Evet atabilirsiniz. Sadece kabak, ıspanak, patates gibi yemekler olmuyor. Cok yumuşak oldugu icin. Ama nohut, kuru fasulye,bezelye,taze fasulye, barbunya, etin her türlüsü, patlıcan atıyorum. Dolmayı doldurup yazin 10 yemeklik atıyorum. Dolmayı pişirmeye atıyorum ama. Mercimek çorbası atıyorum.Merhaba,her yemek difrize atilir mi mesela etli yemekler?
Öncelikle herkese merhaba Ben daha iki haftalık evliyim ve evime alışamadım. Aynı zamanda sağlık çalışanıyım işimin ne zaman biteceği belli olmuyor eve geliş saatlerim düzenli değil çok yoruluyorum. Günlük yemek, evin ne zaman silip süpürüleceği, çamaşır yıkama düzeni gibi şeyleri, en önemlisi de bunları yapacak enerjiyi nasıl sağlıyorsunuz? Daha iki haftada pes ettim böyle olmak istemiyorum
Hafif soğuduktan sonra dondurucuya atiyorsunuz degil miEvet atabilirsiniz. Sadece kabak, ıspanak, patates gibi yemekler olmuyor. Cok yumuşak oldugu icin. Ama nohut, kuru fasulye,bezelye,taze fasulye, barbunya, etin her türlüsü, patlıcan atıyorum. Dolmayı doldurup yazin 10 yemeklik atıyorum. Dolmayı pişirmeye atıyorum ama. Mercimek çorbası atıyorum.
Evet.Hafif soğuduktan sonra dondurucuya atiyorsunuz degil mi
TesekkurlerEvet.
Buzu cozuldukten sonra hepsini kullanmak gerek o yuzden porsiyon yaparak saklamak daha avantajli
Ayyy çamaşır dedin de benim makinada çamaşırın vardı dur bı asayimÖncelikle herkese merhaba
Ben daha iki haftalık evliyim ve evime alışamadım. Aynı zamanda sağlık çalışanıyım işimin ne zaman biteceği belli olmuyor eve geliş saatlerim düzenli değil çok yoruluyorum. Günlük yemek, evin ne zaman silip süpürüleceği, çamaşır yıkama düzeni gibi şeyleri, en önemlisi de bunları yapacak enerjiyi nasıl sağlıyorsunuz? Daha iki haftada pes ettim böyle olmak istemiyorum
Gece gece beni guldurdunuz çok yaşayınAyyy çamaşır dedin de benim makinada çamaşırın vardı dur bı asayimvalla yetiştiği kadar işte burda okuyunca hatirladim
Bende klozeti çamaşır suyuyla bırakmıştım.Ayyy çamaşır dedin de benim makinada çamaşırın vardı dur bı asayimvalla yetiştiği kadar işte burda okuyunca hatirladim
Konu sahibi ben nereye düştüm bunlar benden salmis vaziyette diyecekBende klozeti çamaşır suyuyla bırakmıştım.
Bı saate yıkarım diye
Dört saat olmuş
Burayı okuyunca hatırladım bendebı duruladim geldim
Biz saldiysak üç yılın sonunda saldıkKonu sahibi ben nereye düştüm bunlar benden salmis vaziyette diyecek
Heytt beBiz saldiysak üç yılın sonunda saldık
Yedi yılda sana o gorumceyle bişey olmadıysa dahada bişey olmaz kiz.Heytt beben 7yil oldu evleneli son iki yıldır ikinci çocuktan snra B12 eksikliği tavan yaptı hatrladikca yapıyorum işte
Yedi yılda sana o gorumceyle bişey olmadıysa dahada bişey olmaz kiz.
Benimkini de vereyim, 2 boy hemdeYedi yılda sana o gorumceyle bişey olmadıysa dahada bişey olmaz kiz.
Çok zor seninkiler.Benimkini de vereyim, 2 boy hemde
Yok yok herkesin ki kendine yeterBenimkini de vereyim, 2 boy hemde
siz yine de "hocanın dediğini yapın, yaptığını yapmayın"Bu ne hamaratlik maşallah
ben de 2.haftada isyan etmiştim eşim ütüsünü jilet gibi ister 2 hafta yaptım sonra "ben artık yapamıycam parası neyse git ütücüye ver, bu sıcakta ütü yapmaktan hayat enerjim bitti "diye. O günden beri iş kıyafetlerini ütücü ütülüyor :)Erken baslamissin şikayete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?