- 23 Ağustos 2012
- 52.327
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.213
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
90 yaşındaki dedem 70 yaşındaki oğlunu kaybedince keşke ben ölseydim bu nasıl acı diye ağlamıştı. Hala daha dayımın acısıyla yaşıyor ki daha 9 çocuğu var...Annemin göz tansiyonu var, böyle bir şey olsa artar mı, ya da tedaviyi bırakır mı? Siz bırakır mıydınız?
cok gecmis olsun cicekAnnem şuan ağır iş kazası geçiren kardeşimin başında hastanede.annem eridi eriyor üzüntüden..İnancı olmasa aklını kaybedebilirdi bence dünyanın en zor şeyi.
Allahım kimseye vermesin![]()
Hayat herseye ragmen cok güzel bugun sana ölmeyi dusundurten şeyler gün gelecek neleri kafama takmisim dedirtecek.Sakın.Geçmiş şeylere bakmayın yaa utanıyorum
O da çok güvenilir bir yol değil. Bazı kişileri intihara yönlendirmiş.Ani olaylık çözüm olarak Chatgpt'ye yaşadığın duyguyu ve düşünceyi ve olayı yazıp "uzman bir psikolog olsaydın bana nasıl bdt uygulardın tüm aşamaları ve sorularını uygula " dediğinde çok güzel bir çözümleme çıkacaktır karşına
Kendinize zarar vermeyi düşünüyorsanız hayatta hiç bir şey için değmez. Siz gittiniz diye düzen bozulmaz, kimse tüh keşke iyi olsaydık ona karşı demez. Herkes, her şey olduğu gibi akıp gider sadece siz eksik kalır, en yakınınız anne-baba-kardeşinizi eksik bırakırsınız.Annemin göz tansiyonu var, böyle bir şey olsa artar mı, ya da tedaviyi bırakır mı? Siz bırakır mıydınız?
Cidden mi?O da çok güvenilir bir yol değil. Bazı kişileri intihara yönlendirmiş.