Evlat ayrımcılığı

Annene bu sıkıntılarını anlatsan, kararını gözden geçirir. Bunları bilmiyordur belki çocuklarım kendini kurtardı bu kurtaramadı diyordur belki
Anlatmama gerek var mı , bir hafta teyze bir hafta anneanne gelip cumartesi çocuğa bakıyorlar , buzdolabının kapağını açıyorlar sürekli sadece ertesi gün çocuk ve onlar için kahvaltılık , o akşam ve ertesi gün için yemek hazırlayıp bıraktığımı anlamayacak kadar aptal olduklarını düşünmüyorum açıkcası....

Bence siz konuşun. İnanlar anlamasını beklemeyin. Düşünse belki anlar ama düşünmüyor olabilir. Paranızın bittiğini, yeni bosqndiginiz için en azından 2 yıl çocuğun düzenini degistiremeyeceginizi söyleyin. Bir de bu mal paylaştım işine karşı olduğunuzu benim hakkımı niye ona veriyorsunuz diye konuşun. İlişkilerde açık iletişim kurun. Siz kazançlı çıkarsınız.

Haklisiniz aslında ama onlardan çok bir beklenti yok beni üzen hiç ihtiyacınız var mı diye sormamalari çocuğa cumartesi bakmaları gerektiğini kış gelince söylemek zorunda kaldım yavrum bütün yaz benimle işe geldi....

Genel olarak ayrımcılık yapıyorlar diyip kendi içinizde kurup kurup mutsuz olup kendinizi bir de bu konularda üzmeyin. Konuşun, buna engel olmak için mücadele edin.

Bizim insanımız herşeyden kendine bir garibanlik çıkarmayı seviyor.

Benim kocam abisini ailesinin hep kayirdigini vs iddia eder. Bu onun içinde yara olmuş. Ben anlatığî hikayeleri dinledim bence bir bok yok. Seviyor yok bana amcalık yapmadı yok bana babalık yapmadı muhabbeti çekmeye.

Benim annem de teyzemle kötü. O da ananeme kızar onu hep kayirdigini söyler. Hikaye de şu. Çok ama çok parasız olduğumuz bir dönem.1 ı hasta 3 kucuk çocugu var annemin. Teyzem evli çocuğu yok. Bizim evde 2 tane avize varmış. Annemle babam avizelerden birini satmaya karar vermiş. Ananem öğrenmiş ben alayım bari demiş. Anneme parasını vermiş. Annem evde kullandığı avizeyi söküp ananeme vermiş. Sonra ananem o avizeyi teyzeme hediye etmiş. Ananem gerçekten düşüncesizlik yapmış benim fikrim. Ama ananemi tanırım çok hanımefendi iyi bir kadındır. Ama annem bu olayı öğrendiğinde annesine kırıldığını söyleseymis ananem yaptığını fark ederdi bence.

Arkadaşım seni tebrik ediyorum dik duruşundan dolayı. Ama neden tüm yük sende oğlunun babası çocuğa nafaka vermiyor mu.nasil biri olursa olsun nafaka sini versin.odemiyorsa gerekli yerlere başvur şoke şoke alırlar. İkinci olarak ablana ev alan ailen senin yanlarına taşınması bekliyorlar.aldigin maaşla eve de bakarsın düşüncesindeler. Ablan için bir şey deyip mesaj karakter sayımı doldurmak istemem bile .Ama ona ev alacak imkanları varsa sen de hakkını işte. Eğer vermiyorlar sa da iletişimi tümüyle kes

Farkında değiller bence. Yani çoğu insan böyledir aslında söyleyene isteyene kadar fark edemezler. Kafaları muhtemelen ablanız ile çok meşgul. Hep onu düşünmekten görmekten sizleri gormuyorlardir. Yani siz çağırsan gelmem deseler ya da paramız yok deseniz vermem deseler o zaman başka.

Baba benden yoksulluk nafakası ister , SGK yok görünürde is yok üstelik psikopat yeter ki uzak olsun... Evin tapusunu vermezler diyorum ama öyle olursa o zaman Çocuğumun hakkını isterim elbette olmazsa da iletişimi keserim

Anlamadığım noktalar var .Abla aynı evde ışık olmadan korkan biri anne ler gidince nasıl yalnız kalacak.Ayrica evin tapusunu vermeseler bile ablan kira vermeden oturacak sen kira verip çocuk büyüyeceksin tek başına. Bir iyilik yapacaklara evi alıp seni otursunlar ablan da onlarla gitsin .Hani korkar evde yalnız kalmaya. Yada ev alıp kiraya versinler 3 kardeşsiniz her ay kirayı biriniz alsın. Ev mantıklısı bu

Sizin iyi bir semtte oturmaniz gerekiyor çok doğru gece geç saatte çocuğunuzla gitmeniz gerekebilir markete şuraya buraya oncelik güvenliğiniz. Allah size kuvvet versin sağlık versin. Tebrik ederim dik durusunuz için.

Bende anlamadım nasıl kalacak o zaman belki de gerçekten korkmuyor r
Bende anlamadım 5 senedir aynı evde küs konuşmuyor babamla özür dileyip elini öpmüş ki nefret eder babamdan belki de gerçekte korkmuyor sadece rahat yasamaya alışmış şimdi daha rahat yaşam istiyor ya işin komiği yemek bile yapamaz ki o...

C
Canım baban ev alacağı icin barismistir. Aynı evde babasıyla kuş duracak kadar kindar birisi demek ki.Aslinda ailenizin işi çok zor atsan atılmaz satsan satilmaz

Sizin iyi bir semtte oturmaniz gerekiyor çok doğru gece geç saatte çocuğunuzla gitmeniz gerekebilir markete şuraya buraya oncelik güvenliğiniz. Allah size kuvvet versin sağlık versin. Tebrik ederim dik durusunuz için.
Tesekkur ederim en basiti gece 2 de ateşleniyor hastaneye gidiyoruz
C

Canım baban ev alacağı icin barismistir. Aynı evde babasıyla kuş duracak kadar kindar birisi demek ki.Aslinda ailenizin işi çok zor atsan atılmaz satsan satilmaz
Aynen öyle ama para babamın parası değil adama bu para yüzünden yapmadıkları kalmadı zaten neyse

o zaman bulaşmayin ...benim ablamda oyleydi evlenip gitti hala nefret ediyorum
Ben ona çok acıyor ve üzülüyorum yıllarca ben ona ablalik yaptım yardım etmeye çalıştım ama bilmem bende sorun var sanırım kimse üzülmesin diye zaten hayatımı mahvettim hep

Inşallah o kadar acımasız bari olmazlar . Allahtan korksunlar ya

Size gelince ev büyük kira çok muhabbeti ablanıza gelince o memlekette yaşamak istemiyor ev alacağız hatta geçinmesi için para ayarlayacağız muhabbeti...Kabullenmek zor Allah sabir versin size.Fakat ben sesinizi biraz çıkarın derim sonuçta sizin de bir evladıniz var ve onun hayatı için ilerde lazım olabilir.Babasından da fayda yok diyorsunuz.Sizde kendi hakkınızı göz göre göre ablanıza kaptirmayin.Minareyi çalan kılıfını hazırlar.Ablanız iş baksın kendine yada memlekete gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…