böyle bi şeye şahit olsam ne yapar ne eder o kurumu kapattırırdım. sessiz kalmanın onlar gibi olmaktan bi farkı yokii... olayı normal karşılamanız çok tuhaf. siz en iyisi yorum yapmayın bu konuda.
evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..
Sizi ben nasıl cezalandırabilirim ki, sizi varsa vicdanınız cezalandırır bu saatten sonra ki belliki yok. Isimsiz şikayet bile edebilirdiniz şikayet var vb sitelerden yeterki niyetiniz olsun.evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..
canım kızım çalıştı..çok üzülüyordu dayanamadı..çocuklara yapılan zülümlerden ..çıkmak zorunda kaldı..velilere çok iyi davranıyorlar veliler sırtını döndükten sonra..gösteriyorlar gerçek yüzlerini dedi..dediğim yer çok lüks ve özel yer..
-benimde derdim aynı bakıcı sıkıntısı şimdiden çöktü içime.Hayat şartları işte kim kuzusunu başkalarına emanet etmek ister ki ama devlet memuruyum çalışmak zorundayım yasal iznim 4 ay ve yanımda ne eşimin ailesi ne de benim ailem var mecburum bebeğimi 5 aylık bakıcı ellerine bırakmaya başka bir seçeneğim yok çünkü Rabbime emanet edeceğim artık... Allah her daim karşımıza Allahtan korkan kuldan utanan insanları çıkarsın inşallah...Bende birkaç ay sonra bakiciya birakicam simdi okuyunca aklima Dank etti dediğimiz gibi çok zor olucak ama mecburuzda. Allah iyilerle karsilastirir inşallah kolayca atlatiriz o sureci..
evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..
Kızım 14 aylıktı kreşe başladığında.Eğer güvendiğiniz içinizin ısındığı bir kreş olursa güzel olur diye düşünüyorum.Bu arada kızım şimdi 2 yaşında.Ve çok düzgün konuşuyor.İlk zamanlar zor oldu bana ama onun mutluluğunu görmem yetti.16 subatta ise baslamam gerekiyor oglum tam 18 aylik olacak.Ama daha bir bakici bulamadik.Icim icimi yiyor cocuga baktikca gozlerim doluyor.Asiri derecede gergin ve kaygiliyim.Calisan ve cocugunu bakiciya birakan anneler bu sureci nasil atlattiniz pisikolojiden nasil kurtulabilirim ?
Amin canim..Ayy kiyamam pekde küçük kuzucuk ama allaha emanet canim yani elden bisey gelmiyor. kuzum alti aylik simdi benim kizim çok mizmiZ bakici bakamaz şuanda çok yipranir yavrum onun kahrini bi ben cekebiliyorum insallh 14 aylik olunca birakicam bende ozaman kadar ücretsiz izne ayrildim-benimde derdim aynı bakıcı sıkıntısı şimdiden çöktü içime.Hayat şartları işte kim kuzusunu başkalarına emanet etmek ister ki ama devlet memuruyum çalışmak zorundayım yasal iznim 4 ay ve yanımda ne eşimin ailesi ne de benim ailem var mecburum bebeğimi 5 aylık bakıcı ellerine bırakmaya başka bir seçeneğim yok çünkü Rabbime emanet edeceğim artık... Allah her daim karşımıza Allahtan korkan kuldan utanan insanları çıkarsın inşallah...
sizi yaşınıza uygun davranmaya davet ediyorum. tarzınız belli. cevap vermeme bile gerek yok. tek bildiğim böyle bir şeye şahit olsam asla asla sizin gibi davranmayacağım.kolaysa kendin yap..yorum yapmamada karışamazsınız..kendinizi yönetici mi zannediyorsunuz..asıl siz yapmayın..
16 subatta ise baslamam gerekiyor oglum tam 18 aylik olacak.Ama daha bir bakici bulamadik.Icim icimi yiyor cocuga baktikca gozlerim doluyor.Asiri derecede gergin ve kaygiliyim.Calisan ve cocugunu bakiciya birakan anneler bu sureci nasil atlattiniz pisikolojiden nasil kurtulabilirim ?
Hala bir bakici bulamadik gun geçtikçe umudumu yitiriyorum.Kimse eve gelmek istemiyor.Bu gidişle bir yıl daha ücretsiz izin alicam tabii verirlerse.
Maddi yonden minimum imkanlarla geciniyoruz 1,5 yildir.Ama esim calismami istiyor artik cocuk okula baslayana kadar evimizi almamiz gerektigini soyluyor.Bende cocukla birlikte iyice eve kapandim burda gurbetteyim calismak psikolojik olarak banada iyi gelecek.Cocugum icin 1 yil daha disimi sikarim aslinda seve seve ama esimin bana destek olmasi lazim.Yoksa benim icin evde durmak cok yipratici olacak.Hayirlisi olsun hakkimizda.maddi yönden sıkıntı çekmeyeyeceksen naçizane tavsiyem yanında olabilidğin kadar evladınla b,rlikte ol..ben oğlumda ilk üç yıl beraberdim hiç sıkıntımız yok onda ..kızımda 2 yıl ücretsiz iznim vardı 18 ayını kullandım bazı sebeplerden dolayı..ve şimdi oğluma göre daha hırçın bir çocuk ..anneye doyamadığı o kadar belliki..ne kadar kaliteli vakit geçirmeye çalışsakta sabah kalkıp beni bulamayınca annem nerde diyor..örneğin evcilik oynuyoruz oyuncak bebeklerini bana emanet edip işe gidiyor size gelirken süpriz getireceğim diyor..aslında içinde ne kadar yer ediyor onu bırakıp gitmem..
3 yasina kadar hic kimse kresi onermiyor.1 yasindak cocuklar zorlanmiyorlarmi.Ozbakimlari nasil oluyor.Canım ben kreş öğretmeniydim şuan çalışmıyorum ama neyse heryerinde kamera olan ve canlı izleyebileceğim bir kres tercih etmelisin ben hiçte çocuklara eziyet etmedim öğretmen arkadaşlarımda etmedi ve aksine küçük yaş gruplarıyla extra ilgileniyorduk çocuklarımın bebekliğini bilirim daha 1 yaşında bırakıp 6 yaşına kadar bizle olan öğrencilerimiz bile oluyordu.. Bu konuda güven önemli tabi yakınlarınızdan kreş önerisi alabilirsimiz kameralı biryerde ve bende kreş öneririm çünkü orada birsürü çocukla düzen içinde yaşamayı öğrenicek bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?