- 22 Nisan 2015
- 19.172
- 116.703
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ölü doğum mu yoksa yaşadı mi
Allahım sana bol bol sabır versın
İlk duydugumda çok üzülmüştüm senı tanımadığım için duvarına yazmak ıstemedım.
İnşallah rabbım kucagını en yakın zamanda sağlıklı, hayırlı bır evlatla doldurur![]()
Dinin yarisi sabir diger yarisi sukur. size simdi sabretmek dustu, Rabbim gonlunuze insirah salsin![]()
Sağol arkadaşım.. Rabbim bu acının da sabrını verir, ama unutturmaz...enyalios, konuna baktım ama yazacak, acını hafifletecek birşey bulamıyorum, dua ve sabırdan başka yapacak birşey yok, Allah içine ferhalık versin inşallah.
Basiniz sagolsun,cok uzuldum![]()
Allahım sabır versin, çok üzüldüm
Vardır rabbimin bir bildiği dua edin bol bol hayırlısını versin kucağınıza inşallah tez zamanda...
Canim Allah kalbine ferahlık ve bol bol sabir versin.Bende sen gibi yüreği yanan bir anneyim en zor olan imtihandayiz.Basin sağolsun Rabbim bir daha böyle bir aci göstermesin.
Sabrediyorum günlerdir.. Ve bu bir ömür sürecek biliyorum..
Ahireti düşünüyorum orası sonsuz, yavrum bana orada eşlik edicek diyorum..
Yine de yaşayamadıklarım aklıma geliyor, yüreğim kavruluyor..
Evladını bir kere öpemeden kara topraklara gömmek çok zormuş..
Allahım sabır versin, çok üzüldüm
Vardır rabbimin bir bildiği dua edin bol bol hayırlısını versin kucağınıza inşallah tez zamanda...
Allah yüreğine ferahlık versin. Zor bir imtihan ama o sizi orada bekliyor. Efendimizin dizinin dibinde, Efendimiz onun saçlarını okşuyor. Allah sabır versin yüreğine.
Dualar dua üstüne, Rabbim duysun sesimi..
Sadece içimi dökmek istedim..
Evime gelenler oluyo hep aynı şeyler..
Bi' daha doğurursun allah sana can sağlığı versin..
Tam bunlar da hoş iyi ama benim acım var...
Bunu nsl görmezden geleyim?