Evladimi bakiciya nasil birakicam

3 yasina kadar hic kimse kresi onermiyor.1 yasindak cocuklar zorlanmiyorlarmi.Ozbakimlari nasil oluyor.
Bi sıkıntı yaşamadık zaten 2 öğretmen 5 bebek oluyorsu genelde çalıştığım yerde Bebek sınıfı ayrı 3 yaş grubu ayrı 4 5 yaş grubu ayrı hepsine aynı yerde bakılmıyor canım anneleri talimat veriyordu anne sütüyse bibronda sağıp getiriyolardı mamaysa mama veriliyordu uyku düzenleri vardı mama saatleri vs bi kreşe gitseniz size zaten gerekli bilgiyi verecektir gidi görmeniz gerekir bebek odalarını kaç bebek kaldığını ortam temizliğini öğretmenleri müdürünü

Çok bebek büyüttük bu şekilde hepsi bizim çocuğumuz gibi oluyordu

Tabi ben 3 4 yaş grubu öğretmeniydim yani bebek grubunun öğretmeni o yönde bilgisi olan arkadaşlar yapıyo her yaşın nir öğretmeni olur

bende oğlumu 5 aylıkken biraktım arkadaşım bakıcını iyi araştır tavsiyelere özen göster referans iste ve o aile ile görüş derim ben ondan sonra çocuğunu bırak ama hemen bulman gerek az vaktin kalmış birkaç gün senle birlikte kalmalılar

Birde tvyi ortadan kaldır kesinlikle izletmemesini iste bu konuda ısrarcı ol önlem al
benim bu konuda sıkıntım olmuştu bilemedim meğer kuzum çok tv izlemiş geç konuştu o yüzden

Hala bir bakici bulamadik gun geçtikçe umudumu yitiriyorum.Kimse eve gelmek istemiyor.Bu gidişle bir yıl daha ücretsiz izin alicam tabii verirlerse.

Biz sahibinden'den bulmuştuk yeğenimin bakıcısını. Bayağı bir aday gelmişti ön görüşmeye, en sonunda referansları iyi, nazik yapılı, telaffuzu çok düzgün bir bayanla anlaştık. 1 yıl oldu çalışmaya başlayalı bir sıkıntı çıkmadı. Isterseniz oraya ilan vermeyi bir deneyin.

bebek bakıcısı için güvenilir şirketler var.Madden biraz fazla oluyor ama içiniz daha rahat oluyor.Kamera mutlaka olmalı.Kamera istemeyene zaten güvenmeyin.Ben kreşe vermedim iki oğlumu ama bakıcı baktı.
İyi yönleride var kötü yönleride.Bazı şeylere gözünüzü kapatın.Ev temizliği çok beklemeyin.Bebeğiniz 18 aylık bakıcıya tepkisnden ağlamasından nasıl davrandığını anlarsınız zaten.
İlk günler çok ağladım ama yapacak birşey yok gelecekleri için çalışmalıyız.

peki eve nasil kamera taktirayim nerden aldiniz butun odalarami yoksa cocugun kaldigi odayami koydunuz kamerayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…