Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bisi sorcam evkurdn kendime telefon aldim simdide esim alicak 1 ay oldu ben alali evkur 2. Telefonu veriyormu bu telefonumun senetleride esimin ustune yapili. Esim telefon alabilirmi ikinci kez bilen varmi ?
Evkur evinizi kurar, kazığı da sokar ama. Gerçekten çok fahiş fiyata satıyor özellikle elektronik ürünleri. Zamanında babam bana dedi sana bilgisayarı Evkur'dan alalım diye. Gittik baktık, piyasada 1500'e satılan laptop orada 2500-2700. Şok olup çıktım. İşin içine bankayı karıştırmak istemiyorsanız Evkur'dan ziyade operatörden de telefon alabilirsiniz. Taksit olayı kalktığı için taksitli alışverişlerde alternatifler çok sınırlı özellikle telefon almak istediğinizde. Evkur çok sömürüyor.
Alabiliyor.Evkur denilen şey zaten biraz soyguncu. Millet benden bilmem ne kadarlık alışveriş yapsada ödeme günü bir gün bile geçse gecikme faizi işletsem diye bakıyor. Modern tefeciler maşallah:))))