Evladimi bakiciya nasil birakicam

pmbgull

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
97
254
293
Denizli
16 subatta ise baslamam gerekiyor oglum tam 18 aylik olacak.Ama daha bir bakici bulamadik.Icim icimi yiyor cocuga baktikca gozlerim doluyor.Asiri derecede gergin ve kaygiliyim.Calisan ve cocugunu bakiciya birakan anneler bu sureci nasil atlattiniz pisikolojiden nasil kurtulabilirim ?

Bakıcı bulamadıysanız kreş yok mu çevrenizde sonuçta erken yaşta kreşe vermek zorunda olan aileler var.

Ise baslamadan EN AZ 2 hafta once alin bakiciyi iyice gozlemleyin, sabrini, ilgisini. Ayrica cocugunuz bakiciya alissin ki sizin ayriliginiz travma olmasin.
Eve kamera yerlestirin bunu bakiciyla da paylasin.
Kamera yerlestiremeyeceginiz bolgelere ses kayit cihazi koyabilirsiniz.

özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..

Uygun bir bakici bulun arastirin. Temiz sicak bir aile bulursaniz onlarin evine de birakabilirsiniz. Tabi aileyi tanimaniz lazim. Konustugunuzu anlayacak yasa gelmis cocugunuz sevgiyle yaklasan birileri ile durur zorlamaz sizi. Anneye daha zor bu surec ama alisiliyor. Krese veren de var bu yasta kimse yoksa dusunebilirsiniz.
Trafikte kaza gecirip olen ya da yaralanan var diye yola cikmiyor muyuz. Olumsuz ornekleri umursamayin. Sonucta bilmediginiz kisilere atip gidecek degilsiniz cocugu

Canim msj ini okuyunca kendim geldim aklima. 3 yasinda kizim var. 9 aylikken bakiciya biraktim. Cok zor gelmisti banada. Ilk bakiciya 3 ay baktirdim. Gizli kamerayla takip ettim. Davranislari hosuma gitmeyince biraktim. 2.Bakiciya bastan soyledim kamera olayini. Bilgisayarciya kamera sistemi kurdurduk budefa. Internetten canli izleyebiliyosun. Bakicida bildigi icin yaninda olmasan bile sanki sen ordaymissin gibi davraniyo. Kesinlikle tavsiye ederim. 2. Cocugum olursa da yine ayni sartla birakirim bakiciya. Sormak istedigin bisey varsa cevaplayabilirim.

Bakiciyi bulup sevip guvenemedikten sonra bu kaygilari hep yasarsiniz kendinize eziyet etmeyin. Bir an once bir bakici bulup onunla birlikte bir muddet zaman gecirin. Bu onemli sizi bebegi ve duzeninizi ogrenmis okur. Bir de ben de mutlaka kamera taraftariyim

ş
özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..
şakaysa komik değil
gerçekse de değil.
burada bir anne yardım istiyor iyice üzneyin insanları.
sevgili konu sahibi yasadığınız seyi iyi bilirim kızımı 11 haftalıkken bıraktım.kadın o gün geldi evimize ve ben bırakıp cıktım. sartlarım cok farklıydı. Cok şükür bize iyisini denk getirdi Allah. bol dua edin ve tanıdık birini bulmaya calışın mümkünse komşu vs bulun sanırım öğretmensiniz okuldakilerin eşleri de olabilir.
kadın en gec 1 şubatta başlasın ki olmazsa yenisini bulacak vakit olsun.
ev işi vs beklemeyin sadece cocuguöu sev yeter diyin ihmal etmesin kuzuyu.
bakıcı kötü davranır diyenlee cevabım suydu benim. döven ölfüren bir cok anne de var merhametli anne de var. demek ki meselr kan bsğı drğil insanlık.
eve kamera koyabilirsiniz çekinmeyin. kadına dersinix ki düşün ki mağazada calışıyorsun.
içinize sinmeyen birine bırakmayın. sevebileceğiniz bitini bulmaya calışın siz kadını severseniz karsılıklı sevgi daha kolay kurulur.
cocuk 18 aylıkmış her halinden belli eder herseyi. brnim kızım on aylıkken bile belli ediyordu her sekilde. oynadığı oyunlar yspılsn aktiviteler falan..
bebek kac aylık olursa olsun ayrılmak zordur. Allah yardımcınız olsun.

Bence bu kadar kafaya takmayin.Benim oglum da 18 aylik ve bakiciya birakiyorum .Ilk basta ayni kaygilarim oldu .Ama suan cok memnunum ,zaten siz de cocugunuzun davranislarindan anlarsiniz .Isinde tecrubeli olan ve guvenilir biri olmali .
Ben oglumu sabah birakiyorum ,ilk baslarda aklimdan neler geciyordu ya cocuguma kotu davranirsa diye...
Ama zamanla alistik ,zaten oglum kadini gorunce kosup sariliyor,opuyor , mutlu oluyor hareketleriyle belli ediyor
Sizin oglunuzda 18 aylik cok kolay anlarsiniz hareketlerinden
Ben inanin gun boyu aklima bile gelmiyor o derece icim rahat yani
En ufak bir sorun olunca beni arayip bilgilendiriyor kadin .Memnunum yani...

Kuzum o iş vicdanla alakali lütfen bazı kreşler diye açılımını yapın. Benimde anaokulum var ve misler gibi bakılıyor çocuklarıma.
SEVGİLER!

Kuzum o iş vicdanla alakali lütfen bazı kreşler diye açılımını yapın. Benimde anaokulum var ve misler gibi bakılıyor çocuklarıma.
SEVGİLER!

canım kızım çalıştı..çok üzülüyordu dayanamadı..çocuklara yapılan zülümlerden ..çıkmak zorunda kaldı..velilere çok iyi davranıyorlar veliler sırtını döndükten sonra..gösteriyorlar gerçek yüzlerini dedi..dediğim yer çok lüks ve özel yer..

Bizlerinde bağlı olduğu kurumlar var. Meb ve aile ve sosyal politikalar bakanlığı gibi. Madem böyle bir durum var neden şikayetçi olmuyorsunuz? Bir elma kurtlu çıktı diye elma yemekten vaz mi geçiyorsunuz!... Lütfen duyarlı olun!
SEVGİLER.

şikâyetçi olunsa dahi ordan oraya..yok şuraya..doğru yeri bulabilmek için insanı yiyorlar resmen..uğraşmak istemedik..birde bizi suçlu çıkarırlar..onlar bir grup..

Burda zaten 1.5 yasindaki bir cocuktanbahsediliypr.kres icin daha cok erken bence. Gunde 2-3 saat olsa neyse. Ama her sabah kaldirilacak o cocuk ve krese goturulecek hemde aksama kadar. Hele bi de hasta olursa belki annesi bir iki gun izin alcak ama sonra yine tam iyilesemeden mecbur krese. Zaten omur boyu okul yada ise gitmicekmi bu cocuk her sabah kalkip.

Benim annem 1yasindaki bebege bakiyor merhametli ve iyi bi insan bebege de bizden bile iyi baktigina eminim bakicinin ailesine yetistirdigi cocuklara bakin ayrica muhakkak kamera bulundurun bakici da bilsin tabi her agzi laf yapana da inanmayin bence benim fikirlerim bunlar

3 yasindan once kresi hic dusunmedim cunku derdini anlatacak kadar konusamiyor susasa su bile isteyemez, yemegini yiyemez ayrica o yastaki cocuklar kuraldan falan anlamiyorlar birbirlerini hirpalarlar tek ogretmen ne kadar yetisebilir.

Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah iyi bir bakıcı bulursunuz yazmak istedim sadece

ben kizimi 8 aylikken bakiciya birakdim benim evimede gelmiyordu,bakici kendi evinde bakiyor burada ..
hayatimda tanimadigim gormedigim bi kadini cuma gunu gordum pazartesi ise basladim birakdim, o gun isyerinde ben agladim bakicidida o aglamis .. ikinci gun daha kolay oldu, 1 hafta sonunda ikimizde alismistik, kizim bakicisini gordumu ona dogru atilirdi

benim çok bakici gezdim o kadini bulana kadar,en a z10 kisiyle gorusmusturum , oyle belli kriterimde yokdu bi anne olarak iç gudulerime guvendim sadece baska çarem yokdu .. bakkcimiz kiizmi kucgaina alip oynayan tek adaydi gitttiklerimin arasinda, gorusmede benimle gorustu ama kizim onun kucagindaydi buda bana yetti guvenmem için .. bide tabi hersey kanunlara uygundu , aramizda is kontrati vardi, çocuga en ufak bisey olsa butun sorumluluk ondaydi ,o kanunlaradaa guvendim tabi biraz ..

siz ne kadar sakin ve stres siz olursaniz çocuk o kadar kolay alisip adapte olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…