Evladı Olan Anneler Neden?????

canım dogru soluyosun am bıde sole bısey var sanırım biz alınganız benımde ıkı melegım var sımdı maneviyatta banada sureklı cocuk sevdırmeye calışmaları bebeklerimle aynı vakıt haıle kaldıgım arkadasların cocuklarını gorunce dayanamıyorum hala buna ne deelı hatta onlaın bazı dusuncesızlıklerıne kızıyorum hala

canım malesef herkes senin gibi duyarlı değil. kızını itip kakalayan eltim, benim kızım öldükten sonra kızını gözüme soka soka sevmeye ve abartılı davranışlarda bulunmaya başladı.(pek sevmez de beni!) ne kadar acı biliyor musun???
evet belki de biz fazla hassasız bu konuda ama biraz insanlar şu fesatlıklarını içlerinden atsa, biraz da biz duygusallığımızı atabilsek süper olacak da.. işte zor bizim açımızdan! yine de bu tavırlara iyimser yaklaşmaya çalışıyorum ben.
canım sen de kimseye ezdirme yavrunu.senin sevgin de ona yeter zaten..

sizin durum daha acı.yazık böyle yapan insanlara bize değil bu arada çocuklarını bizler gibileri kırmak üzmek için kullanan insanlara yazık.umarım evlat acınız için RABB'im sonsuz sabır verir.çünkü unutulmayacağını biliyorum.

başınsağolsun canım yaa çok üzüldüm vallahi.
ben anlamıyorum bu insanları anlamıyorum

İnşallah senin derdine derman olacak bir dr. sayesinde sen de sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun..Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testi yaptırmanızı tavsiye ederim eşinle...

İnşallah senin derdine derman olacak bir dr. sayesinde sen de sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun..Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testi yaptırmanızı tavsiye ederim eşinle...

bu yaz testlerimizi yaptıracağız inşALLAH.ama tekrar denemek için ne zaman kendimi hazır hissederim bilmiyorum.alıştım galiba olmasada dünyanın sonu değil diye düşünüyorum.kendimi avutmanın yollarını buldum.RABB'im isteyene nasip etsin.kimin evladı varsa uzun,sağlıklı,hayırlı ömürleri olsun inşALLAH.

Amin,inşallah...Allah yazmış olsun ama yine de..Muhakkak sebebi araştırılmadığından sonlanıyordur gebeliklerin..Hamile kaldığında da muhakkak riskli gebelik uzmanı yani perinatolog takibinde olmalısın..Normal seyrinde giden gebelikleri takip eden kadın doğum dr.larının pek faydası olmaz çünkü sana..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir süre önce misafirliğe gittik eşimle ki burada pek bu tarz sosyalleşmeler yaşayamıyoruz.evin oğlunu sevdik,nazladık ve tabi şımarttık.derken çocuk adı üstünde çocuk şımarıklıklar haylazlıklar yapmaya başladı.babası aldı kucağına nazar deydi dedi ve okudu.ben çok bozuldum eşim hiç bir şey anlamadı.bozulduğumu belli etmemek istedim ama annesine maşALLAH'ı var dedim.annesi yapılanı fark etti sanırım aslında anne babanında nazarı çok değer dedi.ama olan oldu ben o çocuğu ne yazık ki bir daha gönül rahatlığı ile sevemeyeceğim.görünce maşALLAH diyip duracağım.çünkü bizlerin yani çocuğu olmayanların ömrüne yapıştırılmış bir yafta bu bizim nazarımız değer...............

Her tür insan var..Elalemin ne dediğine bakıp kendinizi üzmemeye çalışın...Kimi İnsanlar empati yoksunu,düşüncesiz olabiliyorlar malesef işte... O adamın dandilikliği deyin geçin....

Son düzenleyen: Moderatör:

test sonuçlarımı almadan denemem.testler için devlet hastanesine başladım bir kısım testlerim yapıldı zaten.gittiğim hastane kadın hastalıkları ve doğum üzerine.genetik doktoru harika bir adam çok ilgili.başladığım doktoruda çok beğendim araştırdım çok tecrübeli bir doktor.sonuçlara göre yönlendirileceğim.hayırlısı ne ise o olsun.bu arada belki merak eden olur ben hocayada gittim hani şu okuyanlara.çok güven veren bir hoca bana okunmakla işimin olmadığını söyledi.hayırlısı ne ise o olsun cümlemiz için.

Allah hayırlı kılsın inşallah...

eşim o aileyi davet etmeyi düşündüğünü söyledi.bayan benim arkadaşım zaten iyidir hoştur.bende eşime o gün olan ama fark etmediği şeyi anlattm.aslında çocuğun nazar için okunduğunu biliyordu ama bizim nazarımız olabileceği için okunduğunu anlamamış canım kocacım benim.ben anlatınca yüzü düştü.ona dikkatli olmasını söyledim.

Katılıyorum.Konu sahibi arkadaşımız bundan sonra hamile kaldığında mutlaka bir perinatolog takibine gir.
Gerçekten o kadar detaylı ilgileniyorlar ki..
Hatta eğer İstanbul'daysan sana Atilla Çankaya'yı önerebilirim.Bakırköy Devlet Hastanesi'nin perinatoloğudur kendisi ve ikili test,ense kalınlığı muayenelerimde çok çok ilgilenmişti,ablama amniyosentez yapmıştı.Bayağı bir hastası var öneririm..

valla öyle biri benim evladımı sevecek olsa..
kızmak yerine çok aşırı hoşuma gideer.
evladımında onu sevmesini isterim..
samimiysem bırakırım..
ama benimde çevremde olan bi kaç tanıdığım..
uzaktan seviyorlar hep..hal böyle olunca çoçuğumu zorla kucağına oturtamam ya..
ister istemez çekiniyor inasan...hatta ben onların yanında sevemem bile yavrumu üzülürler diye..
bu arada bende bir zamanlr onlardan biriydim....her gördüüm kuzuyu çok severdim dualar ederlerdi sanada versin allah diye..
öyle bir tepki almadım hiç..belkide kısa sürdüğü içindir bilemem

Türkiye'de İzmir'de başladım sonu hayır olsun.

benden evlatlarını esirgemeyen arkadaşlarım var hiç art niyetli değiller çok şükür.çoğu kişi akrabam dahil benden hamile olduğunu saklıyor anlam veremiyorum.akıllarından ne geçiyor merak ediyorum :) yok yani benim yok diye başkasınınkinde de gözüm yok ki

İzmir de hangi hastane ve dr.unuz kim ? Ben de İzmirliyim de...

ben çocuğum olmadığına değil gördüğüm davranış tavırlara daha çok üzülüyorum.veremli gibi davranılıyor ne yazık ki

Demin bende bununla ilgili bi şeyler okuyordum içimden

Rabbimm....Bu nimet Kimileri için ne kadar ulaşılmaz ve imkansız? Kimileri içinde ne kadar basit ve anlamsız...??

demek geldi ...O kadar basit geliyoki çocuğu olanlara ben 9 aydr evliyim 4 aydır deniyoruz ve olmadı.Heryerime eş dost sorun buldu gityumurtana bakdır muayene ol blmem ne bişey çıkmadı ve sonunda troid bezimde sorun olduğunu düşünüolar
ve ben gülüyorum sadece yapcak bişeyim yok sanki 9 senedir evliyimm Çocuğu olanlarında gözümüze sokarak çocuk sevmesi yokmu bende ona çok uyuz oluyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…