Sen bir anne-baba olarak o yaşa kadar büyüt, sonra el kadar değerin olmasın.
Vallahi erkek çocuk olacağına, kız çocuğu olsun.
Üstünde de borcun olsun!
Sinan Akyüz
Alıntı
Acaba burada asıl yanlışı yapan, erkek evlatmı ? yoksa ailesimi ? Evladın hayırlı veya hayırsız olmasında en büyük neden bizleriz galiba : (
öyle olmayan erkek evlatlarda var karısını ailesine yollamayan da var gitsede kızan erkekte var varda var yani allah hayırlısını versin her zaman
devir gercekten değişiyor bazen diyorum ah kızım olsaydı diye şimdide iyiki yok neden
eee hayırsız adama düşcek yollamıyacak gözün yolda kalcak
bir tipik adam sergileyim size
eşim
anne babasına düşkündür düşkündür ama nasıl hastalandıklarında aman be diyen dr götürmeyen götüremem edemem diyen omuzlarıma yükleyen
ama benimkilere olsun surat yapan sanki benimkilerede düşkünmüş gibi yapıyor ama
numara
önçeki yıl annem dr ye gitçekti beraber gittik bizimkide biliyordu gidersiniz dedi
biraz uzun kısa kesecem cepten aradı nerdesin dedi bilmiyonmu dedim allah belanı versin dedi eeeeeeeeee ben senin ananın babanın peşinde koşuyorum hastalandıklarında
annemle gitmişim lafa bak
ondan sonra lafı suratına yapıştırıyorum
anana babana düşkün ayakları yapma düşkün olan peşlerinde koşar aman be
of be demez diye yüzüne çarparım laflarımı
işte böyle devir değişikliği kız kocasını ailesine gitmesini
erkeğinde karısının ailesine gitmesini izin vermez ve ben bunları anlamaz:çok üzgünüm:
neden böyle bu dünya benneyaptımki
allah hayırlı evlat versin..önemli olan kız yada erkek olması değil hayırlı olması..ama ben bir kız çocuğu annesi olarak allahıma hep şükrettim iyikide kızım var diye...kız çocukları daha mehametli,anne.babaya daha düşkün oluyorlar...tekrarlıyorum allah herkese hayırlı evlat nasip etsin....
sevgiler...