- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
BİRAZ BÜYÜK KAFASI ONDAN SAÇLARIMIZI BİZDE KESTİRDİK ŞİMDİ ÇIKTI BİZİMKİ:)) koca kafalı ? .pp bnde oğlumu keltoşum diye sevym artk .dd saçlarını kestkte.dd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİRAZ BÜYÜK KAFASI ONDAN SAÇLARIMIZI BİZDE KESTİRDİK ŞİMDİ ÇIKTI BİZİMKİ:)) koca kafalı ? .pp bnde oğlumu keltoşum diye sevym artk .dd saçlarını kestkte.dd
Ay yerimm RABBİM nazarlardan sakınsın her çocuğu bizimkileride beraber. ❤BİRAZ BÜYÜK KAFASI ONDAN SAÇLARIMIZI BİZDE KESTİRDİK ŞİMDİ ÇIKTI BİZİMKİ
AMİNNN ENİSLUT NE DEMEK?Ay yerimm RABBİM nazarlardan sakınsın her çocuğu bizimkileride beraber. ❤
Enis Dost yar demekAMİNNN ENİSLUT NE DEMEK?
googlee da bile hiç bişey çıkmıyor :)Enis Dost yar demek
LUT hz.İbrahimin yeğni .
Türkiyede ilk benim oğlum varmış bu isim de kimlik çıkarırken dendi:) ben koydum . :) ayrı ayrı kullanılıyor da Lut'u bilen pek yok ..
Çıkıyor aslında tek tej bak .ddgooglee da bile hiç bişey çıkmıyor :)
E onuda sen bilin .ddKedime hitap şeklim olur mu benim evladım![]()
Deli ya .dAnnesinin kuzusu, annesi bi sevsin ağzını bi yesin (bu şarkı gibi :) ) küçük kızzşş, gödcüğünü yediğim, ponçikto, aşk gibi bişey.
ay daha çok var ama anlamsız şeyler anlayamazsınız![]()
RABBİM kucağındada sevmeyi nasip etsin güzel anne :))annesinin bal kuzusu ballı bebek, bebek kuzu, Annesi kızına aşıkkk
ben sana aşık oldum birtanem şarkısı sesli söylerim ama bu kısmını
seniiiii seviyoyummmmmm
cnm kızım
ben sürekli böyle bunları tekrarlıyorum
mis kokulu güzel bebek
37.günümüze girdik :))Ayay34 ne kadarlık oğluşun
tşk ederim allah herkese bu duyguları nasip etsin inşallahRABBİM kucağındada sevmeyi nasip etsin güzel anne :))
ayyy taze annesiinn yani :)37.günümüze girdik :))
Hep inşALLAH başarılarada öyle koşan bir çocuk olur .dküçük dötlü, çırpı bacaklı, yanpirik (anlamı yok biz koşarak başladık yürümeye yürümeyi bilmiyo benimki hep koşuyo ilk başlarda yana yana dengesini kaybediyodu ordan kaldı ), koca kafa, boncuk gözlüm, sıpacan, annem gibi gibi :) aklıma gelenler