Kızımı biraz klasik prensesim- cüllüm oğlumu aşkım -paşam o an aklıma ne gelirse zekilikleri tutarsa akıllı bıdık oluveriyorlar

Siz baya nazik seviyonuz kizlar ya ben argolu seviyom boyle ecoooom diom icim rahatliyo bide cenesinden isirmaya calisiyorim bazen ponçişim diom yada fındığım ve buyuk cogunlukla allahin 3 tane ismini yukari bagirarak söylüyorm boyle saklabanlik yaparsk şükür şükür diyerek kzizima sariliyom tabi bu hareketi doğduğundan beri yaptigigm için ne zaman yapsam kizimds guluyo onun icin yaptigimi biliyo bide bağırarak cigerimden çıkmış cigerimden diom kizim gulerek bana bakıyor mutlaka bu yazdiklarimi hergun yaparim

hergün sabah kaldırırken aşk böcüğüm diye seslenirim eğer ikisine uyuyorsa ask böcüklerim diye severek uyandiririm[/QUOTE]

Büyük kızımı kar tanem
Küçük kızımı yaz güneşim.
Biri yazı biri kışı sever.

Ayay34 Ayay34 Yemek az kalir yiye yiye bitirdim ayy cok tatlilar rabbim herkese nasip etsin uyurken bile fotograflarina vidolarina bakiyom anne olmak cok baska bir duygu

Herkes illa bir balı sıkıştırıyor araya dimi :)) bnm oğlanda balııımm diye seslenince gülümsüyor :) Alabalik32 Alabalik32

Kız yanlız olmadığıma sevindim bak .d uyumaz uyusun diye dua edersin , uyur kalksın diye .dd manyağız biz ya LargeGemini LargeGemini

Oğluma danam((ki çok zayıftır)) zeytin gözlüm annecim
İkizlerime pamuk prenseslerim minnak kızlarım

Oğluma danam((ki çok zayıftır)) zeytin gözlüm annecim
İkizlerime pamuk prenseslerim minnak kızlarım
Ay maşallah ikizlerin mi var :) bende ikizim olsun çok istiyorum inşALLAH ikiz doğurabilirm :D babaannem doğurmuş .d sülalemde çok var .d darısı bana inşALLAH .dd gerçi oğlum bni tövbe ettirdi ya neyse .s.d

Ay maşallah ikizlerin mi var :) bende ikizim olsun çok istiyorum inşALLAH ikiz doğurabilirm :KK70: babaannem doğurmuş .d sülalemde çok var .d darısı bana inşALLAH .dd gerçi oğlum bni tövbe ettirdi ya neyse .s.d
Benim oğlum da beni tövbe ettirdi:))kızlarım sürpriz oldu yoksa çocuk yapmayı bı daha düşünmüyordum
Rabbim isteyene nasıp etsin çok güzel ikiz bebek sahibi olmak

Benim oğlum da beni tövbe ettirdi:))kızlarım sürpriz oldu yoksa çocuk yapmayı bı daha düşünmüyordum
Rabbim isteyene nasıp etsin çok güzel ikiz bebek sahibi olmak
Amiiinn xd çok zoe olsa gerek insan birine bkamıyo

Amiiinn xd çok zoe olsa gerek insan birine bkamıyo
Bana oğlum çok zor geldi.inanırmısınız hala oğlumda zorlanıyorum
Çok aksi asla dediğinden dönmüyor
Ve her gece uyumamak için evde kriz çıkarıyor:(
Tek çocuk daha zor 3 çocuk hepsinden zor
Böyle bir karışıklık:))

Back
X