- Konu Sahibi duygusalnupelda
Kizlar 1 hafta oldu resmen bosanali aslinda 1 senedir ayriyiz ben ailemle o ailesiyle yasiyor.1 senede o kadar cok sey yasandi ki neye nerden baslicami bilemiyorum.oncelikle eski esim isi yuzunden vuruldu ve adam hala toparlanamadi ciddi saglik sorunlari yaklasik 8 9 aydir devam ediyor.ustune ustluk isiyle ilgili ciddi sikintilarida var bunlarda yetmezmis gibi suanda babasi yuruyemiyor.butun bunlar 1 senede oldu.bize gelince aslinda cok anlasan bir cift olamadik 6 senedir.adanin hayati telefon ve kitap okumaktan ibaret hal boyle olunca yeri geldi kizdim yeri geldi ofkelendim yeri geldi duzgunce uyardim biraz bizede vakit ayir ilgini sevgini goster bana ve evladina diye.sonuc suan bosandik ama basina onca sey geldigi halde yalvardim yakardim cok cabaladim yuvamizi tekrar kurtaralim evladimiz var yapma etme cok dedim adam nuh dedi peygamber demedi.ustelik cocuguna duskunde mahkeme gunu ben vidanim rahat bir sekilde ciktim karsisina cok dik gorunmek icin elimden geleni yaptim ve oylede oldu ama o resmen agladi diyebilirim hakim karari yazdi ve imzalari atip bosandik ama cidden kotu gorundugunu avukatim bile farketti daha sonrasinda ordan burdan baya uzgun oldugunu duydum ama bende millete kalbim soylemesede bir derede iki kez yikanilmaz diyorum ama kendi icimde o kadar ozledimki onu evimizi cocugumuzla birlikte gecirdigimiz zamanlari 1 sene aytildigimiz sure boyunca hep hayal ettim hep umut ettim onun yaralarini birlikte sarabilmek icin cok dua ettim ama olmadi.resmen bosandiktan sonra umutlarim tukendi simdi ben babaya cok duskun bir cocukla ne yapacagim ona nasil bir gelecek saglayacagim bugun gelip pismanim dese kabul edecek durumdayim cnku evladimizmin yanina bir baska adam bir baska kadin yakismaz ustelik bide akrabayiz esimle. Kimi gorsem bana onu hatirlatiryor. Ailemle birlikte baska bir sehire tasinmayi orada is guc ev vs bulup yeni bir hayata baslamayi dusunuyoruz oda cocugunu istedigi zaman gormeye gelebilir diyorum onun bundan hebuz haberi yok ama ilerde cocuguma annen seni kacirdi bana gostermedi gibilerinden doldurus yapabilirler. Butun akrabalar siz yine barisirsiniz diyor ister istemez umutlaniyorum. Bu kadar kararli olmasinin sebebi neydi herkese biz anlasamiyoruz birlessek 2 3 ay sonra yine ayni oluruz diyordu.mahkemede neden o kadar kotu oldu o zmn. Aslinda bakarsaniz hayata bundan sonra 1-0 yenik baslayacak cnku saglik sorunlari derin izler birakti onda 32 yasinda ben asla evlenmem diyor. Bunca seye ragmen nasil goze aldi bosanmayi evladina hasret kalmayi nasil goze alabildi onun buyudugunu onda eksiklik hissettirecegini bile bile nasil bu kadar radikal bir karar aldi anlamiyorum sizce bu adam pisman olurmu ben evladim icin herseyimden odun vermeye raziyim.siddet yoktu kari kiz yoktu sade ve sadece ilgisizlik sorumsuzluk vardi evliligimizde bunlari bile goze almaya raziyim cnku bende annesi babasi bosanmis bir bireyim bendeki yaralarin aynisini evladimin yasamasini istemiyorum.