yazık yaa. bende 13 yaşındaki kızımı 3 yaında kreşe göndermiştim ama hiç öyle birşeyy olmadı. kızımda yemek yemiyor. kreşte bakıcıda çok önemli ve seçmesi zor şeyler.özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..
zulmü görüp sessiz kalıyorsanız sizde o zulme ortak oluyorsunuz demektir.ne demek uğraşmak istemedik.ayrıca konu sahibinin kaygıları var zaten madem elinizden bir şey gelmiyor kaçıyorsunuz o zaman kadınında içini bozmayınşikâyetçi olunsa dahi ordan oraya..yok şuraya..doğru yeri bulabilmek için insanı yiyorlar resmen..uğraşmak istemedik..birde bizi suçlu çıkarırlar..onlar bir grup..
özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..
böyle bi şeye şahit olsam ne yapar ne eder o kurumu kapattırırdım. sessiz kalmanın onlar gibi olmaktan bi farkı yokii... olayı normal karşılamanız çok tuhaf. siz en iyisi yorum yapmayın bu konuda.canım kızım çalıştı..çok üzülüyordu dayanamadı..çocuklara yapılan zülümlerden ..çıkmak zorunda kaldı..velilere çok iyi davranıyorlar veliler sırtını döndükten sonra..gösteriyorlar gerçek yüzlerini dedi..dediğim yer çok lüks ve özel yer..
Cevabınız çok nahoş. Evladını kreşe bırakmak durumunda olan insanları hiç düşündünüz mü bu yorumu yaparken?özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..
şikâyetçi olunsa dahi ordan oraya..yok şuraya..doğru yeri bulabilmek için insanı yiyorlar resmen..uğraşmak istemedik..birde bizi suçlu çıkarırlar..onlar bir grup..
bakicini nasil buldun.tanidik vasitasiylami ? kamera olayini soylersem kimse kabul etmez gibi geliyor.eve gel dedigimde bile istemiyorlar.Canim msj ini okuyunca kendim geldim aklima. 3 yasinda kizim var. 9 aylikken bakiciya biraktim. Cok zor gelmisti banada. Ilk bakiciya 3 ay baktirdim. Gizli kamerayla takip ettim. Davranislari hosuma gitmeyince biraktim. 2.Bakiciya bastan soyledim kamera olayini. Bilgisayarciya kamera sistemi kurdurduk budefa. Internetten canli izleyebiliyosun. Bakicida bildigi icin yaninda olmasan bile sanki sen ordaymissin gibi davraniyo. Kesinlikle tavsiye ederim. 2. Cocugum olursa da yine ayni sartla birakirim bakiciya. Sormak istedigin bisey varsa cevaplayabilirim.
söylediklerinizde gerçeklik payı hiç göremiyorum kaldı ki kızınız şikayet edip ses çıkaramadı ya diğer çalışanlar ??? yoksa kreş çalışan alırken vicdansız olması tercih sebebimizdir mi demiş ?
demem o ki dediğiniz gibi olsaydı birisi mutlaka şikayet ederdi. tek yaş grubu çocuk yok kreşlerde. derdini ailesine anlatabilecek ve bu durumdan şikayetçi olabilecek veliler de vardır.
GENELLEME yapmayın ve endişeli anneleri daha da endişelendirmeyin
Cevabınız çok nahoş. Evladını kreşe bırakmak durumunda olan insanları hiç düşündünüz mü bu yorumu yaparken?
Birde üzerine sessiz kalıp, hiçbirşey yapmamışsınız, vicdanınız rahat mı?
Başka bir yorumunuzda anneler arkasını döndüğü gibi gerçek yüzlerini gösteriyorlar vb bir cümle kurmuşsunuz, kızınız çalışmış bu kreşte hiçbirşey yapamazsanız kızınız velilere ulaşabilirdi hatta internet üzerinden bile şikayette bulunabilirdiniz.
Hiçbirşey yapmamışsınız bana dokunmayan yılan bin yıl misali.
Anne olarak doğru bulmadım tavrınızı kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?