Yemek haftalık yapılıp konulur. Ev işleri için eşinizle ikinize de uygun bir günü belirleyi ortak yapın. Asla alıştırma bütün isleri yapıp. Zaten gun içinde dışarıdasınız. Çamaşırlar geceden yıkanır, en geç ertesi akşama zaten hazır olur.Öncelikle herkese merhaba
Ben daha iki haftalık evliyim ve evime alışamadım. Aynı zamanda sağlık çalışanıyım işimin ne zaman biteceği belli olmuyor eve geliş saatlerim düzenli değil çok yoruluyorum. Günlük yemek, evin ne zaman silip süpürüleceği, çamaşır yıkama düzeni gibi şeyleri, en önemlisi de bunları yapacak enerjiyi nasıl sağlıyorsunuz? Daha iki haftada pes ettim böyle olmak istemiyorum
Daha çok yenisin zamanla oturur merak etme bende çalışan bir kadınım ilk aylarda alışamayıp ağladığım zamanlar olurdu şimdi herşey rayına oturdu canınızı sıkmayın zamanla alışırsınız, haftada 1 kez dip köşe büyük temizlik yapıyorum çamaşırları yıkıyorm kurutuyorum ütülüyorum bunlar benim 1 günümü alıyor hemen hemen, evde olduğum zaman bizi 2-3 gün idare edecek yemek yapıyorum, haftada 2 gün anneme ve kayınvalideme gidiyoruz yemek yeyip dönüyoruz kalan 1-2 gündede pratik şeyler yapıyorum hafta içi bir günde mutlaka evi süpürüyorum, yatmadan önce bütün dağınıklığı topluyorum, mutfağı oturma odasını hep toplu bırakıp yatarım yoksa yığılır baş edemezsiniz tabi eşinizidi yardım etmeye alıştırın tek başınıza zor çünkü.Öncelikle herkese merhaba
Ben daha iki haftalık evliyim ve evime alışamadım. Aynı zamanda sağlık çalışanıyım işimin ne zaman biteceği belli olmuyor eve geliş saatlerim düzenli değil çok yoruluyorum. Günlük yemek, evin ne zaman silip süpürüleceği, çamaşır yıkama düzeni gibi şeyleri, en önemlisi de bunları yapacak enerjiyi nasıl sağlıyorsunuz? Daha iki haftada pes ettim böyle olmak istemiyorum
Bende böyle bir enerji yokÖncelikle herkese merhaba
Zamanla öyle bir alışıyorsun ki otomatik yapıyorsun herşeyi, haftasonu temizlik hafta içi işe gidiyorsun sonra eve geliyorsun yemek hazırlıyorsun çocukla ve eşle ilgileniyorsun gece çamaşır bulaşık onları hallediyorsun yani bir şekilde bütün bunları fark etmeden idare ederken buluyorsun, gerçi ben eş faktörünü ortadan kaldırdım o yardımcı oluyordu işlerimde ama olsun daha iyi oldu böyleÖncelikle herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?