- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah rahmet etsin başın sağolsun canım benim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah.. şefaaatçin olucak meleğin de inşallah annesine rahmet kapısı olacak03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İlk bebeğimdi, 3 sene beklemiştik gelmesini...
Geceleri uyuyamıyorum sürekli kabus görüyorum..
Bu acının tarifi yok, üzerine bir de lohusalık eklenince
durumum çekilmez oldu...
Canımm başınız sağolsun ne söylesek boş biliyorum03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
durumum çekilmez oldu...
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim ,hastaydı yavrumun karnımda ki çırpınışı sonra onun çırpınışına benim yere yıgılmamı hastaneye gidişimiz ,doktorun kalbi durmuş deyişi sonra normal dogumla sancıyla ölü bi bebek doguruşum tüm yalvarmalarıma ragmen onu görememem şimdi yasasaydı 4,5 yasında olacaktı ... bende bi daha nefes alamam yasayamam sanıyordum ama yasıyorum hergün her saniye aklımda ama yasamak zorundayız yasamak zorundasın Allah ım yardımcın olsun acın geçmez ama acını hafifletsin... ben kendimi hep şöyle teselli ediyorum kucagına alıp emziren kokusunu içine çeken büyütenlerin evlatlarını kaybettiği anı düşünüyorum... Allah ım sabır versin ...03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
durumum çekilmez oldu...
Allah ım acını hafifletsinYaşadı, lakin ciğerleri tam gelişmediği için fazla dayanamadı..
Allah razı olsun burada kimseyi çok iyi tanımıyorum.
Ama derdimi sorunlarımı paylaşmak iyi geliyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı, çok zor..
Allah sabır versin canım yenge de kaybetti bebeğini erken doğumla 1 ay yaşadı 20 Aralık 2015 te kaybettik gerçekten çok zor birsey tabi rabim kimseye evlat acısını yaşatmasin03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
durumum çekilmez oldu...
kıyamam ya cok üzüldüm :/03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
durumum çekilmez oldu...