Evlat ayrımcılığı

Sonuna kadar haklisiniz. Ayni durum benim basimda da var maalesef. Aileler caisip kazanana degil parazit olani daha cok kayiriyor. Benim tavsiyem durumunuzu anlamalarini beklemeyin. Acik acik konusun ve bu duruma bozuldugunuzu bilsinler. O paranin ucte biri sizin aslinda. Hadi ev neyse, faize az koysunlar nakit olarak size de versinler o zaman. Ablaniza diyecek bir sey yok, calismak hic aklina gelmiyor mu acaba?

[/QUOTE] bir miktar nakit isteyeceğim zaten kötü gün parası Çocuk hasta olur Aksi bir durum olur işten çıkarım iş bulamam gibi durumlar için en azından iki üç ay bizi idare edecek bir miktar isteyeceğim bir de tabii Oğluma bu yaz onu denize tatile götüreceğimDiye söz verdim zaten bu kadara da yok derlerse bir daha konuşmam zate sanırım

Zaten bir miktar isteyeceğim kötü gün parası Çocuk hasta olur benim işten çıkmam gerekir gibi durumlar için bizi iki üç ay idare edecek bir paranın köşede durması lazım Bir de tabii Oğluma bu yaz onu denize tatile götüreceğim e söz verdim Bu kadarına da yok derlerse zaten bir daha görüşmem sanırım onları da anlamıyorum zaten annem onca yıl yokluk çekti dertlerini anlamıyorum

Susmayın. Hakkınızı isteyin. Abiniz ne diyor bu duruma?
Çok sinir bozucu bir durum.
Benim kızım, kardeşim çocuğuna çikolsta alamasın biz bu planları kuralım. Yazıklar olsun ya.
Ablanız nasıl bir insan(!)?

Son satirlar gozlerimi doldurdu.. evlat olunca hersey degisiyor. Ailenin yaptigina soylecek soz bile bulamiyorum.
Rabbim hep oglunla sana guzellikler nasip etsin insallah
Sansiniz heep acik olsunnn...

kiz onemli olmaz mi versinler abisiyle haklarinj
ahh ahhh keske hakkimiz olan cebimizdr bukinuyur olsa

Son satirlar gozlerimi doldurdu.. evlat olunca hersey degisiyor. Ailenin yaptigina soylecek soz bile bulamiyorum.
Rabbim hep oglunla sana guzellikler nasip etsin insallah
Sansiniz heep acik olsunnn...
Çok teşekkür ediyorum Allah bana sağlık güç kuvvet versinnde kimseye muhtaç etmesin en büyük korkum bu oğlum henüz 4 yasında bende 40 yaşındayım kendini kurtaran kadar beni başından eksik etmez İnşallah

Ablanın demesi lazım ben kimsenin hakkına giremem eşit paylaşılsin diye onunda işine geliyor sanirim
Olayın bu noktaya gelmesi parayı babamdan bile saklamaları ile oldu aylardır kavga ediyorlar anne abla baba gitmek istiyor onlar istemiyor sonunda annem koca ile kız arasında kalınca boyle bir çözüm buldu sanırım

Olayın bu noktaya gelmesi parayı babamdan bile saklamaları ile oldu aylardır kavga ediyorlar anne abla baba gitmek istiyor onlar istemiyor sonunda annem koca ile kız arasında kalınca boyle bir çözüm buldu sanırım
E siz de cocuklarisiniz ama madem para verilecek bölünür o zaman

E ne guzel beraber oturun deseymis ya ablaniza aileniz. Siz de kira vermezsiniz o yemekleri yapar cocukla ilgilenir, siz kazanir gecinirsiniz iste

Nası bı çikolata alamadn ya? Okuyunca çok üzüldüm bı anne olarak.. Nası bise istedi kı
O akşam bir TL bile yoktu ay sonu malum gerçi o akşam bir TL de anneler yüzünden kalmamıştı :) Cumartesi çocuğa gelip bakıyorlar evler uzak ben çok erken gidiyorum o yüzden cuma aksamdan geliyorlar. Sabah kahvaltısı için alınacak ufak tefek şeyler vardı üzerimde bozuk yoktu bütün bıraktım anneme sabah şunu şunu şunu al ama az az al dedim :) bir de pazar erkek berberleri kapalı çocuğun saçları çok uzamıştı çocuğun saçını kestirin.. Gitmişler bütün parayı harcamışlar aksam geldim anne bunlar ne kendilerince ihtiyac olan herseyi almislar fazla fazla mesela ben kâğıt havlu kullanmiyorum çamaşır suyu da şimdi çok lazımdı... Nasıl oldum anlatamam biraz söylendi ben sana ne dedim az az Dediklerimi al ay sonu demedim mi.. Baktım ağlayacak neyse zaten lazim dedim sarılıp optum ertesi gün yılbaşı... Yılbaşı ertesi çalışacağım için kalacaklardı çocuğa bakmak için son dakika şirket tatil verdi onu duyunca hemen e madem sen evdesin biz gidelim deyip kalkıp gittiler :) Biz de oglumla 5 parasız kala kaldık :)

Keşke normal olsa azıcık normal olsa bile yeter :) asla oturmam yani ama en azından bunu diyebilirler di iki kardeş oturun kira vermeyin diye

Aileler iste ya ne denebilir ki herkes yasliliginda bana baksa baksa su bakar diyip kuponu onun ustune yatiriyorlar istez

Aileler iste ya ne denebilir ki herkes yasliliginda bana baksa baksa su bakar diyip kuponu onun ustune yatiriyorlar istez
Yanlış kupon o dahil onların hiçbirine benden başkası bakmaz abim açık açık söyler sana kapim her zaman açık annemede çok gerekirse ama ablam su istese vermem diye babam için isim olmaz der hepsinin duyguları karşılıklı hepsi ile konuşan hepsine gerektiğinde destek olan hep ben oldum

Şu an ailenizin gözünde ablanız asla evlenmeyecek ve muhtemelen elden ayaktan düştüklerinde bize baksa baksa ancak bu bakar diye düşünüyorlar. Bence bu evlat ayırmadan ziyade kendini güvene alma çabası ileriki süreçte... Bir de abinizle sizin mesleğiniz var ama anne babanız ileride biz ölünce bu kız ortada kalır düşüncesiyle de bunu yapıyor olabilirler, hakkaniyetli bir tavır mı, hayır ama ablanız çalışmıyor ve anne babanız öldüğünde gerçekten ortada kalacak. Bilemiyorum aslında ben kendi ailem mal varlığını kendileri yese bir tık bozulurum bir şey de diyemem kendileri kazandılar sonuçta ama helal olsun derim mutlu da olurum rahat yaşıyorlar diye, eğitimimi sonuna kadar desteklemişler sonuçta bana karşı sorumlulukları bitmiş. Ama erkek kardeşime verseler bozulurum çok doğal yani... Bu durumda ablanızı çalıştırmaya başlamanız lazım ki anne babanız onun da kendi kendine geçinebileceğini görüp bu korkudan ötürü ona destek çıkmaktan vazgeçsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…