Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem şuan ağır iş kazası geçiren kardeşimin başında hastanede.annem eridi eriyor üzüntüden..İnancı olmasa aklını kaybedebilirdi bence dünyanın en zor şeyi.
Allahım kimseye vermesin
Normalde yakın ölümlerine hiç ağlamayan, küçükken kaybettiği annesinin mezarında bile kolay kolay ağlamayan ben kucağıma bile alamadığım 9 günlük kızımı kaybettiğimde hüngür hüngür ağlamıştım. Yanımda biri varken ağlamaktan kaçınan ben eşimle gittiğimiz ziyaretlerde kendimi tutamadım. Şu an ikinci kez hamileyim bebeğimin hareketlerini her hissettiğimde aklıma hep kızım geliyor kendimi suçlarken buluyorum. Asla geçmeyecek biliyorum sadece alışıyorsun.
Bir ay olmadı sanırım, bir video paylaşmıştım profilimde. Çocuğu adım adım intihara götürmüş. Yapay zeka bana pek de güvenilir gelmiyor. Arada saçma cevaplar veriyor.