Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn .ddd ❤buyük oglumu "güzel gözlümm"cok güzel bakar..kücuk oglumuda "mınnak köftem"köfte gibi yumusak ve lezzetlidir kendisi..:)masallh kuzularima:)allah herkezin evladina sağlik versin..
Gördümm xdd
Cüllüm? .ddKızımı biraz klasik prensesim- cüllüm oğlumu aşkım -paşam o an aklıma ne gelirse zekilikleri tutarsa akıllı bıdık oluveriyorlar
Hep inşALLAH başarılarada öyle koşan bir çocuk olur .d
Kuzum. Bal boregimBen mesela bebeğim Aralık çocuğu olduğu için "minik kar tavşanım" diye seviyorum :)) ya siz??
22 yasinda oglum hala bal boregim kuzum derimHerkes illa bir balı sıkıştırıyor araya dimi :)) bnm oğlanda balııımm diye seslenince gülümsüyor :)Alabalik32
Kız yanlız olmadığıma sevindim bak .d uyumaz uyusun diye dua edersin , uyur kalksın diye .dd manyağız biz yaLargeGemini
Annelik işte .dd ay darısı bize be abla .dd bnmki daha 38 günlk.d22 yasinda oglum hala bal boregim kuzum derim
Ay maşallah ikizlerin mi var :) bende ikizim olsun çok istiyorum inşALLAH ikiz doğurabilirmOğluma danam((ki çok zayıftır)) zeytin gözlüm annecim
İkizlerime pamuk prenseslerim minnak kızlarım
Benim oğlum da beni tövbe ettirdi:))kızlarım sürpriz oldu yoksa çocuk yapmayı bı daha düşünmüyordumAy maşallah ikizlerin mi var :) bende ikizim olsun çok istiyorum inşALLAH ikiz doğurabilirmbabaannem doğurmuş .d sülalemde çok var .d darısı bana inşALLAH .dd gerçi oğlum bni tövbe ettirdi ya neyse .s.d
Amiiinn xd çok zoe olsa gerek insan birine bkamıyoBenim oğlum da beni tövbe ettirdi:))kızlarım sürpriz oldu yoksa çocuk yapmayı bı daha düşünmüyordum
Rabbim isteyene nasıp etsin çok güzel ikiz bebek sahibi olmak
Bana oğlum çok zor geldi.inanırmısınız hala oğlumda zorlanıyorumAmiiinn xd çok zoe olsa gerek insan birine bkamıyo