• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat acısı, yüreğimi yaktı....

03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim..
İlk bebeğimdi, 3 sene beklemiştik gelmesini...
Geceleri uyuyamıyorum sürekli kabus görüyorum..
Bu acının tarifi yok, üzerine bir de lohusalık eklenince
durumum çekilmez oldu...
allah rahmet etsin başın sağolsun canım benim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah.. şefaaatçin olucak meleğin de inşallah annesine rahmet kapısı olacak :KK60:

durumum çekilmez oldu...
Canımm başınız sağolsun ne söylesek boş biliyorum :( hiç bi söz acını hafifletmeye yetmez belki ama veren de allah alan da canım. Şöyle düşün belki hayırlısı böyleymiş daha sonraki aylarda yada doğduktan sonra kaybetseydin acısı çok daha büyük olurdu.
Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin, aynı şeyi tekrar tekrar anlatmak acını tazeler sadece. Senin şuan dinlenmeye kafanı toplamaya ihtiyacın var. Gerekirse bi süre misafir kabul etmeyin.
Hiçbirimizin garantisi yok şu dünyada, hepimiz ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ve önüne geçemiyoruz..
Allahtan sana sabır ve dayanma gücü diliyorum canım, allah bi daha böyle bi durumla karşılaştırmasın inş

3 yıl beklemişsin, bende 2.5 yıldır bekliyorum. hamile kalmak ne kadar zor. hamile kalınca bütün zorluklar bitcekmiş gibi geliyo.ama bitmiyo işte her bir evre ayrı zor hepsi ayrı imtihan... Rabbim sabır versin, en kısa sürede acını dindirsin inşallah.

durumum çekilmez oldu...
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim ,hastaydı yavrumun karnımda ki çırpınışı sonra onun çırpınışına benim yere yıgılmamı hastaneye gidişimiz ,doktorun kalbi durmuş deyişi sonra normal dogumla sancıyla ölü bi bebek doguruşum tüm yalvarmalarıma ragmen onu görememem şimdi yasasaydı 4,5 yasında olacaktı ... bende bi daha nefes alamam yasayamam sanıyordum ama yasıyorum hergün her saniye aklımda ama yasamak zorundayız yasamak zorundasın Allah ım yardımcın olsun acın geçmez ama acını hafifletsin... ben kendimi hep şöyle teselli ediyorum kucagına alıp emziren kokusunu içine çeken büyütenlerin evlatlarını kaybettiği anı düşünüyorum... Allah ım sabır versin ...

Yaşadı, lakin ciğerleri tam gelişmediği için fazla dayanamadı..

Allah razı olsun burada kimseyi çok iyi tanımıyorum.
Ama derdimi sorunlarımı paylaşmak iyi geliyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı, çok zor..
Allah ım acını hafifletsin

durumum çekilmez oldu...
Allah sabır versin canım yenge de kaybetti bebeğini erken doğumla 1 ay yaşadı 20 Aralık 2015 te kaybettik gerçekten çok zor birsey tabi rabim kimseye evlat acısını yaşatmasin :cry::cry::cry::KK43:

Çok üzüldüm evlat acisi zordur allah yaşatmasin kimseye. Basiniz sagolsun. Umarim bir daha boyle bir şey yasamazsiniz saglikli vakitlice doğan yavrulariniz olur. Allah sabir versin.

durumum çekilmez oldu...
kıyamam ya cok üzüldüm :/

Başın sağolsun canım, ne desem boş senin acının tarifi olamaz, Allah sabır versin

Allah sabır versin canım. Yaz içinden geçenleri rahatlarsın. İçine atma:KK42:...

Basin sağolsun. Yavrunla cennette bulusursunuz Allahın izniyle. Kendini harap etme lütfen. Allah sabır versin..

Hayat imtihan dünyası sabırlı ol ne analar var çocuklarını yetişkin evlatlarını kaybeden allah doğacak çocuklarına sağlık versin

Back
X