detaylı yani baştan aşağı temizlik günüm pazartesi. halılar kalkar, tüm wcler dezenfekte edilir, dış kapının önündeki halımı kosla, vernel ve az camasır suyu karısımıyla köpürterek silerim. onun dışında hergün mutlaka yerleri silerim, toz alırım çamaşır suyu ve cif elimden düşmez. çarşamba ve cuma da süpürge açarım tekrardan çünkü eşimde de kızımda da alerji var toza dayanamıyorlar. eşim artık kokusundan rahatsız oldugu için tek kullanımlık eldivenler aldım çamaşır suyu için. bir de palmolive'in mutfak için olan sıvı sabunlarından bulunduruyorum sürekli yıkıyorum elimi.
temizlikçi kadın almak beni delirte delirte bu hale getirdi eşim hem titiz hem de atopik dermatit yani mecburen hayat tarzım bu oldu. kızım da aynı. istersen yapma hemen burnu akıyor tozdan. evin havalanması lazım.
şansıma hiç özveriyle temizlik yapan biri karşıma cıkmadı 6 yıldır. o yuzden kendi işimi kendim görüyorum 70-80 lira verip paramla sinir olacağıma içim rahat oturuyorum valla.
temizlikçi kadın almak beni delirte delirte bu hale getirdi eşim hem titiz hem de atopik dermatit yani mecburen hayat tarzım bu oldu. kızım da aynı. istersen yapma hemen burnu akıyor tozdan. evin havalanması lazım.
şansıma hiç özveriyle temizlik yapan biri karşıma cıkmadı 6 yıldır. o yuzden kendi işimi kendim görüyorum 70-80 lira verip paramla sinir olacağıma içim rahat oturuyorum valla.