Evinizin düzenini nasıl sağlıyorsunuz ben bıktım?

Merhaba,her yemek difrize atilir mi mesela etli yemekler?
Evet atabilirsiniz. Sadece kabak, ıspanak, patates gibi yemekler olmuyor. Cok yumuşak oldugu icin. Ama nohut, kuru fasulye,bezelye,taze fasulye, barbunya, etin her türlüsü, patlıcan atıyorum. Dolmayı doldurup yazin 10 yemeklik atıyorum. Dolmayı pişirmeye atıyorum ama. Mercimek çorbası atıyorum.

Erken baslamissin şikayete

Ben de yeni evli sayılırım, 1 yıl olacak. Ayrıca ben de sağlıkçıyım :) ben de başlarda zorlandım, hala zorlanıyorum, ama kendimi çok kasmıyorum.
Bazen ev alıp başını gidiyor, bazen haftalarca bir düzen tutturuyorum. Siz de nöbet usulü çalışıyorsanız benim gibi, uyku düzensizliği ekstra zorlaştırıyor düzenli bir hayatı.
Tek önerebileceğim şey, eşinizden çok sık destek alın.
Başlarda benimki de yapmıyordu, annesinin evi gibi bir ev bekliyordu. Anneninn evini istiyorsan annen gibi ev hanımı olmam lazım dedim, yemedi tabi, mecbur yardıma başladı :))

Yemek işini bazen pratik şeyler, bazen aynı yemeği iki gün yemece, bazen kayınvalideye gitme, bazen de dışardan sipariş verme şeklinde çözüyoruz.
Buzluğa stok yapma kısmına ben de geçemedim pek :)
Ama demem o ki çok takılmayın. Yumurta kırıp yeyin, çamaşırlar yarın yıkansın, bugün de ev süpürülmesin. Zamanla zaten hepsine alışıp büyüklerimiz gibi parmağımızda oynatacağız ev işlerini :)) ilk zamanların tadını çıkarın şimdi.

Hafif soğuduktan sonra dondurucuya atiyorsunuz degil mi

Ayyy çamaşır dedin de benim makinada çamaşırın vardı dur bı asayim valla yetiştiği kadar işte burda okuyunca hatirladim

Ayyy çamaşır dedin de benim makinada çamaşırın vardı dur bı asayim valla yetiştiği kadar işte burda okuyunca hatirladim
Bende klozeti çamaşır suyuyla bırakmıştım.
Bı saate yıkarım diye
Dört saat olmuş
Burayı okuyunca hatırladım bende bı duruladim geldim

2 hafta o kadar yeni ki. Zaten eksikler yerleşmesi derken 6 ayda falan oturuyor. Kendinize yüklenmeyin suan böyle hissetmeniz normal

Erken baslamissin şikayete
ben de 2.haftada isyan etmiştim eşim ütüsünü jilet gibi ister 2 hafta yaptım sonra "ben artık yapamıycam parası neyse git ütücüye ver, bu sıcakta ütü yapmaktan hayat enerjim bitti "diye. O günden beri iş kıyafetlerini ütücü ütülüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…