Evladını kaybedenler

Delidolu30

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
640
571
303
Gecen ay 18 ınde kaybettım yavrumu neler yasıyorum ah bi bilseniz canım kadınlar gelin dertleşelim birbirimize derman olalım

Başınız sağolsun neden kaybettiniz?
Sagolun dıyafram fıtıgı dıyorlar dıyaframda delik olustu asagıdakı organlar yukarı cıktı 39.haftada dogdu yavrum ıkı gun sonra amelıyat oldu amleıyatta basarılı gectı ama 4 gun mucadele ettı yavrum olmadı yasayamadı

Allah sabır versin rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez zamanda tekrar gebe kalmanız dileğiyle

Başınız sağ olsun Allah cennetinde kavuştursun. Evlat acısı çok zor insanın içinden hiç çıkmıyor. Bende 37. Hafta içinde anne karnında kaybettim. Tek tutunduğum cennette bize şefaatçi olması.

sizinde basınız sagolsun özel degılse sebebı nedır özel mesajda cekebılırsınız dertlesmek ıstersenız

sizinde basınız sagolsun özel degılse sebebı nedır özel mesajda cekebılırsınız dertlesmek ıstersenız
Ozel hastahanede doğum yaptım. Doğum raporunda bebeğin plesetasi eşi suyu her şeyi normal yazıyor. Fakat plasentayi tahlile göndermişler bu nedenle sebep yok.

Bende 39. Haftada doğum yaptım mayıs 26 da iki gün yaşadı. Dağlara ovalara bağırıp ağlayasım var ama sesim çıkmıyo gözlerimden yaş dökülüyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…