Bana oğlum çok zor geldi.inanırmısınız hala oğlumda zorlanıyorum
Çok aksi asla dediğinden dönmüyor
Ve her gece uyumamak için evde kriz çıkarıyor:KK43:
Tek çocuk daha zor 3 çocuk hepsinden zor
Böyle bir karışıklık:))
Ay benimkide aynı öyle .. Anca zırlıyo uyutmak işkence gibi geliyor sanki ona .. Öyle bir gözyaşları dökülüyor ki sanırsın anası ölmüş :) erkek çockları zor .dd

Ay benimkide aynı öyle .. Anca zırlıyo uyutmak işkence gibi geliyor sanki ona .. Öyle bir gözyaşları dökülüyor ki sanırsın anası ölmüş :) erkek çockları zor .dd
Hem zor hem nazlı:)
Her gece uyumayacağım diye ağlanırmı
Öyle bir ağlıyor ki yakında eve polis gelmesinden korkuyorum:(
Sonra da daha yastığa değmeden uyuyo:)

Hem zor hem nazlı:)
Her gece uyumayacağım diye ağlanırmı
Öyle bir ağlıyor ki yakında eve polis gelmesinden korkuyorum:KK43:
Sonra da daha yastığa değmeden uyuyo:)
Bnce bunlar ilk diye şımarıyorlar .d kıyamıycaz ya herşey mübah deyip saldırrr diyorlar .dd benimki daha 38 günlük doktor diyr sen ne yaşadın hamileyken bu nasıl bir çocuk nazlı , sinirli ve inatçı :D ddm anasına çekmiş napsın çocuk .dd nasıl gülüyor varya .dd bn anneme diyorum sana ne çektirdimde bu bana çektiriyor .dd sen sakin bir çocuktun fln diyorda illaki bişey yapmışımda bu yapıyor .ss .dd

Bazen uyuttum diye seviniyorum arkamı dönüyorum gözler bana bakıyor .d

Bazen uyuttum diye seviniyorum arkamı dönüyorum gözler bana bakıyor .d
Ha haaa:)))) aynıydı
2 yaşına kadar günde 2-3 saat uyudu şimdi 3 e girmek üzere günde 4-5 saate çıktı uykumuz
Uykusuzluğa alıştım da her şeye ağlaması beni perişan ediyor bide mesela peçete alcak masada o an peçete bitmiş basıyor ağlamayı
O kadar çok ağlıyor ki ben peçete istediğini ancak bir veya iki saat sonra anlıyorum:(
E ağlamadan desene diyorum yok illa bı kriz
Bide kardeş iki tane birden gelince tabi çok kıskandı

Ha haaa:)))) aynıydı
2 yaşına kadar günde 2-3 saat uyudu şimdi 3 e girmek üzere günde 4-5 saate çıktı uykumuz
Uykusuzluğa alıştım da her şeye ağlaması beni perişan ediyor bide mesela peçete alcak masada o an peçete bitmiş basıyor ağlamayı
O kadar çok ağlıyor ki ben peçete istediğini ancak bir veya iki saat sonra anlıyorum:KK43:
E ağlamadan desene diyorum yok illa bı kriz
Bide kardeş iki tane birden gelince tabi çok kıskandı
Umarm bizmki adam olur xdd böyle şeyler yapmaz .s.dd çekilmz zır zır .d Gerçi senin Çocuk hayatının şokunu yaşamış 2 kuma gelmiş üstüne bnde kısknrdm :))) biz 4 kardeşz bnm ablm 24 , bizm en ufagmz 18 yaşnda hala kıskanr .dd oluyor yaa .dd bn ailenin pollayanası .dd

Umarm bizmki adam olur xdd böyle şeyler yapmaz .s.dd çekilmz zır zır .d Gerçi senin Çocuk hayatının şokunu yaşamış 2 kuma gelmiş üstüne bnde kısknrdm :))) biz 4 kardeşz bnm ablm 24 , bizm en ufagmz 18 yaşnda hala kıskanr .dd oluyor yaa .dd bn ailenin pollayanası .dd
Evet yaa ne şok hemde:))
Bide prematüre doğdular bir ay küvözde kaldılar devamlı hastaneye gittik geldik.eve geldik Dr eve misafir yasağı verdi kimse gelmiyor kimseye gidemiyoruz
Çocuk iyice illallah etti kardeşten:))
Hatta anne artık kızları hastaneye geri verelim diyor:)))
Rabbim acılarını yaşatmasın çok güzel ama çoook zor

Evet yaa ne şok hemde:))
Bide prematüre doğdular bir ay küvözde kaldılar devamlı hastaneye gittik geldik.eve geldik Dr eve misafir yasağı verdi kimse gelmiyor kimseye gidemiyoruz
Çocuk iyice illallah etti kardeşten:))
Hatta anne artık kızları hastaneye geri verelim diyor:)))
Rabbim acılarını yaşatmasın çok güzel ama çoook zor
Ay kıyamam .d amin amin. İkizlrri erken alıyorlar zaten . O kötü işte

Bebegime:yakisikli erkekim boncuk gozlum kiyamadigim ask kusu tipsizim :)
Buyuk kizima: prensesim ilk goz agrim balim ask kusu :)

kuzum, sütlacım, kaymağım, şeker parem, gülüşünü sevdiğim, kurban olduğumu, mis kokulum, yakışıklım, prensesim, erkeğim, tontişim,

bunlar şimdi aklıma gelenler duruma göre de uydurduklarım oluyor...

Insanin o an aklina o kadar degisik kelimeler geliyorki ama cok icten oluyor bu kelimeler Rabbim evlatlarimizi korusun

Back
X