirli olsa bile o ev temiz görünür der hep. Bence de öyle. Ben hemen yerine koyarım aldığımı. Ama dönem dönem tabi saldığım oluyor
Ahahah bunu yaptığım oldu. Kapısı hep kapalı olan odaBir tane acil durum odası olmalı.
Biri arayıp 5 dkya sendeyim dediğinde ortada ne var ne yok oraya yığacaksın sadece koltuklar ve masa kalacak
Mis gibi
İşin sırrı bi yerden başlamakMakine boşsa koyuyorum ben de
O zaman inşallah kendi geniş evine çıkarsın en kısa zamandaBiz de idare ediyoruz, yer iyi, okula yakın, kira makul, teras kat fifir fifir esiyor. Burdan kendi evime çıkayım artık, yeter.
Kapısında girilmezAhahah bunu yaptığım oldu. Kapısı hep kapalı olan oda
En baştan dağıtmadan kullanın eşyaları. Dağılan yeri dağınıklık birikmeden hemen halledin o zaman kolay olur. Bazen küçük dağınlıklık olur ve bu bence hiç sorun değil. Dağınıklık yaşanmışlık katar eve :) bir de 3+1 evi tek başınıza nasıl dağıtabiliyorsunuz ona şaşırdımBaşlıktan da anlaşılabileceği gibi arkadaslar bu evi derli toplu tutmanın yolları nelerdir?
Ben tek başıma yaşıyorum 3+1 evde. Tam istediğim düzende kalmıyor evim. Yorucu bir işim yok ama işten geldikten sonra pek bir şey yapasım olmuyor. Yemek yapsam bulaşığı makineye koymuyorum mesela. Yan gelip yatiyorum , bir ara vitaminlerim dusuktu hic enerjim yoktu ilacla takviye ettim. Enerji artırıcı takviye, gıda vs önerebilir misiniz?
Bir zorunluluğum olmadığı için mi böyleyim ya
Ya benim annem de öyleydi. Küçük kardeşim bebekti daha, bulaşık makinesi de yoktu, gece 2'ye kadar da olsa evin işini bitirmeden yatmazdi. Öyle gelenimiz gidenimiz de yoktu.Çocuk olmadan önce meğer her şey ne kolaymış diyorum.Şimdi bir bebeğim var ve gözüm dağınıklık sevmediği için yatmadan evvel evimi toplu bırakırım ne kadar yorgun olsam da.Büyük temizliğe de yardımcım gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?