- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
Yemek yediğinizde tabakları makinaya hemen doldurun sonra yaparım demeyin.Başlıktan da anlaşılabileceği gibi arkadaslar bu evi derli toplu tutmanın yolları nelerdir?
Ben tek başıma yaşıyorum 3+1 evde. Tam istediğim düzende kalmıyor evim. Yorucu bir işim yok ama işten geldikten sonra pek bir şey yapasım olmuyor. Yemek yapsam bulaşığı makineye koymuyorum mesela. Yan gelip yatiyorum , bir ara vitaminlerim dusuktu hic enerjim yoktu ilacla takviye ettim. Enerji artırıcı takviye, gıda vs önerebilir misiniz?
Bir zorunluluğum olmadığı için mi böyleyim ya
Böylesi daha iyi valla. Gece 2 ye kadar bulaşık yıkayıp kendimi hırpalamaya gelmedim bu dünyayaYa benim annem de öyleydi. Küçük kardeşim bebekti daha, bulaşık makinesi de yoktu, gece 2'ye kadar da olsa evin işini bitirmeden yatmazdi. Öyle gelenimiz gidenimiz de yoktu.
O motivasyondan istiyorum
Ben böyle oldum
Cok keyifçiyimHer gün toplayarak ...hsonuna kalırsa of of
+1 :) en hızlı motivasyon yöntemi, o hızda o ev nası toparlanıyo sırrını çözebilmiş değilim halaÇocuksuz Misafir çağırıyorummecburen misafir gelecek diye temizlik,düzen yapmış oluyorum
Tabi kirli ev kirlidir ama düzenli durduğunda kirli olduğu anlaşılmaz çok fazla. Sizde eve gidince farketmișsiniz zatenAslında kirli ev derli topluda olsa kendisini bir şekilde belli ediyor. Geçenlerde bir yakınımıza gitmiştim. Ev muazzam düzgü derli toplu, temiz duruyordu ama bebeğim emekledigi için salonda koridorda dolanıp durdu.. Eve geçtiğimizde çorabı bayağı renk değiştirmjşti. Çok şaşırmıştım bildiğiniz kirlenmişti.
Bende makine yerleştirmeyi sevmem. Eşime atarım onu direktMakjnadan çıkarıp yerine koymak işkence oluyor bazen
Aynen herkes yoruluyor yok vitamin şu bu zannetmiyorum. Isteyince herşey olabiliyor birde tek kişisiniz demek ki bu şekilde rahat edebiliyorsunuz herkesin yaşam tarzı farklı . Haftalık işinizi bölebilirsiniz gece yatmadan sağı solu toplayın o bile yeterliDaha tek başınayken toplu tutamıyorsanız evli çocuklu olunca vay halinize..vitaminle alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen canınız istemediği için. Yemeğinizi yer yemez bulaşıkları makineye koysanız yapılacak işi biriktirmeden yapsanız hem yorulmazsınız hem hep düzenli kalır ama oturayım yatayım deyince kalkamazsınız
Hep erteleme huyundan bunlar bir de biraz pratik olmak lazim. Benim de işim hiç bitmiyor hem huzurlu olamıyorum, hem de kalkıp yapmiyorumBaşlıktan da anlaşılabileceği gibi arkadaslar bu evi derli toplu tutmanın yolları nelerdir?
Ben tek başıma yaşıyorum 3+1 evde. Tam istediğim düzende kalmıyor evim. Yorucu bir işim yok ama işten geldikten sonra pek bir şey yapasım olmuyor. Yemek yapsam bulaşığı makineye koymuyorum mesela. Yan gelip yatiyorum , bir ara vitaminlerim dusuktu hic enerjim yoktu ilacla takviye ettim. Enerji artırıcı takviye, gıda vs önerebilir misiniz?
Bir zorunluluğum olmadığı için mi böyleyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?