Evladimi bakiciya nasil birakicam

kucaga alma derken çocuklari sevdigi ilgili oldugu belli oluyordu
diger gorustuklerim çocugu benim kucagimdan alma zahmetinde bile bulunmaislardi,uzakdan abidik gubidik diye seviyoalrdi

özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..
yazık yaa. bende 13 yaşındaki kızımı 3 yaında kreşe göndermiştim ama hiç öyle birşeyy olmadı. kızımda yemek yemiyor. kreşte bakıcıda çok önemli ve seçmesi zor şeyler.

bu kamera işini ilk önce bilmese daha iyi diye düşündüm ama sonrada n mantıklı geldi ana. bakıccıya söylersiniz.

malesef nasip olursa 1,5 yıl sonra kadar benim de düşünmem gereken şey
benim de 2. çocuğuma bakıcı bakacak
ama ne olacak nasıl olacak bilmiyorum tabii
Alah yardımcımız olsun canım hepimizin de

şikâyetçi olunsa dahi ordan oraya..yok şuraya..doğru yeri bulabilmek için insanı yiyorlar resmen..uğraşmak istemedik..birde bizi suçlu çıkarırlar..onlar bir grup..
zulmü görüp sessiz kalıyorsanız sizde o zulme ortak oluyorsunuz demektir.ne demek uğraşmak istemedik.ayrıca konu sahibinin kaygıları var zaten madem elinizden bir şey gelmiyor kaçıyorsunuz o zaman kadınında içini bozmayın

ailesini çevresini iyi araştırın bakıcının çocukları nerde ne iş yapıyor bir sorun olduğunda onu bulamasanız ailesinin işini yerini yurdunu bilin
benim annemde bebek bakıcısı
ve baktığı çocukların hepsi hala annemi ziyarete gelir.
herkes kötü diye bir şey yok.

18 ay boyunca birlikte vakit geçirdiğiniz için ilk zamanlar ayrılmak daha da
zor gelir,kendinizi fazla da üzmeyin,işe başlayana kadar bugünlerin keyfini çıkartın.
sonuçta temelli ayrılmayacaksınız.sabah ve akşamları yine birliktesiniz.
eve gelince hasret giderir,birlikte vakit geçirirsiniz.
bakıcınızı bulduktan sonra bir nebze daha rahatlarsınız.
İnşallah merhametli güvenilir bir bakıcı bulursunuz.

benim annem abimle ben dışında 7 tane çocuk büyüttü. ALLAH şahidim olsun bize davranmadığı gibi onlara davranırdı. yumuşacık, pamuk gibi... onlara annesine hasret, evine hasret derdi...
bakıcılar cani değildir, korkmayın. tanıdık aracılığıyla birilerini bulup, iletişime geçin

Bende kreşe bırakmak durumunda kalacağım yaza doğru sizi çok iyi anlıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın.

özel kreşlerdede işkence yapıyorlar..yemek yemeyen çocuğun boğazına kadar kaşık sokuyorlarmış..

Bu durum belki size denk gelmiştir. Kızım özel bir kreşe gitti gayette memnunduk hem kreşten hem de öğretmeninden. Oğluma ise bakıcı tuttuk bu dediğiniz olayı bakıcı uygulamış oğluma, oğlum bir gün anne xxx abla kaşığı zorla ağzıma sokuyor boğazıma kadar geliyor midem bulanıyor kusuyorum dediğinde fark ettim. Ondan sonra o bakıcıyı gönderip, daha olgun bir bayan tercih ettim o da oğluma tokat attı. Onu da gönderdim tabii hepsinin ağzının payını vererek. O yüzden bana göre bakıcı yerine kreş çok daha iyi bir seçenek. Tabii bütün bakıcılar aynı diyemem bana iyisi denk gelmediği için düşüncem bu yönde.

bazı arkadaşlar bakıcılar ve kreşler hakkında daha mantıklı konuşursa insanları korkutmazsa daha iyi olur.benim gibi çalışan ve çocuğuna herhangi bir yakını bakamayacak durumda olan kişilerin bakıcı ve kreşten başka çaresi olmayabiliyor.lütfen!

böyle bi şeye şahit olsam ne yapar ne eder o kurumu kapattırırdım. sessiz kalmanın onlar gibi olmaktan bi farkı yokii... olayı normal karşılamanız çok tuhaf. siz en iyisi yorum yapmayın bu konuda.

Ben oğlumu 2aylıkken bakıcıya bıraktırm.
Hem benim hem eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşıyor.
İlk bakıcımız oğlıma 2,5 sene baktı.
Şimdi 2 bakıcımız 3 seneyi geçkinidrde 2 .bakıcımız çalışıyor.
Oğlum anasınıfında.

Bizim bakıcımızn tembelliği dışında pek problememiz yok.
Ama bakıcıya bırakma konusunda tereddüt etme.
Güvenilir ve sana tavsiye üzerine birini bulursan rahat edersin.

Evet işl 1 ay çok zor oluyor,vicdan azabı resmen ama geç,icek.
Neticede onun geleceği için çalıştığını aklından çıkartmıcaksın.O günler gelip geçiyor.

Cevabınız çok nahoş. Evladını kreşe bırakmak durumunda olan insanları hiç düşündünüz mü bu yorumu yaparken?
Birde üzerine sessiz kalıp, hiçbirşey yapmamışsınız, vicdanınız rahat mı?
Başka bir yorumunuzda anneler arkasını döndüğü gibi gerçek yüzlerini gösteriyorlar vb bir cümle kurmuşsunuz, kızınız çalışmış bu kreşte hiçbirşey yapamazsanız kızınız velilere ulaşabilirdi hatta internet üzerinden bile şikayette bulunabilirdiniz.
Hiçbirşey yapmamışsınız bana dokunmayan yılan bin yıl misali.
Anne olarak doğru bulmadım tavrınızı kusura bakmayın.

şikâyetçi olunsa dahi ordan oraya..yok şuraya..doğru yeri bulabilmek için insanı yiyorlar resmen..uğraşmak istemedik..birde bizi suçlu çıkarırlar..onlar bir grup..

söylediklerinizde gerçeklik payı hiç göremiyorum kaldı ki kızınız şikayet edip ses çıkaramadı ya diğer çalışanlar ??? yoksa kreş çalışan alırken vicdansız olması tercih sebebimizdir mi demiş ?
demem o ki dediğiniz gibi olsaydı birisi mutlaka şikayet ederdi. tek yaş grubu çocuk yok kreşlerde. derdini ailesine anlatabilecek ve bu durumdan şikayetçi olabilecek veliler de vardır.

GENELLEME yapmayın ve endişeli anneleri daha da endişelendirmeyin

Ben iki yaşına yakın kreşe verdim.
İyi ki de vermişim.
Ama mutlaka çok iyi bir kreş olmalı..

kreş bilmiyorumda benım oglum ozel bır anaokuluna gıdıyor.
cocuklar kendı kendılerıne kalıyorlar dıey dusunuyorum . dun orada anne etkınlıgıne katıldım uykudan uyanan bır cocuk coraplarıyla sınıfa geldı gozlerını ovalaya ovalaya halıya otur dedı ogretmen oturdu ayakkabılarını oturdugu yerden gıydı, da ha once daha kucuk yas grubu cocuklarıda gormustum cocuklar kendı ayaklarının uzerınde duruyor ben kımsenın anne gıbı baktıgına ınanmıyorum anane ve babanne harıc

bakicini nasil buldun.tanidik vasitasiylami ? kamera olayini soylersem kimse kabul etmez gibi geliyor.eve gel dedigimde bile istemiyorlar.

size kendimizi inandırmak zorunda değiliz..evet bunu yaşadık ve şikâyetçi olmadık diye bize yalancı muamelesi yapamazsınız..ben sadece özeller dahi biraz olsun dikkatli olun diye yazmıştım..kimsenin kafasını karıştırmaya bir niyetim yoktu..siz nasıl düşünüyorsanız öyle yapın..yalan yazmakla benim bir avantajım yok..sadece kendi yaşadığımızı paylaşmakta suç oldu..oradaki çalışanlarda yapıyor..kim kime şikayet edip de işinden olur ki..lütfen inanmıyorsanız beni yalancılıkla suçlamayın..sizinle paylaşmak hata..

evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…