- 21 Eylül 2018
- 75
- 124
- 93
- Konu Sahibi zambaktakikelebek
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu ne cahilliktir.Bosanmak ayıp birşey mi ? Asıl anne babanın yaptıkları ayıp.Sizinde ailenizin çocuğunuzun olmasinda hakkınız var ?Merhabalar.. Ailemle hiçbir zaman düzgün, sağlıklı bir ilişki kuramadık maalesef. Başarılı, sorunsuz, problemsiz bir çocuk olmama rağmen hiçbir zaman beni benimsemediler hiçbir hareketimden memnun olmadılar ve hep aşağıya çekmeye çalıştılar. sorun yok, onlar da öyle deyip kabullendim farklı şehirde yaşayarak uzak kalarak böyle bi sorun yokmuş gibi yaşamaya çalıştım.
Sorun şu ki.. Evlenip boşandım, üzerinden üç sene geçti. Ailem sürecin hiçbir anında yanımda olmadığı gibi aksine daha da yaraladılar beni. Ben de çalışıyorum ama eski eşimin durumu benden iyiydi, boşanınca çocuk da olmadığı için hiçbir şey istemedim. Yeni boşandığım dönemlerde ailem arayıp artık o eski zengin dönemin bitti, biz üç kuruş emekli maaş alıyoruz sana bakamayız şimdiden söyleyelim demişlerdi. Arkadaşlar birçok şey var da, alıştığım için artık hatırlamıyorum es geçiyorum çoğunu.
Şu aralar hayatımda biri var. Onunla bazen sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorum. Bunu gören annem bi sinir aradı beni. Neden paylaşım yapıyorsun? ya bu adamla evlenirsen dedi. evleneyim ne olacak ki dedim. Biz senin boşandığını hiç kimseye anlatmadık, hala herkes seni evli biliyor hala eşini soranlar var iyiler diyoruz. yarın bir gün evlenip çocuk yaparsan ilk eşinmiş eşindenmiş gibi söyleyeceğiz dedi. Neye uğradığıma şaşırdım. Pes dedim. Bunu diyen benim öz ve öz annnemdi. Kızlarından utanan bir aile ve utanmadan bunu bana açıkça söyleyebilen bir aile.
Ben bu olandan sonra ailemle komple iletişimi kesmek istiyorum. Ne yapabilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim?
töbe yarabbi
okudum ve direkt bu çıktı ağzımdan
anlamadığım şey şu hiç mi gidip gelmiyorsunuz tek olduğunuzu kimse görmüyor mu, hiç mi kuzen muzen kimse yok etrafınızda boşandığınızdan haberdar olan 3 sene nasıl evli olmadığınızı saklayabilir aileniz. ben 3 sene aile çevremden kimseyi görmediğim bir dünyayı hiç tahayyül edemedim şu anda.
yani zaten bu kadar kopuksa ilişkiniz pek bir kaybınız olmazmış gibi geldi bana
Oluyor öyle seyler sosyal medyadan butun sülaleyi engelleyin kisitli vs yapin
Ailelerden uzak durmak harika darısı başıma
Aynen ya. Ailedir annedir babadir hurmettir de bir yere kadar. Nedir ya bu namus meselesi hala hangi cagda yasiyoruzBen olsam mümkünse heryerden engellerdim. Ayrıca ayrıldığımı belli ederdim söylerdim herkese de. Biten bir evlilik başarısızlık değildir ortaçağ zihniyeti yaşayan bir kabile ile işim olmaz.
Bende hem aileden yana hem esten yana yüzüm hic gulmediüzgünüm senin de adına..
Offff abi ne tatlı damatmış yıllar geçmiş unutamamışlar. Ne demek evlenir çocuğun olursa ilk eşinden deriz? Sizin bu insanlardan utanmanız lazım asıl. Ex damadı çok istiyorlarsa evlatlık alsınlar. Zengin damat sizden kıymetliymiş baksanıza. Yerinizde olsam yaşadıkları yerin yerel gazetesine ilan verirdim, yerel f*cebook sayfaları olur boomerlar çok takılır oralara, oraya yazdırırım adminle iletişime geçip, zengin kocayı boşayalı 3 sene oluyor ailem size hava atmaya devam etmek için saklıyor diye ahahahahah. Anladığım kadarıyla ekmeğinizi vermiyorlar, patlatın gitsin.Merhabalar.. Ailemle hiçbir zaman düzgün, sağlıklı bir ilişki kuramadık maalesef. Başarılı, sorunsuz, problemsiz bir çocuk olmama rağmen hiçbir zaman beni benimsemediler hiçbir hareketimden memnun olmadılar ve hep aşağıya çekmeye çalıştılar. sorun yok, onlar da öyle deyip kabullendim farklı şehirde yaşayarak uzak kalarak böyle bi sorun yokmuş gibi yaşamaya çalıştım.
Sorun şu ki.. Evlenip boşandım, üzerinden üç sene geçti. Ailem sürecin hiçbir anında yanımda olmadığı gibi aksine daha da yaraladılar beni. Ben de çalışıyorum ama eski eşimin durumu benden iyiydi, boşanınca çocuk da olmadığı için hiçbir şey istemedim. Yeni boşandığım dönemlerde ailem arayıp artık o eski zengin dönemin bitti, biz üç kuruş emekli maaş alıyoruz sana bakamayız şimdiden söyleyelim demişlerdi. Arkadaşlar birçok şey var da, alıştığım için artık hatırlamıyorum es geçiyorum çoğunu.
Şu aralar hayatımda biri var. Onunla bazen sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorum. Bunu gören annem bi sinir aradı beni. Neden paylaşım yapıyorsun? ya bu adamla evlenirsen dedi. evleneyim ne olacak ki dedim. Biz senin boşandığını hiç kimseye anlatmadık, hala herkes seni evli biliyor hala eşini soranlar var iyiler diyoruz. yarın bir gün evlenip çocuk yaparsan ilk eşinmiş eşindenmiş gibi söyleyeceğiz dedi. Neye uğradığıma şaşırdım. Pes dedim. Bunu diyen benim öz ve öz annnemdi. Kızlarından utanan bir aile ve utanmadan bunu bana açıkça söyleyebilen bir aile.
Ben bu olandan sonra ailemle komple iletişimi kesmek istiyorum. Ne yapabilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim?
Aileniz içanadolu kırsalında mı? hiç şaşmaz akıl yapısıMerhabalar.. Ailemle hiçbir zaman düzgün, sağlıklı bir ilişki kuramadık maalesef. Başarılı, sorunsuz, problemsiz bir çocuk olmama rağmen hiçbir zaman beni benimsemediler hiçbir hareketimden memnun olmadılar ve hep aşağıya çekmeye çalıştılar. sorun yok, onlar da öyle deyip kabullendim farklı şehirde yaşayarak uzak kalarak böyle bi sorun yokmuş gibi yaşamaya çalıştım.
Merhabalar.. Ailemle hiçbir zaman düzgün, sağlıklı bir ilişki kuramadık maalesef. Başarılı, sorunsuz, problemsiz bir çocuk olmama rağmen hiçbir zaman beni benimsemediler hiçbir hareketimden memnun olmadılar ve hep aşağıya çekmeye çalıştılar. sorun yok, onlar da öyle deyip kabullendim farklı şehirde yaşayarak uzak kalarak böyle bi sorun yokmuş gibi yaşamaya çalıştım.