- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Anlatmama gerek var mı , bir hafta teyze bir hafta anneanne gelip cumartesi çocuğa bakıyorlar , buzdolabının kapağını açıyorlar sürekli sadece ertesi gün çocuk ve onlar için kahvaltılık , o akşam ve ertesi gün için yemek hazırlayıp bıraktığımı anlamayacak kadar aptal olduklarını düşünmüyorum açıkcası....Annene bu sıkıntılarını anlatsan, kararını gözden geçirir. Bunları bilmiyordur belki çocuklarım kendini kurtardı bu kurtaramadı diyordur belki
Anlatmama gerek var mı , bir hafta teyze bir hafta anneanne gelip cumartesi çocuğa bakıyorlar , buzdolabının kapağını açıyorlar sürekli sadece ertesi gün çocuk ve onlar için kahvaltılık , o akşam ve ertesi gün için yemek hazırlayıp bıraktığımı anlamayacak kadar aptal olduklarını düşünmüyorum açıkcası....
Haklisiniz aslında ama onlardan çok bir beklenti yok beni üzen hiç ihtiyacınız var mı diye sormamalari çocuğa cumartesi bakmaları gerektiğini kış gelince söylemek zorunda kaldım yavrum bütün yaz benimle işe geldi....Bence siz konuşun. İnanlar anlamasını beklemeyin. Düşünse belki anlar ama düşünmüyor olabilir. Paranızın bittiğini, yeni bosqndiginiz için en azından 2 yıl çocuğun düzenini degistiremeyeceginizi söyleyin. Bir de bu mal paylaştım işine karşı olduğunuzu benim hakkımı niye ona veriyorsunuz diye konuşun. İlişkilerde açık iletişim kurun. Siz kazançlı çıkarsınız.
Haklisiniz aslında ama onlardan çok bir beklenti yok beni üzen hiç ihtiyacınız var mı diye sormamalari çocuğa cumartesi bakmaları gerektiğini kış gelince söylemek zorunda kaldım yavrum bütün yaz benimle işe geldi....
Baba benden yoksulluk nafakası ister , SGK yok görünürde is yok üstelik psikopat yeter ki uzak olsun... Evin tapusunu vermezler diyorum ama öyle olursa o zaman Çocuğumun hakkını isterim elbette olmazsa da iletişimi keserimArkadaşım seni tebrik ediyorum dik duruşundan dolayı. Ama neden tüm yük sende oğlunun babası çocuğa nafaka vermiyor mu.nasil biri olursa olsun nafaka sini versin.odemiyorsa gerekli yerlere başvur şoke şoke alırlar. İkinci olarak ablana ev alan ailen senin yanlarına taşınması bekliyorlar.aldigin maaşla eve de bakarsın düşüncesindeler. Ablan için bir şey deyip mesaj karakter sayımı doldurmak istemem bile .Ama ona ev alacak imkanları varsa sen de hakkını işte. Eğer vermiyorlar sa da iletişimi tümüyle kes
Anlamadığım noktalar var .Abla aynı evde ışık olmadan korkan biri anne ler gidince nasıl yalnız kalacak.Ayrica evin tapusunu vermeseler bile ablan kira vermeden oturacak sen kira verip çocuk büyüyeceksin tek başına. Bir iyilik yapacaklara evi alıp seni otursunlar ablan da onlarla gitsin .Hani korkar evde yalnız kalmaya. Yada ev alıp kiraya versinler 3 kardeşsiniz her ay kirayı biriniz alsın. Ev mantıklısı buBaba benden yoksulluk nafakası ister , SGK yok görünürde is yok üstelik psikopat yeter ki uzak olsun... Evin tapusunu vermezler diyorum ama öyle olursa o zaman Çocuğumun hakkını isterim elbette olmazsa da iletişimi keserim
Baba benden yoksulluk nafakası ister , SGK yok görünürde is yok üstelik psikopat yeter ki uzak olsun... Evin tapusunu vermezler diyorum ama öyle olursa o zaman Çocuğumun hakkını isterim elbette olmazsa da iletişimi keserim Uzun uzun yıllar hepsine baktım zaten bugün bir birikiminin olmaması bundan
Sizin iyi bir semtte oturmaniz gerekiyor çok doğru gece geç saatte çocuğunuzla gitmeniz gerekebilir markete şuraya buraya oncelik güvenliğiniz. Allah size kuvvet versin sağlık versin. Tebrik ederim dik durusunuz için.Teşekkür ederim güzel dilkleriniz için de Rabbim tüm evlatlarımızı korusun...Gerçekten çok zor maddi manevi çok zor... Haftada 6 tam gün çalışıyorum sabah 6 da başlıyor günüm , kalk çocuğu hazırla 6,50 servise ver , 7 de çık işe git , 7,30 da mesai başlasın , akşam 7 de çocuğu al eve gel , yemek yap , bulaşık yıka , çamaşır yık a.... Hepsini geç tüm hayatım ev ve iş arasında geçiyor , tek konuştuğum insan 4 yaşında bir çocuk... Sosyal yaşantım yok...
Aslında onların düşünme şekli beni üzüyor... Onlara göre ben çok kazanıyorum... Aslında evimi daha kötü bir semtte daha kötü bir eve taşısam daha kötü bir kreşe gitse çocuğum maddi sıkıntım olmayacak. Baba evden yeni gitmiş başlı başına travma sebebi iken ben o çocuğun düzenini nasıl değiştireyim. Çok sevdiği okulundan , öğretmenlerinden ve arkadaşlarından nasıl ayırayım ? Oturduğum yer nezih bir semt , gece geç saatte de gelsem kimse ilgilenmez , gece çocuğumu alıp dondurmacıya giderim korkmadan... Tek başıma nasıl ucuz diye başka semte giderim... Güvenliğimiz ne olacak umurlarında değil... Evinin kirası çok , evin çok büyük , semt çok pahalı , neden taşınmıyorsun....
Bende anlamadım nasıl kalacak o zaman belki de gerçekten korkmuyor rAnlamadığım noktalar var .Abla aynı evde ışık olmadan korkan biri anne ler gidince nasıl yalnız kalacak.Ayrica evin tapusunu vermeseler bile ablan kira vermeden oturacak sen kira verip çocuk büyüyeceksin tek başına. Bir iyilik yapacaklara evi alıp seni otursunlar ablan da onlarla gitsin .Hani korkar evde yalnız kalmaya. Yada ev alıp kiraya versinler 3 kardeşsiniz her ay kirayı biriniz alsın. Ev mantıklısı bu
Bende anlamadım 5 senedir aynı evde küs konuşmuyor babamla özür dileyip elini öpmüş ki nefret eder babamdan belki de gerçekte korkmuyor sadece rahat yasamaya alışmış şimdi daha rahat yaşam istiyor ya işin komiği yemek bile yapamaz ki o...Anlamadığım noktalar var .Abla aynı evde ışık olmadan korkan biri anne ler gidince nasıl yalnız kalacak.Ayrica evin tapusunu vermeseler bile ablan kira vermeden oturacak sen kira verip çocuk büyüyeceksin tek başına. Bir iyilik yapacaklara evi alıp seni otursunlar ablan da onlarla gitsin .Hani korkar evde yalnız kalmaya. Yada ev alıp kiraya versinler 3 kardeşsiniz her ay kirayı biriniz alsın. Ev mantıklısı bu
Canım baban ev alacağı icin barismistir. Aynı evde babasıyla kuş duracak kadar kindar birisi demek ki.Aslinda ailenizin işi çok zor atsan atılmaz satsan satilmazBende anlamadım nasıl kalacak o zaman belki de gerçekten korkmuyor r
Bende anlamadım 5 senedir aynı evde küs konuşmuyor babamla özür dileyip elini öpmüş ki nefret eder babamdan belki de gerçekte korkmuyor sadece rahat yasamaya alışmış şimdi daha rahat yaşam istiyor ya işin komiği yemek bile yapamaz ki o...
Tesekkur ederim en basiti gece 2 de ateşleniyor hastaneye gidiyoruzSizin iyi bir semtte oturmaniz gerekiyor çok doğru gece geç saatte çocuğunuzla gitmeniz gerekebilir markete şuraya buraya oncelik güvenliğiniz. Allah size kuvvet versin sağlık versin. Tebrik ederim dik durusunuz için.
Aynen öyle ama para babamın parası değil adama bu para yüzünden yapmadıkları kalmadı zaten neyseC
Canım baban ev alacağı icin barismistir. Aynı evde babasıyla kuş duracak kadar kindar birisi demek ki.Aslinda ailenizin işi çok zor atsan atılmaz satsan satilmaz
Ruh hasta sı gerçek anlamdaablan nasil biri anlamadm...birsey bilmedigindenmi işe girmiyor yoksa psikolojik sorunlarimi var
Ruh hasta sı gerçek anlamda
Ben ona çok acıyor ve üzülüyorum yıllarca ben ona ablalik yaptım yardım etmeye çalıştım ama bilmem bende sorun var sanırım kimse üzülmesin diye zaten hayatımı mahvettim hepo zaman bulaşmayin ...benim ablamda oyleydi evlenip gitti hala nefret ediyorum
Inşallah o kadar acımasız bari olmazlar . Allahtan korksunlar yaEski eşim yüzünden öyle şeyler yaşadım ve yaşıyorum ki sanırım başka bir çekişme içine girmeye gücüm yok... Tapuyu vermeye kalkarlarsa sanırım diyeceğim tek bir söz olacak , artık ... diye bir kızınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?